Skip links
Inhoud

Werkgevers


Staat u nog niet ingeschreven bij ChristianTalents.NL? Maak uzelf bekend en vindbaar bij een groot en divers publiek en vergroot uw kans om de juiste kandidaat te vinden! U kunt u als werkgever nu inschrijven om toegang te krijgen tot de ChristianTalents.NL talenten database en/of om een vacature te plaatsen. Inschrijven is gratis. Voor plaatsen van Vacatures en het plaatsen van een bedrijfsprofiel hanteren wij Tarieven.


Plaats uw vacature op ChristianTalents.NL en maak uw vacature bekend aan een groot en kleurrijk publiek. Wij promoten alle vacatures via social media en bereiken hiermee vele volgers op Facebook, Twitteren LinkedIn. Het plaatsen van een vacature gaat eenvoudig via onze handige Selfservice-Vacaturebeheer. Kijk voor de tarieven voor het plaatsen van een vacature op op http://www.christiantalents.nl/servicepakketten


Ga naar het handige Selfservice-Vacaturebeheer en bekijk, wijzig, kopieer, verleng of depubliceer de door uw geplaatste vacature(s). Onderaan de pagina vindt u een uitgebreide handleiding waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.


Bekijk de binnengekomen reacties van talenten op uw vacatures, lees de sollicitatiebrieven en bekijk de CV's. 


Plaats uw werkgeversprofiel en vergroot de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw organisatie. Laat het juiste talent u vinden!
      Shortcuts