Skip links
Inhoud

Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker

(32-36 uur per week)


Functieomschrijving


Kom jij met jouw energie en enthousiasme voor de kerk ons team Financiën versterken? Binnen de Dienstenorganisatie zijn we op zoek naar een:

Financieel Administratief Medewerker
(32-36 uur per week)

We zoeken een enthousiaste collega met passie voor cijfers, die ons team komt versterken. Je werkt binnen het team Financiën & Control met name samen met je directe collega’s van het team Accounting aan de debiteuren- en crediteurenadministratie en de kas- en bankadministratie. Daarmee lever je een bijdrage aan de juistheid van de rapportages en de projectadministratie, die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering.

Team
Het team Accounting is onderdeel van het Service Center, dat bestaat uit de teams Facilitaire Zaken, IT en Financiën & Control. Het team Financiën & Control is verantwoordelijk voor de uitvoering van het financiële beleid en het beheer van de interne financiële processen. Goede uitvoering en helder inzicht in de financiën is belangrijk voor de inhoudelijke afdelingen. Daar is Financiën & Control de spil in.

Wat ga je doen?
Als financieel administratief medewerker (interne functienaam: medewerker Accounting) zorg je voor de uitvoering van de debiteuren- en crediteurenadministratie, voer je het kas- en bankbeheer en geef je ondersteuning aan de werkzaamheden binnen het projectbeheer. Je werkt hierbij met het team gezamenlijk aan een betrouwbare financiële administratie voor de gehele organisatie.
Daarnaast is het team in ontwikkeling en wordt er hard gewerkt aan optimalisering van de processen en verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. Jouw energie en ideeën zijn daarin ook zeer welkom.

Wat vragen wij?
We zoeken iemand die:
● enthousiast is en passie heeft voor financiën;
● zelfstandig werkt, nauwkeurig en leergierig is en graag initiatief neemt;
● MBO werk- en denkniveau heeft en bij voorkeur een opleiding heeft afgerond op het gebied van Financiële Administratie;
● enige kennis en ervaring heeft in de financiële administratie en daarmee het huidige team kan versterken met nieuwe input;
● beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte mindset;
● actief betrokken is bij de Protestantse Kerk in Nederland;
● handig is met digitale programma’s (we werken met Google Apps en All Solutions).

Meer over de Kerk
De Protestantse Kerk in Nederland telt zo’n 1,8 miljoen leden in ruim zestienhonderd plaatselijke
gemeenten. Zij heeft een Dienstenorganisatie met een landelijk kantoor in Utrecht. De primaire taak
van de Dienstenorganisatie is de ondersteuning van de plaatselijke gemeenten om vindplaats van Geloof, Hoop en Liefde te zijn ver weg of dichtbij. De Dienstenorganisatie bestaat uit vijf clusters. Het team Financiën & Control is onderdeel van het Service Center.

Wat bieden wij?
Een leuke functie voor de periode van een jaar, met kans op verlenging, waarin je een waardevolle bijdrage kunt leveren binnen de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Een functie waarin ruimte is voor jouw ideeën voor optimalisering en verbetering en waarin ruimte is om je verder te ontwikkelen. Het salaris is conform de PKN-regeling schaal 6 (minimaal € 1.910,- en maximaal
€ 2.531,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Daarnaast is er sprake van een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nico de Jong, Coördinator Financiën & Control, N.dejong@protestantsekerk.nl of tel. 030-8801642.

Reageren
Je kunt uiterlijk 28 april a.s. jouw schriftelijke reactie met CV, bij voorkeur beiden in PDF-format, sturen naar vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Helma van der Neut (P&O adviseur) onder vermelding van vacaturenummer 2019-011.

Plaats:
Utrecht
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Financiële dienstverlening, Kerkgenootschap/Missionair/Zending
Branche:
Kerkgenootschappen/Zending
Dienstverband:
Tijdelijk-fulltime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
MBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-6-2019
Reageren voor:
28-4-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Nico de Jong
Functie contactpersoon
Coördinator Financiën & Control
E-mailadres
N.dejong@protestantsekerk.nl


Shortcuts