Skip links
Inhoud

Meer Vrijwilligers Vacatures - Doneer je talent!

  1. Vrijwilliger voor begeleiden jongerengroep

    Jonge Vlinders zoekt begeleiders voor haar maandelijkse ontmoetingsgroep. Deze groep bestaat uit jonge christenen die LHBT zijn (lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender). Als begeleider leid je samen met een andere vrijwilliger de bijeenkomst. De ontmoetingsbijeenkomsten worden nu iedere tweede zaterdagavond in de maand georganiseerd, van 19.00 uur tot 21.00 uur, in de stad Groningen. Je hoeft niet elke maand aanwezig te zijn, er wordt gerouleerd. De verhouding is ongeveer twee keer begeleiden, een keer vrij. Ruilen is mogelijk. We zoeken begeleiders die zelf ook christen zijn en affiniteit hebben met de doelgroep. - Groningen. Lees verder »

  2. Vrijwilliger online en telefonische hulpverlening

    Siriz biedt mensen die hulp nodig hebben op het gebied van onbedoelde zwangerschap de mogelijkheid om te bellen of te chatten met een hulpverlener. Het is een laagdrempelige manier om een probleem of vraag aan ons voor te leggen. Graag willen wij onze openingstijden uitbreiden om meer mensen te kunnen helpen.

    Wij zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de hulp online en via telefonische hulplijn tijdens avonden en weekenden.

    In deze vrijwilligersfunctie werk je vanuit huis. - Vanuit huis. Lees verder »
Shortcuts