Skip links
Inhoud

Coödinator opleiding Verpleegkunde

Coödinator opleiding Verpleegkunde

bij de CHE, reageren kan tot 12 augustus 2019


Functieomschrijving

De opleiding Verpleegkunde heeft op dit moment ongeveer 88 medewerkers in dienst en biedt kwalitatief goed onderwijs. Naast de Hbo opleiding Verpleegkunde biedt de CHE ook scholingstrajecten voor professionals in de vorm van post-hbo’s en maatwerk. Deze trajecten worden verzorgd door de afdeling CHE voor Professionals.

Voor de CHE voor Professionals zoeken wij een:

Coördinator
Betrekkingsomvang 0,3 fte
Indiensttreding 1 oktober 2019

Context van de vacature
Het verpleegkundig beroep is volop in ontwikkeling. Verpleegkundigen hebben een grote invloed op de kwaliteit, effectiviteit en persoonsgerichtheid van de zorg. Om verpleegkundigen te ondersteunen bij de uitoefening van hun beroep heeft de CHE samen met een aantal ziekenhuizen een trainingsprogramma gemaakt voor verpleegkundigen. Het programma wordt op maat gemaakt en bevat veelal de onderdelen verpleegkundig leiderschap, klinisch redeneren, EBP en coaching. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het opleidingsaanbod voor ziekenhuizen.
Taken en verantwoordelijkheden van de functie
o Je werkt nauw samen met de relatiemanager. Je hebt veelvuldig contact met organisaties en professionals en weet te achterhalen welke opleidingsbehoeften zij hebben. Je bent in staat om deze behoeften te vertalen naar een passend opleidingsadvies en trainingsprogramma.
o Je bent verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van het huidige trainingsprogramma voor verpleegkundigen samen met het werkveld en verpleegkundigen.
o Je ontwikkelt samen met werkveld en professionals, aansluitend op de vereiste kwalificaties, een programma “Regieverpleegkundige”.
o Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de programma’s. Samen met je collega’s bouw je aan een netwerk van verpleegkundigen, docenten, coaches en deskundigen binnen het vakgebied van verpleegkunde.
Profiel van de medewerker
Wij zoeken een kandidaat die:

o streeft naar hoge kwaliteit, houdt van verbeteren en innoveren en continue op zoek is naar meer rendement;
o weet te verbinden met alle partijen en in staat is een uitgebreid netwerk op te bouwen;
o sterke affiniteit heeft met leren en ontwikkelen;
o organisatorisch sterk is en projectmatig kan werken;
o bij voorkeur master geschoold is en een afgeronde bachelor verpleegkunde heeft;
o beschikt over ruime en recente werkervaring in het ziekenhuis;
o zich met overtuiging in wil zetten voor christelijk onderwijs.

Identiteit en Professionaliteit
De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft - ook na ruim 60 jaar - hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. Dat is iets waar elke medewerker van de CHE aan bij mag dragen door samen betrokken professionals op te leiden die de samenleving dienen, hoop brengen en vanuit hun overtuiging het verschil maken.

Medewerkers van de CHE zijn de identiteitsdragers van de organisatie. Levende voorbeelden voor studenten en collega’s, ieder met zijn of haar eigen verhaal en achtergrond. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op een positieve manier handen en voeten geven aan de identiteit van de school.

Informatie en sollicitatie
Als medewerker binnen de Christelijke Hogeschool komt u terecht in een kwalitatief sterke organisatie, die met haar onderwijs landelijk structureel hoog scoort.
De functie wordt ingeschaald in schaal 11 cao HBO.

Informatie over de inhoud van de functie kunt u inwinnen bij Johan Meijer, manager CHE voor Professionals (06-31672452).
Uw interesse en motivatie kunt u kenbaar maken door een motivatiebrief en CV te sturen aan Corien Maatjes, secretaresse P&O: p&o@che.nl. Sluitingstermijn: 12 augustus 2019
Vanwege de naderende schoolvakantie wordt u op 20 augustus geïnformeerd over het verdere verloop van de sollicitatieprocedure. De gesprekken staan gepland op maandag 26 augustus (1e ronde) en donderdag 29 augustus (2e ronde).

Plaats:
Ede
Beschikbaarheid:
12 - 16 uur
Functiegroep:
Onderwijs/Training/Opleiding
Branche:
Onderwijs/Training/Opleiding/Scholing
Dienstverband:
Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Gelderland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-10-2019
Reageren voor:
12-8-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Johan de Meijer
Functie contactpersoon
manager CHE voor professionals
E-mailadres
werken@che.nl


Shortcuts