Skip links
Inhoud

Docent Business en IT voor de ICT opleidingen

Docent Business en IT voor de ICT opleidingen

Bij de CHE


Functieomschrijving

We weten het: op jou als ervaren ICT-er zitten veel organisaties te wachten. De ene biedt nog meer dan de andere. Maar jij zoekt vooral een plek waar je bijdraagt aan iets wat er echt doet. Je bent op een punt gekomen dat je jouw ervaring graag wil inzetten voor de ontwikkeling van beginnende ICT-ers en overweegt (deels) de overstap te maken naar het onderwijs.

In onze bruisende hogeschool werk je samen met bevlogen collega’s aan het ontwikkelen van studenten tot ICT-professionals. Dat is hard werken, maar geeft ook echt voldoening.
Voor onze recent gestarte ICT-opleidingen zoeken we voor 3 a 4 dagen per week een
Docent Business en IT

Wie ben jij?
Je hebt een aantal jaren werkervaring op het snijvlak van business en IT, bijvoorbeeld in de rol van projectmanager, scrum master, product owner, requirements analist of consultant in de ICT. Je snapt hoe IT bij kan dragen aan het behalen van de doelstellingen van een organisatie en hebt daarbij oog voor verschillende disciplines.

Je expertise op het gebied van business en IT wil je nu graag inzetten om een volgende generatie ICT-ers op te leiden voor het vak. Je hebt er zin in om studenten het belang te laten zien van het feit dat bedrijfsprocessen geïntegreerd zijn met ICT en zich altijd bevinden binnen een bepaald domein. Bij voorkeur heb je ervaring in onderwijs, training en/of coaching. Tot slot: je beschikt over een masteropleiding, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfskunde.

Wat ga je doen?
Je helpt studenten in hun toekomstige rol als ICT-professional. Dit doe je door het bieden van uitdagend, actueel onderwijs vanuit je praktijkervaring, het ontwerpen van relevante opdrachten en begeleiding bij de uitvoering ervan. Je verzorgt bijvoorbeeld de vakken ‘business modelling’ en Projectmanagement en procesverbetering. Ook draag je bij aan verdere ontwikkeling van het onderwijs en begeleid je studenten als coach.


Over de opleiding ICT
De CHE is in september 2018 gestart met twee opleidingen (de voltijd bachelor opleiding ICT en de deeltijd Ad-opleiding ICT Service Management). Wat ons onderscheidt van andere ICT-opleidingen is dat we veel aandacht hebben voor de menskant van het vak. We leiden professionals op die vakkundig zijn, mens en techniek weten te verbinden en samen met anderen projecten daadwerkelijk laten slagen. Verder werken we met vernieuwende onderwijsconcepten, waarin praktijk, onderwijs op school én online optimaal samengaan. Studenten gaan aan de slag met actuele vragen vanuit de praktijk.

Wat bieden wij?
De CHE is een organisatie waar je je volop kunt ontwikkelen en wisselende rollen kunt vervullen. Daarvoor bieden we passende scholing aan, want docentschap is een vak apart! Verder heeft de CHE goede voorwaarden, met name als het gaat om de balans werk-privé.

Het gaat om een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de intentie tot verlenging. Inschaling vindt plaats in schaal 11 van de hbo cao, afhankelijk van kennis en ervaring.

Wie zijn wij?
De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar medewerkers en studenten trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft - ook na ruim 60 jaar - hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. De CHE gelooft dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. Dat is iets waar elke medewerker van de CHE aan bij mag dragen door samen betrokken professionals op te leiden die de samenleving dienen, hoop brengen en vanuit hun overtuiging het verschil maken.

Medewerkers van de CHE zijn de identiteitsdragers van de organisatie. Levende voorbeelden voor studenten en collega’s, ieder met zijn of haar eigen verhaal en achtergrond. Van medewerkers wordt verwacht dat ze vanuit hun christelijke overtuiging op een positieve manier handen en voeten geven aan de identiteit van de school.

Hoe kom je met ons in contact?
Als je je herkent in het profiel komen we heel graag met je in contact. Mariët Beihuisen (personeelsadviseur) en Marjet Visscher (voorzitter curriculumcommissie) gaan graag het gesprek met je aan. Ook via de mail kun je contact opnemen: mlbeihuisen@che.nl/mvisscher@che.nl. Een mailtje sturen (om vervolgens een belafspraak te maken) werkt doorgaans het beste.

We werken bij de ICT-opleiding niet met strakke sollicitatieprocedures en bijbehorende deadlines. Heb je interesse, stuur dan een mail naar werken@che.nl. Naast een korte motivatie ontvangen we graag een CV of url van je LinkedIn profiel. Wanneer we inschatten dat we tot een match kunnen komen, plannen we een kennismakingsgesprek in.

Plaats:
Ede
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur
Functiegroep:
ICT/internet, Onderwijs/Training/Opleiding
Branche:
Onderwijs/Training/Opleiding/Scholing
Dienstverband:
Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
Universitair
Regio:
Gelderland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
12-8-2019
Reageren voor:
20-5-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Mariët Beihuisen
Functie contactpersoon
Personeelsadviseur
E-mailadres
werken@che.nl


Shortcuts