Skip links
Inhoud

Galerij

Het Middelpunt

Soort organisatie:
Bedrijf 
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector 
Adres:
Het Middelpunt
Dokter van Deenweg 50
8025BC ZWOLLE 
Aantal medewerkers:
100 

 

Contactpersoon:
Martine Hogendorf (Clustermanager) 
E-mailadres:
personeel@hetmiddelpunt.nl 
Telefoonnummer:
038-4650866 
Website:
http://www.hetmiddelpunt.nl 

 

Informatie over Het Middelpunt?

‘Om in het leven vooruit te komen heb je iemand nodig die in je gelooft.’

Missie
Het Middelpunt B.V. is opgericht vanuit de gedachte dat iedereen in het leven iemand nodig heeft die in je gelooft. Iedereen kan in het leven leren en zich ontwikkelen. Wij willen een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van onze cliënten en medewerkers.

Visie
Het Middelpunt is een dienstverlenende organisatie die vanuit haar christelijke identiteit gezinsondersteuning, individuele begeleiding, dag- en vakantieopvang en ondersteuning bij (zelfstandig) wonen biedt aan mensen met een verstandelijke, sociale of lichamelijke beperking.

Centraal in de dienstverlening staat de ontmoeting tussen mensen (cliënten onderling, cliënten en medewerkers en medewerkers onderling). In deze ontmoeting komt de daadwerkelijke dienstverlening tot stand. Deze menselijke ontmoeting is het uitgangspunt voor zowel het cliënt-, als het personeels- en organisatiebeleid van Het Middelpunt. Vanuit de gedachte dat een cliënt meer is dan een optelsom van zorgvragen en een begeleider meer is dan een optelsom van kennis en competenties. Het unieke van elke persoon in relatie tot zijn omgeving is het belangrijkste aangrijpingspunt om kennis, ervaring en professionaliteit van medewerkers te laten bijdragen aan de levenskwaliteit van cliënten.

Cliënten
Voor het grootste gedeelte zijn de mensen die een beroep doen op Het Middelpunt kinderen, jongeren of jong-volwassenen met een sociale beperking zoals Autisme en/of ADHD. Vaak ook in combinatie met een verstandelijke beperking.

Organisatie
Het hoofdkantoor van Het Middelpunt staat in Zwolle. Daarnaast hebben we een kantoor in Groningen.
Onze dienstverlening strekt zich uit over de provincies Overijssel, Gelderland (Veluwe), Flevoland, Drenthe, Groningen en Friesland.
De organisatie kent een platte bedrijfsstructuur. In totaal zijn er bijna 100 medewerkers in dienst.
Shortcuts