Skip links
Inhoud

Projectmedewerker

Projectmedewerker

0,6-0,8 fte, zwangerschapsvervanging


Functieomschrijving

Ben jij een sterke organisator met een praktische instelling en heb je affiniteit met jongeren en studenten? Wil jij bijdragen aan de missie van Tear; mensen helpen om zélf op te staan uit armoede en onrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De rol
Als projectmedewerker houd je je bezig met de projecten Happietaria en Nacht Zonder Dak. Happietaria’s zijn pop-uprestaurants die van begin tot eind vrijwillig worden gerund door studenten. Hiermee halen ze geld op voor de projecten van Tear. Nacht Zonder Dak is een unieke jongerenactiviteit van Tear, gericht op bewustwording en fondsenwerving. Voor beide projecten werk je nauw samen met een projectleider.

Voor Happietaria houd je je bezig met:

- de coaching van de Happietaria-teams. Je denkt mee in wat nodig is voor de teams en restaurants;
- een zorgvuldige en tijdige organisatie en goede waarborging van de praktische zaken. Hiervoor houd je de planning van de Happietaria-teams goed in het oog;
- het actief zoeken naar nieuwe Happietaria-teams, waarvoor je contacten hebt en legt met studentenverenigingen.

Voor Nacht Zonder Dak ga je aan de slag met:

- het vullen van de website en social media van Nacht Zonder Dak met dynamische, energieke en aansprekende content. Samen met de projectleider bedenk je content. Je produceert en redigeert de content zodat ze passen bij de media en middelen waarvoor je ze maakt;
- evenementen waar Nacht zonder Dak wordt vertegenwoordigd. Hier ben je aanwezig en zorg je voor een goede organisatie vooraf en ter plekke;
- een goed vrijwilligersbeheer. Je organiseert een vrijwilligersavond en zoekt actief naar nieuwe vrijwilligers.

Competenties
- Plannen en organiseren: Je bent in staat om het eigen werk op zodanige wijze te plannen en organiseren dat de resultaten bereikt worden en dat collega’s binnen de organisatie tijdig meegenomen worden in verbindingen die gerealiseerd worden.
- Communicatief en sociaal: Je bent flexibel, sociaal ingesteld en gericht op samenwerken. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.
- Oplossingsgericht: Met een proactieve houding zoek en ontwikkel je logische, concrete en realistische oplossingen voor problemen.
- Verantwoordelijk en zorgvuldig: Je onderneemt actie wanneer gemaakte afspraken niet nagekomen kunnen worden. Je bent zorgvuldig en punctueel in het nakomen van afspraken en stuurt hierop aan.
- Creatief: Je kunt originele, nieuwe en aansprekende ideeën bedenken, specifiek op het vlak van online communicatie/ social media.
- Assertief: Je bent in staat om je eigen standpunten op een heldere en effectieve manier over te brengen, zonder daarmee de relatie met de ander te schaden.

Kwalificaties

Jij hebt/bent:

- ten minste HBO+ werk- en denkniveau;
- goede (mondelinge en schriftelijke) uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands;
- ervaring en affiniteit met projectmatig werken en bent in staat om zelfsturend te werken;
- ervaring en affiniteit met jongerenwerk en studenten;
- ervaring met het aansturen van vrijwilligers;
- ervaring met online communicatie/social media;
- affiniteit met ontwikkelingswerk;
- in het bezit van een rijbewijs B en een auto (voorkeur);
- beschikbaar vanaf begin februari 2020 voor ongeveer een half jaar
- je vindt af en toe onregelmatige werktijden prima.

Uiteraard stem je van harte in met de visie en missie van Tear en ben je gemotiveerd om deze uit te dragen en je ervoor in te zetten. Daarbij onderschrijf je de internationale ‘minimum standards preventing en sexual exploitation and abuse (PSEA)’.

Wij bieden
- een uitdagende en afwisselende rol met volop ruimte voor eigen initiatief;
- een leuk team met professionele en toegewijde collega’s;
- een tijdelijk contract voor de duur van de zwangerschapsvervanging (ongeveer een half jaar);
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- een prettige en flexibele kantooromgeving in Utrecht.

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 17 november 2019 naar info@tear.nl. Voor meer informatie over de rol kan je bellen met 030 69 69 600 en vragen naar Leanne Lergner-Vreugdenhil. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 20 november.

Bezoek onze website voor meer informatie over Tear. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie we zijn
Al ruim 40 jaar lang helpt Tear mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We bieden wereldwijd hulp via lokale organisaties, kerken en via jou. We bouwen aan weerbare communities en waar nodig vullen wij aan. Recht doen is voor ons een opdracht van God. We helpen waar we kunnen en moedigen mensen aan om de wereld mooier te maken. Wij geloven dat recht doen ver weg, dichtbij begint. Want wat wij doen in ons dagelijks leven werkt wereldwijd door. Tegelijkertijd moedigen we mensen aan om hier het verschil te maken in hun dagelijks leven. Dit doen we door middel van initiatieven als de Veertigdagenkalender, Nacht Zonder Dak, Happietaria en The Justice Conference.

Plaats:
Utrecht
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur
Functiegroep:
Overig, Communicatie/Voorlichting/Campagne
Branche:
Goede Doelen/Ontwikkelingsamenwerking/
Dienstverband:
Tijdelijk-fulltime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
3-2-2020
Reageren voor:
18-11-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Leanne Lergner-Vreugdenhil
Functie contactpersoon
Projectmedewerker
E-mailadres
info@tear.nl
Telefoonnummer vast
030 69 69 600


Shortcuts