Skip links
Inhoud

Ambulant hulpverlener (IAG)

Ambulant hulpverlener (IAG)


Functieomschrijving

Wil jij gezinnen en jongeren verder helpen? Ben je gedreven en heb je een ruim incasseringsvermogen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als ambulant hulpverlener stel je samen met het gezin een multidisciplinair plan van aanpak op. Door het beïnvloeden van de jongere, het gezin, het systeem en overige betrokkenen versterk je het gezin met als doel een veilige opgroei situatie voor de jongere.

Wat ga je doen?
Je begeleidt gezinnen en jongeren met complexe problematiek, bijvoorbeeld echtscheidingsproblematiek. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet je contact te leggen met gezinnen die niet altijd openstaan voor hulp. Je doet zelfstandig consultaties, je pleegt overleg en geeft feedback. Je kunt (veiligheids)risico’s goed inschatten en weet wanneer je hierin moet opschalen.

In deze uitdagende baan maak je je hard voor een kwetsbare doelgroep. Je bent proactief en kan meervoudig partijdig blijven in een vastgelopen crisissituatie. Je zet jouw kennis van pedagogiek en ontwikkelpsychologie in om resultaten te behalen in de gezinnen.

Wat neem je mee?
Een afgeronde relevante HBO opleiding, met een registratie in het beroepsregister SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).
Kennis van algemene systeem therapeutische principes.
Minimaal drie jaar ervaring met het begeleiden van gezinnen en het mogelijk disfunctioneren hierbinnen.
Medewerkers van Timon vinden hun inspiratie en motivatie in het christelijk geloof. Je bent overtuigd christen en wilt het volgen van Jezus Christus handen en voeten geven in je dagelijks werk en leven. Je bent onderdeel van een christelijke/kerkelijke gemeenschap.

Wat krijg je van ons?
Een uitdagende baan in een gedreven organisatie met deskundige collega’s! Je maakt onderdeel uit van een zelf organiserend team. Je team wordt ondersteund door een teamcoach en inhoudelijk begeleid door een Gedragswetenschapper. Ook ontvang je van ons:

- Salariëring volgens de CAO Jeugdzorg in schaal 9: € 2.503,43 - € 3.739,00 bruto per maand bij een - fulltime dienstverband (36 uur);
- Vakantiegeld van 8%;
- Vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
- 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (36 uur);
- Een eigen coach die je helpt met je persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling.
- Mogelijkheid om te specialiseren in therapie op (v)echtscheidingsgebied en/of verbindend gezag;
- Goede pensioenregeling via PFZW en korting op verschillende verzekeringen;
- Onregelmatigheidstoeslag;
- Flexibel in te delen werktijden.

Wie zijn wij?
We richten ons al meer dan 35 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. Timon werkt van Noord Nederland tot Zeeland, maar met name in de grootstedelijke regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Heb je interesse?
Word je warm van deze vacature tekst en wil je je hard maken voor jongeren en hun gezin? Druk dan op de solliciteerbutton!

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Ilse Hooglander (Gedragswetenschapper)via e-mail: i.hooglander@timon.nl. Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR, via telefoonnummer 06-14390142 of via e-mail werkenbij@timon.nl.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Plaats:
Amsterdam
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Maatschappelijke dienstverlening
Branche:
Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
Vast-partime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Noord Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-4-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Lotte Huijgen
Functie contactpersoon
Assistent Recruiter
E-mailadres
werkenbij@timon.nl


Shortcuts