Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

  1. Fondsenwerver

    De afdeling Operations telt momenteel 12 medewerkers, die leidinggevenden en medewerkers van Agapè en GAiN vakinhoudelijk ondersteunen. Jij wordt deel van het team Fondswerving en werkt daarin nauw samen met de communicatiecollega’s. - Driebergen. Lees verder »

  2. Jeugdzorgwerker B (IAG)

    Wij zijn Timon
    Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.

    Wij bieden binnen onze ambulante behandeling en/of begeleiding verschillende zorgconcepten aan zoals Ouderschap na scheiding, Kinderen uit de Knel, Intensieve ambulante gezinsbegeleiding en Ambulante spoedhulp. We geven specialistische jeugdhulp bij opvoeden en opgroeien en behandeling van onderliggende complexe problematiek. Voor kinderen en jongeren en hun gezin en netwerk. - Rijnmond. Lees verder »Shortcuts