Skip links
Inhoud

Meer Vrijwilligers Vacatures - Doneer je talent!

  1. Bestuurslid

    De stichting Huisvesting NPV heeft als doel het verwerven en beheren van (geld)middelen voor de huisvesting van de NPV (Nederlandse Patiënten Vereniging) en het exploiteren van het vastgoed. De belangrijkste taak ligt momenteel bij het beheer van het in eigendom zijnde onroerend goedobject aan de Kerkewijk 115 te Veenendaal. In dit monumentale pand is het landelijk bureau van de NPV gehuisvest; een klein deel van het gebouw wordt verhuurd aan een externe partij.
    De NPV is een landelijk werkzame organisatie die zich inzet voor de zorg voor het leven. De NPV gaat uit van Bijbelse waarden en normen. Het uitgangspunt is dat ieder mensenleven bescherming verdient, ongeacht de levensfase of de kwaliteit van het leven. Op dit moment heeft de NPV circa 55.000 leden en een netwerk van zo’n 75 lokale afdelingen. - Veenendaal. Lees verder »

  2. Communicatiemedewerker

    Frontiers is een internationale organisatie die, met liefde en respect, moslims wil uitnodigen om Jezus te volgen. Ons verlangen is om onder alle moslimvolken communities van Jezus- volgelingen te zien ontstaan. - Harderwijk. Lees verder »
Shortcuts