Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

 1. P&O-adviseur

  De Passie groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een:
  P&O-adviseur
  (0.6 fte)

  Heb jij hart voor onze ruim 300 medewerkers, hun talent en de organisatie daaromheen? En wil jij als P&O-adviseur meewerken aan de missie van onze scholen? Dan zijn wij op zoek naar jou. - Houten. Lees verder »

 2. Alerte en proactieve Teamleider Finance, Control & IT

  Light for the World Nederland is een ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor een wereld waarin mensen met een handicap een eerlijke kans krijgen op (oog)zorg, onderwijs en werk. De organisatie is gevestigd in Veenendaal, heeft jaarinkomsten van 3,7 miljoen euro. Dankzij de steun van donateurs, bedrijven, familiefondsen en institutionele fondsen realiseren wij 30 innovatieve projecten in Azië en Afrika.
  Light for the World hecht aan goede controle op en verantwoording van onze bestedingen. Daarnaast zien we dat de eisen van donoren toenemen. Om deze reden is de nieuwe rol van teamleider Finance, Control & IT toegevoegd aan de organisatie. - VEENENDAAL. Lees verder »

 3. Projectleider/Adviseur Informatiemanagement

  In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een
  Enthousiaste Projectleider/Adviseur Informatiemanagement
  Betrekkingsomvang: 0,8 – 1,0 fte

  Wat ga je doen?
  Als projectleider word je ingezet op CHE-brede projecten. Dit zal je hoofdtaak worden. Je gaat een aantal uitdagende en gave projecten leiden op het gebied van Informatiemanagement, zoals relatiebeheer, studentinformatie en HRM/financieel.
  In je projecten ga je samenwerken met verschillende disciplines binnen de gehele organisatie, stem je de behoeften af met de stakeholders en bewaak je de budgetten.
  Je past een change & adoptie strategie toe die past bij de gewenste veranderingen waarbij je rekening houdt met de verschillende aspecten van de CHE-organisatie. Daarnaast kan je worden ingezet als Adviseur Informatiemanagement, waarbij je enerzijds adviseert over de (door)ontwikkeling van de Informatievoorziening en anderzijds daar ook een uitvoerende bijdrage aan levert.
  De CHE ontwikkelt zich steeds verder naar een procesgerichte organisatie en daarom zullen de werkzaamheden in projecten en teams procesmatig worden uitgevoerd. - Ede. Lees verder »

 4. Assistent Projectmanager

  Stichting Opwekking is een christelijke organisatie, gericht op geestelijke vernieuwing met het verlangen om mensen in Nederland bekend te maken met het evangelie van Jezus Christus, door de kracht... - Putten. Lees verder »

 5. Medewerker International Office

  Op de CHE onderscheiden studenten en medewerkers zich door de vaardigheid intercultureel en internationaal te denken en te werken. Ze ontwikkelen sensitiviteit voor de bestaande diversiteit en hebben in hun beroepsmatige en maatschappelijke context zowel oog voor de kansen die globalisering biedt en aandacht voor mensen met een andere achtergrond.

  Om te bereiken dat studenten deze vaardigheden ontwikkelen, werkt de CHE samen met regionale, nationale en internationale partners met wie we ons verbonden weten door de christelijke identiteit van de hogeschool. We richten ons in de samenwerking op kennisontwikkeling en kennisdeling op de relatie tussen christelijke identiteit, onderwijs en professionaliteit.

  De CHE geeft invulling aan dit thema vanuit haar eigen platform Internationalisering. De ondersteuning daarvan wordt vanuit het International Office (IO) georganiseerd. Het IO is onderdeel van de afdeling Studentzaken. Vanwege zwangerschapsverlof van onze medewerkster IO zijn wij op zoek naar een


  Medewerker international office
  0,7 tot 0,8 fte (28 tot 32 uur/week)
  1 juni t/m 15 november 2020
  Het IO houdt zich bezig met de (administratieve) begeleiding van studenten die tijdens hun studie naar het buitenland gaan of juist vanuit het buitenland naar de CHE komen. Van werving, ontvangst, visum aanvragen en huisvesting tot het verwerken van studieresultaten in transcripts . De international officer werkt nauw samen met de beleidscoördinator internationalisering en participeert actief in het internationaliseringsplatform.
  - Ede. Lees verder »

 6. Junior Fondsenwerver

  Heb jij als fondsenwerver al enige ervaring met het werven van (nieuwe) donateurs en heb jij goede ideeën als het gaat om het behouden van bestaande donateurs? Houd je ervan om mensen aan te spreken met verhalen van mensen die hun levens proberen te verbeteren en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving met als standplaats Den Haag? Dan zoeken wij jou!
  Wij zijn per heden op zoek naar een junior fondsenwerver (voor particuliere donateurs) die voor 32 uur per week ons team komt versterken. Het betreft in eerste instantie een periode van één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband. - Den Haag. Lees verder »

 7. Projectassistent International Programme

  Het Nederlands Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij, al meer dan 200 jaar. Dat doen we voor mensen van nu en volgende generaties, in Nederland en wereldwijd, met traditionele en moderne vormen. Het NBG is er voor iedereen die de Bijbel relevant vindt in zijn of haar leven.
  Voor het team International Programme zijn we op zoek naar een
  Projectassistent (20-24 uur per week per 1 maart 2020)
  standplaats Haarlem

  Het Nederlands Bijbelgenootschap is lid van de United Bible Societies (UBS) – de fellowship van 147 bijbelgenootschappen wereldwijd. Elk bijbelgenootschap verzorgt het werk in zijn eigen land. De 147 samenwerkende bijbelgenootschappen delen waar mogelijk expertise, techniek en inhoud om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Maar een groot deel van de bijbelgenootschappen is ook afhankelijk van internationale steun van ‘gevende’ bijbelgenootschappen als het Nederlands en Vlaams Bijbelgenootschap. We werken op diverse manieren mee aan buitenlandse projecten. De belangrijkste manier is het financieel steunen van bijbelprojecten. Onze focus in het buitenlandwerk ligt op vertalen en verspreiden.

  Het NBG is binnen de UBS een van de belangrijkste ontwikkelaars van materiaal bij de Bijbel – voor boeken en voor digitale producten. Het is ons streven om die content meer te delen. Enerzijds willen we dat doen via de verkoop van titels aan andere landen, anderzijds via het gratis geven van content aan minder welvarende bijbelgenootschappen, het mogelijk maken van een titel of het maken van speciale uitgaven die uitgedeeld kunnen worden.

  Nieuw voor het NBG is de aandacht voor internationale kerken in Nederland. De afgelopen jaren zijn we begonnen met het leggen van contacten en het onderzoeken van de wensen en behoeften op bijbelgebied in de migrantenkerken. De komende jaren willen we dit werk verder uitbouwen. - Haarlem. Lees verder »

 8. Docent Biologie 2e graads

  De Passie Rotterdam is een groeiende school voor jongeren die goed onderwijs willen en die als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen. Wij bieden hen een uitdagende leeromgeving waar ze hun talenten ontdekken en leren inzetten, omdat we geloven dat God met ieder van hen een uniek plan heeft. - Rotterdam. Lees verder »

 9. Pleegzorg begeleider - Haaglanden

  Wij zijn Timon
  Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend. - Dordrecht/Den Haag. Lees verder »

 10. Maatschappelijk begeleider

  Wij zijn Timon
  Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.

  Bij woonstart richten we ons op ambulante begeleiding tot zelfredzaamheid. Dit kan in de eigen thuissituatie of op locatie van Timon. Voor (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder en hun netwerk met complexe problematiek. Onze doelgroepen zijn (zwerf)jongeren, jonge moeders en statushouders. - Rotterdam. Lees verder »

 11. Jeugdzorgwerker B - Het PerspectiefHuis Rijnmond

  Wij zijn Timon
  Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.

  Op onze locatie PerspectiefHuis werk je vanuit een kleinschalige wonen voorziening in Rotterdam en Vlaardingen. Hier behandelen we jongens en meiden met meervoudige problematiek vanaf 14 jaar. Je werkt veel samen met en bent verantwoordelijk voor de jeugdzorgwerkers D die werkzaam zijn in het PerspectiefHuis. - Rotterdam/Vlaardingen. Lees verder »

 12. Jeugdzorgwerker D - Het PerspectiefHuis Rijnmond

  Wij zijn Timon
  Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.

  Op onze locatie PerspectiefHuis werk je in een kleinschalige wonen voorziening (24-uurs). Hier behandelen we jongens en meiden met meervoudige problematiek vanaf 14 jaar. Deze vacature betreft een nieuwe locatie waarvoor we een nieuw team moeten samen stellen. - Rotterdam/Vlaardingen. Lees verder »

 13. Kids team Leader

  Position within the organisation
  The Family Ministry department is responsible for the development and execution of programsfor the Kids and Youth of Crossroads and to support their parents in raising them in faith.
  The department is directed by the Family Ministry leader.

  The department is responsible for overseeing all of the Kids and Youth groups between the ages of 0 and 18 and consists of 4 teams: Kids0-5, Kids6-11, Youth12+ and Youth15+. The XRDS Kids
  Team Leader serves within the department of Family Ministries and is accountable to the Family Ministry leader. - Amstelveen. Lees verder »

 14. Facilities Team Leader

  The Facilities Team Leader falls under the Operations Ministry. This position works closely with the Executive pastor and the Service Ministry Leader to provide proper management and support to all facilities of the church, including the building where services are held as well as the Community Center and related equipment.
  This position reports to the Executive Pastor, and leads, coordinates and supports the Custodian team. This position is also
  responsible for providing technical support and leadership to the Sound and Multimedia teams, as well as the IT volunteers. - Amstelveen. Lees verder »

 15. Boekhouder / Ervaren medewerker Financiën

  Stichting 3xM is een internationale zendingsorganisatie die Tv-programma’s uitzendt in West Afrika, Centraal-Azië, Afghanistan, Pakistan en Bangladesh. De programma’s worden gemaakt met lokale partnerorganisaties waar goed opgeleide mensen werken die de cultuur goed kennen. De programma’s van 3xM gaan over sociale noden in de plaatselijke samenleving, zoals corruptie in Bangladesh, kwetsbare kinderen in Centraal Azië en Hiv/ Aids in West-Afrika. In de programma’s worden verhalen verteld door slachtoffers en daders en wordt een christelijk alternatief geboden. - Amersfoort. Lees verder »

 16. Fondsenwerver

  De afdeling Operations telt momenteel 12 medewerkers, die leidinggevenden en medewerkers van Agapè en GAiN vakinhoudelijk ondersteunen. Jij wordt deel van het team Fondswerving en werkt daarin nauw samen met de communicatiecollega’s. - Driebergen. Lees verder »

 17. Jeugdzorgwerker B (IAG)

  Wij zijn Timon
  Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.

  Wij bieden binnen onze ambulante behandeling en/of begeleiding verschillende zorgconcepten aan zoals Ouderschap na scheiding, Kinderen uit de Knel, Intensieve ambulante gezinsbegeleiding en Ambulante spoedhulp. We geven specialistische jeugdhulp bij opvoeden en opgroeien en behandeling van onderliggende complexe problematiek. Voor kinderen en jongeren en hun gezin en netwerk. - Rijnmond. Lees verder »

 18. Gezinscoach CJG Jeugdteam

  Wil jij namens het Leger des Heils in een Jeugdteam werken als gezinscoach en aan de slag gaan met complexe jeugd- en opvoedhulp? Reageer dan nu! - Den Haag. Lees verder »
Shortcuts