Skip links
Inhoud

Online Marketeer Pro Life

Online Marketeer Pro Life

Kom jij als online marketeer een bijdrage leveren aan onze online positionering?


Functieomschrijving

Pro Life is een christelijke zorgverzekeraar, we vertegenwoordigen breed christelijk Nederland als zelfstandig label binnen Zilveren Kruis. Ieder leven is van waarde – dat is wat God ons voorhoudt. We vertalen christelijke, Bijbelse uitgangspunten naar dekkingen, producten en diensten.
We zijn een team van 25 mensen, waarvan de helft werkzaam is bij de klantenservice. We zijn als team betrokken bij elkaar en bij onze klanten, wellicht mede door onze christelijke identiteit. Qua cultuur zijn we vergelijkbaar met een start-up: kleinschalig opereren, hands-on, veel nieuwe ideeën, wendbaar, snel besluiten. Dit betekent ook dat je bij meer werkzaamheden wordt betrokken dan alleen online marketing.

Als Online Marketeer van Pro Life lever jij een belangrijke bijdrage aan het positioneren van ons merk en het werven en behouden van verzekerden. Dit doe je via online kanalen. Jij stelt, op basis van identiteit en jaarplan, een strategisch plan voor online marketing op. Jij weet hoe we resultaten kunnen sturen. En jij weet hoe we onze online kanalen voortdurend kunnen blijven benutten en verbeteren. Daarom ben jij onze nieuwe online marketeer!

Jouw dagelijks werk bestaat uit de volgende onderdelen:
• Je bent verantwoordelijk voor de strategische en tactische ontwikkeling van online marketing. Je bent als specialist in staat activiteiten van externe partijen te coördineren en te challengen. Zo bouw je aan een sterke online aanwezigheid van Pro Life door middel van een verrassende en relevante content strategie.
• Je bent van kop tot staart verantwoordelijk voor de online marketing. Jij ontwikkelt de online strategie voor Pro Life en je hebt een grote rol in de uitvoering daarvan. Bijvoorbeeld het creëren/beheren van landingspagina’s voor wervingscampagnes, maar ook SEO, SEA, Facebook en contentmarketing.
• Je zorgt ervoor dat organisatieonderdelen en bureaus goed samenwerken. Jij bent daarbij de spin in het web. Zo realiseer jij de online doelstellingen die bijdragen aan de werving van nieuwe verzekerden en behoud van de bestaande.

Wat maakt jou uniek als Online Marketeer Pro Life?
- Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring als online marketeer;
- Online marketing, social media en emailmarketing hebben geen geheimen meer voor jou;
- Je bent een echte sparringspartner. Jouw collega’s en stakeholders gaan graag met je in gesprek over strategische én operationele zaken;
- Kennis van de christelijke kaart in Nederland is een pré.

Je houdt van een goed gesprek. Over ons merk en over je vak. Want dat maakt ons sterk en dit is wat onze klanten aan ons waarderen. Je bent ondernemend en hands-on ingesteld, zodat we elke dag het verschil kunnen maken voor onze klanten.

Plaats:
Leiden
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Marketing/PR/Reclame
Branche:
Verzekeringen/Assurantiën, Zakelijke dienstverlening, Banken/Financiële diensten
Dienstverband:
Vast-fulltime
Werk-/Denkniveau:
HBO, Universitair
Regio:
Zuid Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-8-2019
Salaris (o.b.v. fulltime dienstverband)
€3383 - €4707

 

Reageren?


Contactpersoon
Jos Leijenhorst
Functie contactpersoon
Directeur Pro Life
E-mailadres
Jos.Leijenhorst@prolife.nl
Telefoonnummer mobiel
06 12 21 01 28


Shortcuts