Skip links
Inhoud

Jeugdzorgwerker B (IAG)

Jeugdzorgwerker B (IAG)


Functieomschrijving

Wij zijn Timon
Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.

Wij bieden binnen onze ambulante behandeling en/of begeleiding verschillende zorgconcepten aan zoals Ouderschap na scheiding, Kinderen uit de Knel, Intensieve ambulante gezinsbegeleiding en Ambulante spoedhulp. We geven specialistische jeugdhulp bij opvoeden en opgroeien en behandeling van onderliggende complexe problematiek. Voor kinderen en jongeren en hun gezin en netwerk.

Zorgen dat kinderen thuis blijven wonen: dat is jouw doel! Om dit doel te bereiken ondersteun je niet alleen de kinderen, maar ook de ouders en het sociale netwerk.

Vanuit je hart
Als hulpverlener je verbinden met kinderen, jongeren en gezinnen in kwetsbare omstandigheden. Met hen werken aan hoop, herstel en perspectief. Dat is waar je het voor doet. Samen met het gezin zoeken naar de beste aanpak. Vanuit je positie als jeugdzorgwerker B weet je verbinding te maken met de ouders, de kinderen en het netwerk om het gezin heen. Je werkt veelal vanuit huis en komt als specialist bij de gezinnen thuis. Complexe situaties ga je niet uit de weg. Je bent de begeleider van het veranderingsproces binnen het gezin. Daarom doe je ertoe bij Timon. Je laat dat zien door het:

- begeleiden van gezinnen met complexe problemen naar een veilige opgroei situatie.
- opstellen van een plan van aanpak met daarin doelen om gedragsverandering te bewerkstelligen.
- zelfstandig houden van consultaties.
- inschatten van veiligheidsrisico’s. Als het nodig is schaal je hierin op. In complexe situaties overleg je met collega’s of consulteer je je gedragswetenschapper.

“In mijn werk kan ik iets betekenen voor een gezin“ Daarom werk ik bij Timon.”
- Matthijs, jeugdzorgwerker B

Vanuit je kracht
Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw incasseringsvermogen, het creëren van bewustwording bij het gezin en jouw professionele manier van werken. Met jouw talent, voeg jij als jeugdzorgwerker B waarde toe aan het leven van een ander. Dat is onze basis. Verder breng je mee:
- een hbo-diploma social work met uitstroomprofiel jeugd.
- een registratie in het beroepsregister SKJ (Stichting Kwaliteitskader Jeugd).
- minimaal 4 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening.
- kennis van therapeutische principes en het kunnen toepassen van systeemgerichte interventies.
- een rijbewijs B en de beschikking over een auto.

Daarom Timon
Wil jij werken in de jeugdzorg met veel autonomie en vanuit verbondenheid met je collega’s? Bij Timon kan het als jeugdzorgwerker B. Daarnaast is er bij Timon ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Met jouw kennis inspireer je andere collega’s. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:
- een bruto maandsalaris volgens de cao jeugdzorg tot € 3.739,00, afhankelijk van je kennis en ervaring.
- een jaarcontract. Functioneer je goed? Dan zetten we deze om in een vast dienstverband.
- 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.
- reiskostenvergoeding.
- 25 vakantiedagen.
- een eigen coach die je helpt met je persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling.
- een uitgebreid inwerktraject waarin je gekoppeld wordt aan een buddy.
- diverse trainingen en opleidingen gericht op jouw functie, bijvoorbeeld die van Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling.

Jij @ Timon?
Denk jij dat Timon de organisatie is die bij je past? Solliciteer dan op de vacature voor jeugdzorgwerker B. Wij zijn constant op zoek naar geschikte professionals, daarom staat deze vacature doorlopend open. We plannen regelmatig open gespreksrondes in de regio's waarvoor we je naar aanleiding van je sollicitatie kunnen uitnodigen.Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem contact op met José van Andel, jeugdzorgwerker, via +31 6 18501789

Plaats:
Rijnmond
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Functiegroep:
Medisch/Gezondheidszorg
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector
Dienstverband:
Tijdelijk-fulltime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Zuid Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-12-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Evelien Boeve
Functie contactpersoon
recruiter
E-mailadres
werkenbij@timon.nl


Shortcuts