Skip links
Inhoud

Galerij

Togetthere - internationaal jongerenprogramma ICCO en Kerk in Actie

Soort organisatie:
Non-profit organisatie 
Branche:
Goede Doelen/Ontwikkelingsamenwerking/ 
Adres:
Togetthere - internationaal jongerenprogramma ICCO en Kerk in Actie
Joseph Haydnlaan 2 a
3533AE UTRECHT 
Aantal medewerkers:

 

Contactpersoon:
HG Bergsma (Projectleider Togetthere as a Volunteer) 
E-mailadres:
hester.bergsma@togetthere.nl 
Telefoonnummer:
030 880 1514 
Website:
http://www.togetthere.nl 
Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Togetthere/288182929037?ref=ts

 

Informatie over Togetthere - internationaal jongerenprogramma ICCO en Kerk in Actie?

Togetthere is het internationaal jongerenprogramma van ICCO en Kerk in Actie. Samen met jongeren zet Togetthere zich in voor een wereld zonder armoede en onrecht. Togetthere wil jongeren meer betrekken bij ontwikkelingssamenwerking en het werk van de partnerorganisaties van ICCO en Kerk in Actie wereldwijd.

We hebben daarvoor verschillende programma’s ontwikkeld. Voor individuen en groepen. Van twee weken tot twee jaar. Voor jongeren van 16 t/m 32 jaar. Van Nederland tot Zimbabwe.

De vacatures die Togetthere op ChristianTalents.nl plaatst, maken onderdeel uit van Togetthere as a Volunteer. Via dit programma kan je 6-12 maanden als vrijwilliger aan de slag bij een partnerorganisatie van ICCO en Kerk in Actie in het buitenland. Je ondersteunt de partnerorganisatie bij de dagelijkse werkzaamheden en draagt zo je steentje bij aan een wereld zonder armoede en onrecht. Voor, tijdens en na je uitzending zorgt Togetthere voor uitgebreide begeleiding en training.

Togetthere biedt vrijwilligerswerkprojecten aan in Oost-Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Latijns-Amerika. ICCO en Kerk in Actie steunen een grote diversiteit aan partnerorganisaties in deze regio's. Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze, thematiek en doelgroep. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag bij partnerorganisaties die zich bezighouden met vrouwenrechten, onderwijs, duurzame landbouw, ouderenzorg en klimaatverandering.

Een overzicht van alle beschikbare projecten staat op de Togetthere website. Daar vind je ook meer informatie over de voorwaarden, training & begeleiding, kosten en hoe je je aan kan melden.
Shortcuts