Skip links
Inhoud

ZZP


Dissel Development | lid VCC

Soort organisatie:
ZZP 
Branche:
Onderwijs/Training/Opleiding/Scholing, Zakelijke dienstverlening 
Adres:
Dissel Development
Noorderkroon 85
3902 VC VEENENDAAL 

 

 

Contactpersoon:
S. Ketelaar (directeur) 
E-mailadres:
sietze.ketelaar@dissel-development.nl 
Telefoonnummer:
 
Mobiel:
0621834347 

 

Website:
http://www.dissel-development.nl 
LinkedIn:
http://www.linkedin.com/in/sietzeketelaar 
Twitter:
http://@sietzeketelaar 
Facebook:
 
Skype:
 

 

Informatie over Dissel Development | lid VCC?

Het aanbod dat ik kan doen is: begeleiding en ontwikkeling van mensen en organisaties in hun context. Daarbij is het leggen van verbinding essentieel. Relaties aanbrengen en onderhouden is de sleutel van succes of excelleren. Dat geldt voor relaties tussen mensen en organisaties, maar ook de vraag hoe je relatie is met jezelf en de zaken waar je voor staat is belangrijk. We hebben allemaal een doel, ken je dat doel en leef je daarnaar? En wat met de maatschappelijke context?
In de dagelijkse praktijk is dan ook coachen, trainen en begeleiden mijn activiteit.

Dat betekent dat in coaching op doel en resultaat belangrijk, maar ook je drijfveren en spiritualiteit. Want daar drijf je op.
Je kunt me dus vinden bij interne en externe trainingen over verkoop, communicatie en selling skills, presentatie en onderhandeling en adviesvaardigheden. Dit zijn ook thema's bij leidinggevenden. Hoe richt je het in en hoe krijg je het gericht, want voor je het weet is het ontwricht.
Daarbij is steeds de vraag Wat ga je doen, en ook hoe ga je het doen en waarmee. Persoonlijke en teameffectiviteit is de insteek
Daarom hou ik me bezig met competenties en talenten, daarvoor gebruik ik RDA als een belangrijk instrument, grondig, helder, verduidelijkend.
En ook met de vraag hoe je het leven kunt vergemakkelijken, zoals in HNW, ofwel het slimmer werken aan de orde is. Snelle informatieverwerking is dan belangrijk, dat doe ik onder andere met ProRead, snel en effectief lezen en GTD van David Allen. Nieuw is het instrument Ladder9, gebaseerd op de RDA toolbox een prachtig instrument voor ontwikkeling van gedrag in organisaties
Shortcuts