Skip links
Inhoud

Administratief Ondersteuner

Administratief Ondersteuner

(28-36 uur per week)


Functieomschrijving


De Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een:

Administratief Ondersteuner
(28-36 uur per week)

Bloei je op als je binnen twee uur vijf verschillende opdrachten krijgt? Wil je een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het jeugdwerk in en vanuit de kerk? Heb je oog voor details? Houd je van organiseren? Dan kom je als geroepen!

Als administratief ondersteuner ben je voor het thema JOP, Jong Protestant (circa 15 mensen), en als onderdeel van het grotere cluster Ondersteuning Gemeenten, beschikbaar om praktische zaken te regelen rond evenementen, vergaderingen, agendabeheer en administratie. Je bent de motor bij het organiseren van bijeenkomsten en zorgt dat de uitvoering piekfijn in orde is. Als je een event praktisch voorbereidt, weet je net datgene te verzinnen waardoor de waardering van de deelnemers van een 8 naar een 9 gaat. Als ondersteuner ben je het ene uur op zoek naar locaties voor de JOP-trainingstour en het volgende uur zorg je dat de kliederkerken in heel Nederland de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Ook plan je afspraken van allerlei overleggen in de agenda’s van je collega’s en externen. Je bent deel van een breder team van ondersteuners binnen Ondersteuning Gemeenten en werkt daarmee samen.

Wat verwachten we van jou?
We zijn op zoek naar een echte doener, die vanuit betrokkenheid bij het evangelie en de kerk op zoek is naar een heel afwisselende baan in het hart van het thema Jong Protestant. We vinden het daarom belangrijk dat je meelevend lid ben van de Protestantse Kerk in Nederland. Je hebt minimaal MBO-niveau of bent een praktisch ingestelde HBO’er, je bent een echte doener en springt juichend van je stoel als je weer wat kunt afvinken. Je houdt dus van afwisseling en snelheid in je werk en bent stressbestendig. Uiteraard ben je daarnaast communicatief en assertief, werk je systematisch en planmatig en je weet te prioriteren. Je bent handig met computers en beheerst programma’s als Google Documenten en Spreadsheets. Nette e-mails en brieven schrijven, in verzorgd Nederlands, gaat je soepel af.

Wat mag jij van ons verwachten?
Je werkt voor een dynamische organisatie die ten dienste van de Protestantse Kerk met bevlogen mensen aan de slag is. Daarbij word je deel van een team met collega’s van allerlei leeftijden en geloofsbelevingen, die met enthousiasme hun werk doen. We bieden een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging. Daarbij zijn er goede arbeidsvoorwaarden, zoals vastgelegd in de Arbeidsvoorwaardenregeling Kerkelijk Medewerkers. Deze functie is ingeschaald in schaal 7 (€ 2.137- € 2.830 bruto per maand op basis van 36 uur per week, excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Geïnteresseerd?
Overweeg jij om de volgende stap in je loopbaan te maken maar wil je nog meer informatie? Coördinator Ronnie Zuidam vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt hem bereiken via r.zuidam@protestantsekerk.nl of via tel. 06-54710002.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV (als één PDF) voor 20 september a.s. naar vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Jelmer Voet, P&O adviseur o.v.v. vacaturenummer 2019-036.
Kijk voor meer informatie op www.werkvoordekerk.nl.

Plaats:
Utrecht
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Functiegroep:
Administratief/Secretarieel, Kerkgenootschap/Missionair/Zending
Branche:
Kerkgenootschappen/Zending
Dienstverband:
Tijdelijk-fulltime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO, MBO
Regio:
Utrecht, Buiten Europa
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-11-2019
Reageren voor:
20-9-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Jelmer Voet
Functie contactpersoon
P&O adviseur
E-mailadres
vacatures@protestantsekerk.nl


Shortcuts