Skip links
Inhoud

Specialist Cliëntregistratie

Specialist Cliëntregistratie


Functieomschrijving


Vanuit je hart
Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief. Dat is waar je het voor doet. Als specialist cliëntregistratie ga je de uitdaging aan om de cliëntregistratie van Timon continu te verbeteren en los je complexe problemen op. Je hebt veel contact met andere afdelingen zoals control, applicatiebeheer en zorgfacturatie om knelpunten in de registratie op te lossen en verbeteringen te realiseren. Daarnaast zal je functioneren als ‘vliegende keep’ in het team, wat bestaat uit 9 personen. Je ondersteunt collega’s bij het oplossen van vragen over de zorgregistratie. Daarom doe je ertoe bij Timon. Je laat dat zien door het:

monitoren en controleren van het proces van de zorgregistratie en het berichtenverkeer;
ontwikkelen van voorstellen om de kwaliteit van het zorgadministratieproces te verbeteren en processen op de afdeling te optimaliseren;
zorgen voor zo min mogelijk veranderingen op de omzetbepaling. Dit doe je in samenwerking met de afdeling control;
leveren van een bijdrage aan het maken en / of accorderen van de werkinstructies;
doen van overige voorkomende operationele werkzaamheden zoals het verwerken van de aanmeldings- en zorginformatie in het registratiesysteem.

“Het ondersteunen van hulpverleners, zodat zij de hulp kunnen leveren die jongeren nodig hebben, daarom werk ik bij Timon.” Renate, medewerker cliëntregistratie.

Wij zijn Timon
Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.
Timon heeft contracten met een groot aantal gemeenten, dit brengt diversiteit en complexiteit met zich mee, onder andere voor de registratie van cliënten. De afdeling cliëntregistratie houdt zich bezig met het complexe proces van de registratie van cliënten.

Vanuit je kracht
Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw manier van zorgvuldig aanpakken, je interesse in het optimaliseren van processen en het snel doorzien van werkwijzen. Met jouw talent, voeg jij als specialist cliëntregistratie waarde toe aan het leven van een ander. Dat is onze basis. Verder breng je mee:
Een HBO werk- en denkniveau;
Enkele jaren ervaring met de uitvoering van administratieve processen;
Het inschattingsvermogen om de financiële gevolgen van mutaties te overzien;
Een sterk analytisch vermogen (snel eigen kunnen maken van complexe processen en ICT);
Een opbouwend kritisch houding en enthousiasme om ‘samen van hier naar beter’ te gaan;
Het proces overstijgend kunnen denken en werken.
Daarom Timon
Wil jij werken in de jeugdzorg met veel autonomie en vanuit verbondenheid met je collega’s? Bij Timon kan het als specialist cliëntregistratie. Daarnaast is er bij Timon ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Met jouw kennis inspireer je andere collega’s. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:
een brutomaandsalaris volgens de cao Jeugdzorg tot € 3159,16, afhankelijk van je kennis en ervaring.
een jaarcontract. Functioneer je goed? Dan zetten we deze om in een vast dienstverband.
25 vakantiedagen.
8% vakantiegeld.
een eindejaarsuitkering van 8,3% van je brutojaarsalaris.
reiskostenvergoeding.

Jij @ Timon?
Denk jij dat Timon de organisatie is die bij je past? Solliciteer dan op de vacature voor specialist cliëntregistratie. Wees er snel bij, want de vacature staat open tot 24 november.

Plaats:
Zeist
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Administratief/Secretarieel, Overig
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
Vast-fulltime, Vast-partime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-1-2020
Reageren voor:
24-11-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Evelien Boeve
Functie contactpersoon
Recruiter
E-mailadres
e.boeve@timon.nl


Shortcuts