Skip links
Inhoud

Young Professional - Projectmedewerker

Young Professional - Projectmedewerker

20 uur per week


Functieomschrijving


De dienstenorganisatie is voor het team JOP, Jong Protestant is op zoek naar een

Young Professional - Projectmedewerker
(20 uur per week)

Word jij blij van toffe spellen bedenken voor Sirkelslag, een verrassende PaasChallenge uitzetten en mooie programma’s schrijven voor catechesemethode Overhoop? Je komt als geroepen!
Als young professional - projectmedewerker ga je aan de slag voor allerlei projecten van JOP, Jong Protestant. Je draait mee in verschillende projectteams en draagt daarin op diverse manieren bij aan een goed resultaat. Van brainstormen tot schrijven, van testen tot online beschikbaar maken en van theologische doordenking bieden voor leiding tot allerlei praktische zaken regelen: je doet het allemaal.

Young Professionals bij JOP, Jong Protestant
Als young professional heb jij een diploma op zak en heb je al een idee wat je van jezelf wilt inzetten in je eerste baan. Tegelijk sta je nog dicht bij de leefwereld van kinderen en jongeren. Bij JOP, Jong Protestant zien we dit allemaal als waardevolle versterking voor het werk dat we doen voor gemeenten van de Protestantse Kerk. Wij bieden je daarom een omgeving waarin je echt een bijdrage kunt leveren, je jezelf verder kunt ontwikkelen en veel kunt leren.

Wat verwachten wij van jou?
Wij vinden het belangrijk dat je meelevend lid bent van de Protestantse Kerk in Nederland.
Daarnaast hopen we in jou een collega te vinden die als recent afgestudeerd theoloog (HBO of WO) geloof en theologie kan vertalen naar en verbinden met het leven van kinderen en jongeren. Je houdt van verdieping, maar ook van creatief en praktisch bezig zijn.
Je kunt goed omgaan met het ontvangen van feedback en je vindt het leuk om samen te werken. Je wilt je verder ontwikkelen, zowel in je vak als op persoonlijk vlak. Heb je bovendien enige ervaring met jeugdwerk? Je komt als geroepen!

Wat mag jij van ons verwachten?
We bieden jou een afwisselende functie binnen een team van collega’s waarin jouw inbreng van harte welkom is. Je krijgt een jaarcontract, dat bij goed functioneren een jaar verlengd wordt. De functie is ingeschaald in schaal 8, minimaal € 2327 en maximaal € 3198 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).

Geïnteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan maar wil je nog meer informatie? Nelleke Quist vertelt je graag meer over de functie. Je kunt haar bereiken via n.quist@protestantsekerk.nl of 06- 52676501.
Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV (als één PDF) voor 27 november a.s. naar vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Helma van der Neut, P&O adviseur o.v.v. vacaturenummer 2019-053.

Plaats:
general
Beschikbaarheid:
12 - 16 uur, 16 - 24 uur
Functiegroep:
Kerkgenootschap/Missionair/Zending
Branche:
Kerkgenootschappen/Zending
Dienstverband:
Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO, VWO
Regio:
Heel Nederland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-1-2020
Reageren voor:
27-11-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Helma van der Neut
Functie contactpersoon
P&O adviseur
E-mailadres
vacatures@protestantsekerk.nl


Shortcuts