Skip links
Inhoud

Ambulant begeleider

Ambulant begeleider

Groningen


Functieomschrijving

Stichting Sprank - de naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Hij heeft ook een doel met de kwetsbare mensen voor wie wij ons inzetten: onze cliënten met een verstandelijke beperking. Bij Sprank werk je als professional samen met familie en anderen die bij de cliënten horen. En zo zorg je ervoor dat zij, jij en wij samen sprankelen!
Ambulant Begeleider voor regio Noord (Stad Groningen noord en west kant)


Sprank biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijk beperking. Die zorg varieert van fulltime wonen in één van onze huizen tot individuele begeleiding in de eigen thuissituatie. Sprank zorgt voor ruim 500 cliënten op circa 30 locaties verspreid over heel Nederland.
In de visie van Sprank is de driehoekskunde opgenomen. Dit houdt o.a. in dat we de samenwerking tussen verwanten en begeleiders essentieel vinden om goede zorg aan de cliënt te kunnen bieden


Omschrijving
In regio Noord (in een straal van 10/15 kilometer van stad Groningen noord/en west) zoeken wij een collega voor een paar cliënten. Met jouw focus op eigen kracht en jouw doorzettingsvermogen om resultaten te bereiken, help jij deze cliënten om zo goed mogelijk deel te nemen aan de samenleving en begeleiding/coaching die helemaal bij hen past. Daarom ben jij de ambulant begeleider die wij zoeken. Wat zijn verder nog je talenten?

Je:
• leeft en werkt vanuit een levend geloof in Jezus Christus en bent lid van een christelijke geloofsgemeenschap
• een relevante MBO niveau 4 of HBO opleiding hebt (richting zorg, agogiek, pedagogiek)
• zowel mondeling als schriftelijk goed kan uitdrukken
• zelfstandig kan werken
• ruime ervaring hebt als ambulant begeleider
• inlevingsvermogen hebt, kan motiveren en bijsturen en goed in staat bent duidelijk grenzen aan te geven.
• bent ook in de avonduren inzetbaar (en indien nodig zaterdagen)


Wat bieden wij jou?
Je krijgt een jaarcontract voor gemiddeld 8 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en uitbreiding naar meer uren. (We willen evt. doorgroeien naar een contract van minimaal 15 uur door een combinatie te maken met invalwerk op een woon locatie)
De functie wordt ingedeeld in schaal 40 volgens FWG, het functiewaarderingssysteem voor de gezondheidszorg. Verder is de cao Gehandicaptenzorg van toepassing. Wij bieden ook een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: denk aan voordeel op het gebied van studiekosten en op de aanschaf van fiets, fitnessabonnement, laptop en tablet.


Meer informatie
Heb je interesse? Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Natalie van der Woude (coördinerend begeleider ambulant), tel. nr. 06-23053443 of email:
n.vanderwoude@stichtingsprank.nl


Solliciteren
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu. Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV o.v.v. vacaturenummer 1951 uiterlijk 13 juni 2019. Sollicitatie gesprekken zijn op 18 juni 2019. Voor Sprank is het belangrijk om te weten dat je werkt en leeft vanuit een levend geloof. Lees hier meer over in de brochure ”Zo zien wij zorg:”. Graag in je brief daar een korte toelichting op geven. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitaties@stichtingsprank.nl

Plaats:
Groningen
Beschikbaarheid:
6 - 12 uur
Functiegroep:
Maatschappelijke dienstverlening, Medisch/Gezondheidszorg
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector
Dienstverband:
Vast-partime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
MBO
Regio:
Groningen
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-7-2019
Reageren voor:
13-6-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Natalie vd Woude
Functie contactpersoon
Coördinerend begeleider
E-mailadres
sollicitaties@stichtingsprank.nl


Shortcuts