Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

 1. Toetscoördinator/ondersteuning examencommissie

  Het deeltijdonderwijs binnen de CHE is volop in ontwikkeling. Hierbij is extra ondersteuning hard nodig en is de volgende vacature beschikbaar:
  Toetscoördinator /ondersteuning examencommissie (voor deeltijdonderwijs)

  Betrekkingsomvang: 0,3 fte (12 uur) - Ede. Lees verder »

 2. Online Marketeer / Fondsenwerver

  Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen aan mensen in Nederland. Op ons kantoor in Zwolle is een uitdagende vacature ontstaan voor een ervaren

  Online Marketeer / Fondsenwerver
  voor 32 uur per week - Zwolle. Lees verder »

 3. IT-beheerder

  Bij Agapè hebben we de beweging gemaakt naar Office365 en werken in de Cloud. Deze beweging is nog niet geheel afgerond, we beschikken momenteel ook nog over een Windows server met daarop enkele cruciale applicaties voor het hoofdkantoor. Office365 biedt onze veld- en kantoormedewerkers de mogelijkheid om hun werk ‘anywhere & anytime’ uit te voeren. Vrijwel alle medewerkers werken met laptops en/of tablets met daarop standaard software. We voorzien voor de komende jaren nog een flinke productiviteitsslag rondom het professioneel samenwerken in de Cloud. Daarnaast gaan we op het hoofdkantoor op zoek naar een geïntegreerde totaal oplossing voor de boekhouding en CRM. Op het kantoor zijn internet en wifi cruciale onderdelen van de IT-infrastructuur. De Agapè medewerkers werken verspreid over het hele land en hebben behoefte aan support op afstand. Naast het hoofdkantoor in Amersfoort is er ook een kantoorlocatie met IT-voorzieningen in Groningen. - Driebergen-Rijssenburg. Lees verder »

 4. (Online) Fondsenwerver / communicatiemedewerker

  Kun jij goed uit de voeten met online media? Ben jij in staat een website en online middelen te optimaliseren? Beschik jij over de creativiteit om online campagnes op te zetten en uit te voeren om fondsen te werven en donateurs aan te trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou. - Apeldoorn. Lees verder »

 5. Maatschappelijk Begeleider

  Heb je een hart voor jongeren en wil je hun begeleiden op weg naar zelfstandigheid? Ben je gedreven en sta je stevig in je schoenen? En wil je jezelf verder ontwikkelen als professional? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Als Maatschappelijk begeleider begeleid je jongvolwassenen (18-23 jaar en/of moeders en kinderen) die tijdelijk woonachtig zijn bij de Timon begeleid wonen voorziening of op een locatie van de jongere zelf. De jongeren hebben vaak problemen op meerdere levensgebieden en hebben uiteenlopende etnische achtergronden. - Dordrecht. Lees verder »

 6. Managementassistent en medewerker kwaliteitszorg

  Binnen de Christelijke Hogeschool Ede omvat het domein Theologie, Welzijn en Zorg een aantal hbo-opleidingen (Godsdienst Pastoraal Werk, Godsdienstleraar, Social Work en Verpleegkunde).
  Binnen de opleidingen neemt praktijkleren een belangrijke plek in. De organisatie hiervan vindt plaats op de praktijkbureaus van de drie opleidingen.

  De opleiding Theologie is op zoek naar een:
  Managementassistent en medewerker Kwaliteitszorg
  Betrekkingsomvang voor beide taken samen 0,5 fte - Ede. Lees verder »

 7. Stageconsulent

  Binnen de Christelijke Hogeschool Ede omvat het domein Theologie, Welzijn en Zorg een aantal hbo-opleidingen (Godsdienst Pastoraal Werk, Godsdienstleraar, Social Work en Verpleegkunde).
  Binnen de opleidingen neemt praktijkleren een belangrijke plek in. De organisatie hiervan vindt plaats op de praktijkbureaus van de drie opleidingen.
  De opleiding Theologie is op zoek naar een:
  Stageconsulent
  Betrekkingsomvang: 0,7 – 0,8 fte
  Context
  In deze functie ben je werkzaam op het praktijkbureau van de opleidingen Theologie (GPW en GL). Samen met andere collega’s coördineer en ondersteun je het hele proces rondom stage en praktijk. Het praktijkbureau valt onder het opleidingsbureau. Het praktijkbureau onderhoudt contacten met stage-biedende instellingen, bereidt studenten voor op het stagetraject, geeft voorlichting en is aanspreekpunt voor zowel in- als externe contacten. - Ede. Lees verder »

 8. Jeugdzorgwerker B (IAG)

  Wil jij gezinnen en jongeren verder helpen? Ben je gedreven en heb je een ruim incasseringsvermogen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Als Jeugdzorgwerker B stel je samen met het gezin een multidisciplinair plan van aanpak op. Door het beïnvloeden van de jongere, het gezin, het systeem en overige betrokkenen versterk je het gezin met als doel een veilige opgroei situatie voor de jongere - Rotterdam. Lees verder »

 9. Woonbegeleider Huis en Haard

  Ben jij maatschappelijk betrokken en haal jij energie uit het begeleiden van mensen die niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen zijn? Sta jij stevig in je schoenen en zie jij een conflict meer als kans dan bedreiging? Zijn onregelmatige werktijden voor jou geen probleem? Zoek dan niet verder, want wij kunnen jou dit allemaal bieden! - Haarlem. Lees verder »

 10. Maatschappelijk begeleider jonge moeders

  Heb je een hart voor jonge moeders en wil je hun begeleiden op weg naar zelfstandigheid? Ben je gedreven en sta je stevig in je schoenen? En wil je jezelf verder ontwikkelen als professional? Dan zijn we op zoek naar jou - Houten. Lees verder »

 11. Gedragswetenschapper

  Vind je het leuk om teams en individuele professionals inhoudelijk en methodisch te coachen en verder te helpen? Wil jij bezig zijn met het leveren en door ontwikkelen van de juiste zorg? Dan zijn ... - Lelystad/Zwolle. Lees verder »

 12. (Senior) Financieel controller

  Agapè is op zoek naar een financieel controller voor minimaal 2 dagdelen per week die (bij voorkeur op vrijwillige basis of ondersteund door een kring van partners) wil meebouwen aan de organisatie achter onze beweging. Als senior professional ben je in staat om – naast een aantal inhoudelijke taken – als trekker te fungeren voor de verdere professionalisering en ontwikkeling van financiële organisatie en processen. De controller rapporteert aan de Operationeel directeur en ondersteunt het Nationaal Leidersteam (NLT) in haar verantwoordelijkheid voor de totale organisatie. Hij is onderdeel van ‘Team Operations’ (het geheel van ondersteunende afdelingen) en werkt nauw samen met de afdelingen HR, Communicatie, Fondsenwerving en IT. - Driebergen-Rijsenburg. Lees verder »

 13. Begeleider Pleegzorg

  Wil jij je inzetten voor gezinnen en jongeren? Sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk om vanuit verschillende belangen te denken en te handelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Timon is een gedreven organisatie die hard groeit en daarom zijn we constant opzoek naar pleegzorg begeleiders die pleegkinderen en pleeggezinnen begeleiden. - Groningen. Lees verder »

 14. medewerker archieven/ DIV Expert

  De Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een medewerker archieven/ DIV Expert (0,89- 1 fte) De Dienstenorganisatie is het ondersteunend apparaat van de Protest... - Utrecht. Lees verder »

 15. Senior medewerker events

  De Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland zoekt voor het cluster Communicatie & Fondsenwerving een bevlogen en resultaatgerichte Senior medewerker events (36 uur per week) De ... - Utrecht. Lees verder »

 16. Manager

  Accolade Zorg is een organisatie met een herkenbare christelijke identiteit. Christelijke zorg heeft ons hart. Dat komt tot uiting in de benadering van cliënten, de onderlinge omgang en de (werk)sfeer. Wij koesteren de waarden respect, compassie en verantwoordelijkheid en zien deze bij medewerkers. Wij verwachten van medewerkers dat zij het christelijk karakter van Accolade van harte delen en vanuit Gods liefde er voor hun naasten willen zijn.
  Accolade Zorg richt zich op verpleging, verzorging, dagopvang, thuiszorg en verhuur van appartementen aan senioren. Accolade Zorg biedt zorg verspreidt over de regio’s Assen/Groningen, De Bilt, Zeist en Amersfoort.

  Accolade Zorg is een organisatie in beweging met als koers de zorg dicht bij de cliënt te brengen. Met dat doel voor ogen zijn er Accoladebreed allerlei ontwikkelingen gaande en initiatieven op regionaal en lokaal niveau.
  Het speerpunt van Accolade Zorg is het creëren en benutten van kansen om christelijke zorg te behouden en te versterken. Om de organisatieambities mee te helpen realiseren, zoeken we voor de regio Bilthoven een

  regiomanager
  32 uur per week - Bilthoven en Bodegraven. Lees verder »

 17. Jeugdzorgwerker D

  Heb je een hart voor jongeren en wil je hen begeleiden? Ben je gedreven en sta je sterk in je schoenen? En wil je jezelf verder ontwikkelen als professional? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Als Jeugdzorgwerker D bied je een veilige omgeving aan kwetsbare jongeren die door omstandigheden (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Je begeleidt de jongeren in het dagelijks functioneren. - Woerden en Nieuwegein. Lees verder »

 18. MDFT-therapeut

  Wil jij je hart maken voor jongeren en hun gezinnen? Ben je gedreven en sta je stevig in je schoenen? En wil je jezelf verder ontwikkelen als professional? Dan zijn we op zoek naar jou! Multidimen... - Amsterdam. Lees verder »

 19. Begeleider Pleegzorg

  Wil jij je inzetten voor gezinnen en jongeren? Sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk om vanuit verschillende belangen te denken en te handelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Timon is ee... - Amsterdam. Lees verder »

 20. Beginnend predikant

  Voor de Protestantse Gemeente Assen is de Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland op zoek naar een Beginnend predikant met focus op Jeugd en Middengeneratie voor de Protestantse Geme... - Assen. Lees verder »
Shortcuts