Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

 1. Coördinator Community Engagement

  ZOA is een internationale christelijke hulporganisatie en biedt HULP aan mensen die getroffen zijn door een natuurramp of gewapend conflict. ZOA wil bijdragen aan een nieuw perspectief van HOOP waardoor mensen in waardigheid en onderling vertrouwen samen kunnen werken aan hun toekomst. Samen met de getroffen gemeenschappen werken wij aan verder HERSTEL totdat zij weer in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in meerdere landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 1000 medewerkers. - Apeldoorn. Lees verder »

 2. Directeur

  Ben of ken jij de verbindende, inspirerende en enthousiasmerende leider die onze organisatie en het missionaire netwerk verder brengt? - Driebergen. Lees verder »

 3. Assistent conciërge (0,8 fte)

  De Passie Utrecht is een middelbare school voor evangelisch-bijbelgetrouw onderwijs.
  Voor het schooljaar 2018/2019 zijn we op zoek naar een:

  allround ASSISTENT CONCIERGE (0,8 fte)
  met hart voor leerlingen en collega’s - Utrecht. Lees verder »

 4. Gastheer/gastvrouw

  Bij de Receptie is binnenkort de volgende vacature beschikbaar:
  Gastheer/Gastvrouw
  Betrekkingsomvang 12 uur per week
  Duur dienstverband: 1 jaar met intentie tot verlenging
  Indiensttreding bij voorkeur per 1 september 2018

  De werktijden zijn in overleg. Waar nodig wordt een beroep op medewerkers gedaan om in te vallen op de andere dagen. - Ede. Lees verder »

 5. Directiesecretaresse

  Stichting 3xM is een internationale zendingsorganisatie die Tv-programma’s uitzendt in West Afrika, Centraal-Azië, Pakistan en Bangladesh. De programma’s worden gemaakt door lokale, getrainde partnerorganisaties die de cultuur goed kennen. De programma’s van 3xM gaan over sociale noden in de plaatselijke samenleving, zoals corruptie in Bangladesh, kwetsbare kinderen in Centraal Azië en Hiv/ Aids in West-Afrika. In de programma’s worden verhalen verteld door slachtoffers en daders en wordt een christelijk alternatief geboden. - Amersfoort. Lees verder »

 6. JOP Jeugdwerker

  Voor de Gereformeerde Kerk Almkerk is de Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland in samenwerking met JOP op zoek naar een ondernemende en enthousiaste JOP JEUGDWERKER (10 uur per we... - Almkerk. Lees verder »

 7. Projectleider in het team Informatiemanagement

  De CHE is georganiseerd in drie opleidingsdomeinen en een dienst. Een van de teams binnen de dienst S&E is informatiemanagement (IM). Dit team bestaat uit 6 functioneel beheerders, een informatiemanager en drie projectleiders. De ambitie van IM is om een CHE breed beleid te ontwikkelen en uit te voeren voor de CHE brede Informatie Voorziening (IV). Denk daarbij aan de IV van roosteren: op een eenduidige wijze leveren domeinen informatie aan het roosterbureau die dit verwerkt tot een rooster. Daarna wordt op een eenduidige manier gecommuniceerd naar studenten en docenten.

  De projectleider wordt onderdeel van de te vormen Project Management Office (PMO) in het team Informatiemanagement. De projectleider zal gelijktijdig één á drie hogeschool brede (strategische) projecten leiden, waarbij multidisciplinaire samenwerking kenmerkend is. Naast IM projecten zijn dit ook projecten/programma’s op het gebied van onderwijs en bedrijfsvoering al of niet met externe partners en/of leveranciers.  Projectleider
  Betrekkingsomvang 0,6 – 0,8 FTE
  Ingangsdatum bij voorkeur zo spoedig mogelijk - Ede. Lees verder »

 8. Medewerker Praktijkbureau

  Binnen de Christelijke Hogeschool Ede omvat het domein Theologie Welzijn en Zorg een aantal hbo-opleidingen (Godsdienst Pastoraal Werk, Godsdienstleraar, Social Work en Verpleegkunde).
  Binnen de opleidingen neemt praktijkleren een belangrijke plek in. De organisatie hiervan vindt plaats op de praktijkbureaus van de drie opleidingen.

  Domein TWZ is op zoek naar een:

  Medewerker Praktijkbureau
  Betrekkingsomvang: 1,0 fte, onder te verdelen in 2x 0,5 fte of 0,7/0,3 fte
  Ingangsdatum 20 aug. 2018 of zo mogelijk eerder
  Het gaat om een jaarcontract met intentie tot verlenging
  Sluitingstermijn: 23 juni 2018 - Ede. Lees verder »

 9. medewerker international office / international officer

  In een tijd van globalisering en de diversiteit tussen bevolkingsgroepen toeneemt, richt de CHE zich op sociale duurzaamheid. Onze studenten en medewerkers richten zich op inclusie en onderscheiden zich door de vaardigheid intercultureel en internationaal te denken en te werken. Ze ontwikkelen sensitiviteit voor de bestaande diversiteit en hebben in hun beroepsmatige en maatschappelijke context zowel oog voor de kansen die globalisering biedt en aandacht voor hen die niet mee komen. Ze weten verschillen te overbruggen en dragen zo bij aan sociale duurzaamheid.

  Om dit te bereiken werkt de CHE samen met regionale, nationale en internationale partners met wie we ons verbonden weten door de christelijke identiteit van de hogeschool. We richten ons in de samenwerking op kennisontwikkeling en kennisdeling op de relatie tussen christelijke identiteit, onderwijs en professionaliteit.

  Vanuit het platform internationalisering geeft de CHE invulling aan dit thema. De ondersteuning daarvan wordt vanuit het International Office (IO) georganiseerd, dat bestaat uit twee medewerkers. Het IO is onderdeel van de afdeling Studentzaken. Vanwege vertrek van één van onze medewerkers zijn wij op zoek naar

  Medewerker international office / International Officer
  Betrekkingsomvang 0,8 fte (32 uur per week) - Ede. Lees verder »

 10. Project Financial Officer

  Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun families en hun hele omgeving. - Zwolle. Lees verder »

 11. Jongerenwerker Haarlem

  Youth for Christ Nederland is een organisatie die jongeren opzoekt op school, op straat en in de kerk. Gedreven door Gods liefde zoeken wij jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Onze unieke kracht is dat we dichterbij jongeren staan, waardoor we het evangelie op eigentijdse wijze kunnen vertalen.

  Iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Daarom helpen wij jongeren ongeacht hun geloof, geslacht, ras, kleur, opleiding of anderszins. Honderden vrijwilligers en ruim 80 medewerkers dragen hieraan bij. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen. Onze organisatie is onderverdeeld in drie afdelingen: Lokaal Werk, Training & Toerusting en Ondersteuning & Werving. Ons missionair jongerenwerk wordt door ons uitgevoerd en ondersteund door teams van jongerenwerkers in meer dan 16 steden. - Haarlem. Lees verder »

 12. Salesforce Developer (CRM specialist)

  International Justice Mission (IJM) is op zoek naar een Salesforce Developer
  (5 dagen per week: 1 FTE)

  IJM is op zoek naar een enthousiaste Salesforce developer om haar team te versterken. Als Salesforce developer kom je ons ondersteunen bij het ontwikkelen van Software as a Service (SaaS) oplossingen. Je draagt bij aan het functionele en technische ontwerp en het opleveren van SaaS-oplossingen, gebaseerd op Salesforce.com en het Force.com platform. Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert Salesforce.com applicaties op Force.com gebaseerde technologie. Denk hierbij aan APEX en Visual Force.
  Deze functie is een combinatie van administrator en developer vaardigheden. Je bent de enige Salesforce specialist in ons team van 12 medewerkers en daarom wordt er veel van je gevraagd en verwacht. Tegelijk heb je volop de ruimte om je te ontwikkelen en een grote verantwoordelijkheid die het beste in je naar boven kan halen.
  Naast de technische vaardigheden die je inzet, speel je ook een belangrijke rol in het informeren van de Marketing Manager vanuit de data en ondersteun je bij de opzet van data-driven campagnes.
  De Salesforce Developer maakt deel uit van de Operationele afdeling en rapporteert aan de Operationeel Manager.

  Over IJM
  IJM is een wereldwijde organisatie die armen in ontwikkelingslanden beschermt tegen geweld. IJM werkt samen met lokale autoriteiten om slachtoffers te bevrijden, criminelen aan te klagen, bevrijde mensen te helpen herstellen en rechtssystemen te versterken. De advocaten, onderzoekers, sociaal werkers en andere deskundigen van IJM werken samen met lokale autoriteiten en de lokale gemeenschap om slavernij, sekshandel, verkrachting, politiegeweld en landonteigening te bestrijden.
  IJM Nederland is een partnerkantoor van IJM Global. Ons team heeft o.a. als doel om Nederland bewust te maken van moderne slavernij en gewelddadige onderdrukking en om financiën en andere hulpbronnen te genereren die nodig zijn voor IJM’s casework. - Hilversum. Lees verder »
Shortcuts