Skip links
Inhoud

Medewerker Zorgcontractering

Medewerker Zorgcontractering


Functieomschrijving

“Ik weet dat ik met mijn werk (indirect) bijdraag aan de zorg voor jongeren, zodat hun leven een stukje mooier wordt, daarom werk ik bij Timon!” Jeannette, medewerker zorgcontractering
Vanuit je hart
Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief. Dat is waar je het voor doet. Jij zorgt dat het proces rondom de zorgcontractering soepel verloopt. Als medewerker zorgcontractering werk je samen met gebiedsmanagers en controllers, en monitor je de aanbesteding, zodat Timon de gewenste contracten ontvangt. Daarom doe je ertoe bij Timon. Je laat dat zien door het:

• zijn van een aanspreekpunt rondom het contracteringsproces.
• uitzetten van acties rondom aanbestedingen en contractafspraken.
• het registreren van de contracten.
• ondersteunen in het jaarverantwoordingsproces.

“Ik weet dat ik met mijn werk (indirect) bijdraag aan de zorg voor jongeren, zodat hun leven een stukje mooier wordt, daarom werk ik bij Timon!” Jeannette, medewerker zorgcontractering

Wij zijn Timon
Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.

Vanuit je kracht
Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw accurate, gestructureerde en proactieve persoonlijkheid. Met jouw talent, voeg jij als medewerker zorgcontractering waarde toe aan het leven van een ander. Dat is onze basis. Verder breng je mee:

• minimaal een hbo werk- en denkniveau.
• ervaring met procesmatig denken.
• ervaring in de jeugdzorg en/of WMO is een pré.

Daarom Timon
Wil jij werken in de jeugdzorg met veel autonomie en vanuit verbondenheid met je collega’s? Bij Timon kan het als medewerker zorgcontractering. Daarnaast is er bij Timon ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Met jouw kennis inspireer je andere collega’s. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:

• een brutomaandsalaris tot € 3431,71, afhankelijk van je kennis en ervaring.
• een contract van 1 juli 2019 tot 1 maart 2020 ter vervanging van zwangerschapsverlof voor 30 uur per week.
• 25 vakantiedagen.
• 8% vakantiegeld.
• een eindejaarsuitkering van 8,3% van je brutojaarsalaris.
• reiskostenvergoeding

Jij @ Timon?
Denk jij dat Timon de organisatie is die bij je past? Solliciteer dan op de vacature voor medewerker zorgcontractering. Wees er snel bij, want de vacature staat open tot 30 april. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 6 mei.
Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem contact op met Jeannette Duister, medewerker zorgcontractering, via +31 6 81 33 47 96 of j.duister@timon.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Lotte Huijgen, assistent recruiter, via +31 6 1029 03 15 of werkenbij@timon.nl.

Plaats:
Zeist
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur
Functiegroep:
Administratief/Secretarieel, Maatschappelijke dienstverlening
Branche:
Maatschappelijke dienstverlening, Overig
Dienstverband:
Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO, Universitair
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-7-2019
Reageren voor:
30-4-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Lotte Huijgen
Functie contactpersoon
Assistent Recruiter
E-mailadres
werkenbij@timon.nl


Shortcuts