Skip links
Inhoud

ZZP


Inbeeld | lid VCC

Soort organisatie:
ZZP 
Branche:
Bestuur/Politiek, Bouw/Installatie/Vastgoed, Kerkgenootschappen/Zending, Techniek/Industrie, Overig 
Adres:
Inbeeld | lid VCC
Rijksstraatweg 183
3632 AC LOENEN AAN DE VECHT 

 

 

Contactpersoon:
P. C. de Kruijf (Trainer en coach) 
E-mailadres:
p.dekruijf@inbeeldcoaching.nl 
Telefoonnummer:
0294232173 
Mobiel:
0620540575 

 

Website:
http://www.inbeeldcoaching.nl 
LinkedIn:
http://nl.linkedin.com/in/pieterdekruijf 
Twitter:
http://PieterdeKruijf 

 

Informatie over Inbeeld | lid VCC?

Met Inbeeld help ik vooral volwassen mannen en vrouwen die worstelen met ruzie, eenzaamheid, frustratie of leegheid in bepaalde relaties, thuis, op het werk of juist in de kerk. Zowel in mijn coaching als in mijn groepstrainingen ontdekken zij hoe ze 'uitgewerkte' of 'spannende' relaties zelf heel concreet kunnen omvormen. Hoe ze zichzelf en anderen veel beter kunnen begrijpen en met meer plezier een bijdrage kunnen gaan leveren aan elkaars welzijn.

Je zou mijn aanpak ook toegepaste Christelijke spiritualiteit kunnen noemen. Veel klanten ontdekken voor het eerst hoe er letterlijk nieuw leven komt in levens en relaties als ze meer mededogen leren hebben met wat er in henzelf leeft. Voor mij is omgaan met wat er in je leeft is omgaan met wat God jou meegeeft en met jou in wil brengen in deze wereld. Heel concreet.

Kijk vooral op mijn website voor meer informatie als jij ook wilt werken aan het vernieuwen of verdiepen van bepaalde 'lastige' relaties.

Mijn naam is Pieter de Kruijf, ik ben door Nobco en EMCC geacrediteerd als senior practitioner coach, geschoold in Geweldloze Communicatie en vind vaste grond onder mijn voeten in de Christelijke spiritualiteit van Benedictus.
Shortcuts