Skip links
Inhoud

Projectleider

Projectleider

0,8 fte, zwangerschapsvervanging


Functieomschrijving

Ben jij een oplossingsgerichte projectleider en heb je affiniteit met projecten voor jongeren en studenten? Wil jij bijdragen aan de missie van Tear; mensen helpen om zélf op te staan uit armoede en onrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De rol
Als projectleider houd je je bezig met de projecten Nacht Zonder Dak en Happietaria. Nacht Zonder Dak is een unieke jongerenactiviteit van Tear, gericht op bewustwording en fondsenwerving. Happietaria’s zijn pop-uprestaurants die van begin tot eind vrijwillig worden gerund door studenten. Hiermee halen ze geld op voor de projecten van Tear. Als projectleider Nacht Zonder Dak en Happietaria ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en rapportage van deze projecten. Je maakt deel uit van de Expertpoule Fondsenwerving.

Je zet je vol enthousiasme in voor:

- het behalen van targets;
- de aansturing van een projectteam;
- het bepalen van een goede richting voor de projecten. Je zoekt naar kruisbestuivingen van deze projecten met andere activiteiten van Tear. Deze processen kun je goed managen en je houdt in de gaten of we op schema lopen met onze doelstellingen. Je houdt het grotere plaatje in zicht en houdt oog op het team;
- het contact leggen en onderhouden met leveranciers en externe stakeholders (organisatoren, vrijwilligers, kerken, partnerorganisaties, etc.);
- het ontwikkelen en uitzetten van resultaatgerichte marketing en communicatiestrategie. Komend half jaar zal hier een focus op liggen. Je bent betrokken bij de eindfase van de ontwikkeling van nieuwe Nacht Zonder Dak producten. Je bedenkt hoe we deze strategisch en succesvol kunnen lanceren en in de markt kunnen zetten. Deze strategie vertaal je in samenwerking met de projectmedewerker in contentlijnen;
- de profilering van beide projecten. Je denkt strategisch na over aanwezigheid op evenementen en hoe we de projecten online neer kunnen zetten;
- de vernieuwing van de websites van beide projecten. Hiervoor werk je samen in het website-ontwikkelteam. Je houdt hierin de belangen van beide projecten in het zicht;
- de actieve begeleiding van een Nacht Zonder Dak stagiair(e) en de werving van een nieuwe stagiair(e).

Competenties
- Plannen en organiseren: Je bent zelfstandig en in staat om je eigen werk op zodanige wijze te plannen en te organiseren dat de resultaten bereikt worden en de collega’s binnen de organisatie tijdig mee worden genomen in de verbindingen die gerealiseerd worden.
- Resultaatgericht: Je houdt ervan om concrete resultaten op te leveren en bent in staat om intern je collega’s te motiveren.
- Ondernemerschap: Je signaleert, initieert en realiseert vanuit jezelf nieuwe kansen en durft hierbij verantwoorde risico’s aan te gaan.
- Samenwerken (teamspeler): Je bent flexibel, sociaal ingesteld en gericht op samenwerken. Je helpt anderen graag en hebt een proactieve houding. Je kent je eigen talenten, maar weet ook de talenten van andere teamleden te benutten en zet je in voor een gezamenlijk te behalen resultaat.
- Netwerken: Je bouwt zelfstandig aan relaties en netwerken die van pas komen bij het realiseren van doelstellingen en je wendt informele netwerken effectief aan om zaken voor elkaar te krijgen.

Kwalificaties
Jij hebt:
- ten minste HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur een marketingopleiding;
- ervaring en aantoonbaar succes met het ontwikkelen en uitzetten van resultaatgerichte marketingacties;
- goede (mondelinge en schriftelijke) uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands;
- ervaring en affiniteit met projectmatig werken en je bent in staat om zelfsturend te werken;
- kennis van de christelijke kaart van Nederland;
- ervaring met marketing en (online) communicatie;
- affiniteit met ontwikkelingswerk;
- bij voorkeur een rijbewijs B en een auto;
- je vindt af en toe onregelmatige werktijden prima;
- je bent beschikbaar vanaf midden februari 2020 voor ongeveer een half jaar.

Uiteraard stem je van harte in met de visie en missie van Tear en ben je gemotiveerd om deze uit te dragen en je ervoor in te zetten. Daarbij onderschrijf je de internationale ‘minimum standards preventing en sexual exploitation and abuse (PSEA)’.

Wij bieden
- een uitdagende en afwisselende rol met volop ruimte voor eigen initiatief;
- een leuk team met professionele en toegewijde collega’s;
- een tijdelijk contract voor de duur van de zwangerschapsvervanging (ongeveer een half jaar);
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- een prettige en flexibele kantooromgeving in Utrecht.

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 17 november 2019 naar info@tear.nl. Voor meer informatie over de rol kan je bellen met 030 69 69 600 en vragen naar Mariënne Fijan.De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 20 november.

Bezoek onze website voor meer informatie over Tear. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie we zijn
Al ruim 40 jaar lang helpt Tear mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We bieden wereldwijd hulp via lokale organisaties, kerken en via jou. We bouwen aan weerbare communities en waar nodig vullen wij aan. Recht doen is voor ons een opdracht van God. We helpen waar we kunnen en moedigen mensen aan om de wereld mooier te maken. Wij geloven dat recht doen ver weg, dichtbij begint. Want wat wij doen in ons dagelijks leven werkt wereldwijd door. Tegelijkertijd moedigen we mensen aan om hier het verschil te maken in hun dagelijks leven. Dit doen we door middel van initiatieven als de Veertigdagenkalender, Nacht Zonder Dak, Happietaria en The Justice Conference.

Plaats:
Utrecht
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Functiegroep:
Marketing/PR/Reclame, Overig, Communicatie/Voorlichting/Campagne
Branche:
Goede Doelen/Ontwikkelingsamenwerking/
Dienstverband:
Tijdelijk-fulltime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO, Universitair
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
10-2-2020
Reageren voor:
18-11-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Mariënne Fijan
Functie contactpersoon
Projectleider
E-mailadres
info@tear.nl
Telefoonnummer vast
030 69 69 600


Shortcuts