Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

 1. Gebiedsmanager

  Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief.... - Zeist. Lees verder »

 2. Persoonlijk Assistent

  Stichting 3xM is een internationale zendingsorganisatie die Tv-programma’s uitzendt in West Afrika, Centraal-Azië, Afghanistan, Pakistan en Bangladesh. De programma’s worden gemaakt met lokale partnerorganisaties waar goed opgeleide mensen werken die de cultuur goed kennen. De programma’s van 3xM gaan over sociale noden in de plaatselijke samenleving, zoals corruptie in Bangladesh, kwetsbare kinderen in Centraal Azië en Hiv/ Aids in West-Afrika. In de programma’s worden verhalen verteld door slachtoffers en daders en wordt een christelijk alternatief geboden. - Amersfoort. Lees verder »

 3. Applicatie- en functioneel beheerder Salesforce

  Ben jij een expert in Salesforce en spreek je de taal van zowel gebruikers als developers? Dan is de dienstenorganisatie op zoek naar jou. Als applicatie- en functioneel beheerder van Salesforce kom je te werken binnen het cluster Service Center, maar heb je organisatiebreed te maken met diverse partijen. Je staat de product owner bij met betrekking tot incidenten en bij het realiseren van wensen. Je ondersteunt de gebruikers en je bent uiteraard verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van Salesforce. Een uitdagende baan waarin je een belangrijke rol speelt in het succesvol implementeren van en werken met Salesforce. Je bent de linking pin tussen techniek en de business en je voert dagelijkse beheeractiviteiten waardoor de performance, continuïteit, recovery en security gewaarborgd worden. Als business analist ontwikkel je een brede kennis van de organisatie, de bedrijfsprocessen en de kritische specificaties daarvan. - Utrecht. Lees verder »

 4. begeleider B (invalkracht)

  Stichting Sprank - de naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Hij heeft ook een doel met de kwetsbare mensen voor wie wij ons inzetten: onze cliënten met een verstandelijke beperking. Bij Sprank werk je als professional samen met familie en anderen die bij de cliënten horen. En zo zorg je ervoor dat zij, jij en wij samen sprankelen! - Bedum. Lees verder »

 5. Projectmedewerker Steunverlening

  Ben jij goed met cijfers, klantgericht en beleidsmatig sterk? Heb
  je visie over mogelijke en noodzakelijke vernieuwingen binnen
  de plaatselijke gemeente? Durf je met (grote) budgetten om te
  gaan en heldere adviezen te geven aan de Commissie Steunverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de kerk vinden
  er allerlei nieuwe initiatieven plaats. Ook vragen plaatselijke
  gemeenten om steun om te kunnen nadenken over hun
  toekomst. Voor veel van deze projecten is er financiële steun
  mogelijk, en jij gaat adviseren welke aanvragen er voldoen aan
  de criteria om steun te krijgen. De Protestantse Kerk heeft eigen
  subsidiefondsen waar gemeenten en diaconieën een aanvraag
  kunnen doen voor lokale projecten. De grootste daarvan is
  de Solidariteitskas. In deze functie beheer je de missionaire
  en diaconale steunfondsen en de solidariteitskas. Maandelijks
  komen er nieuwe aanvragen binnen, deze aanvragen beoordeel
  je, ook houd je nauw contact met aanvragers, zowel mondeling
  als schriftelijk. Daarnaast zorg je voor een adequate en vlotte
  afhandeling van de verschillende aanvragen. Samen met de
  medewerker steunverlening beoordeel je of een aanvraag voldoet aan de criteria. Ook zoek je samen met de aanvrager naar
  mogelijkheden om projecten aan de gestelde criteria te laten
  voldoen. In deze functie schrijf je heldere adviezen ten behoeve
  van de Commissie Steunverlening voor de eindbeslissing.
  Je stelt ook rapportages en overzichten op over de projecten. - Utrecht. Lees verder »

 6. begeleider B

  Sprank biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijk beperking. Die zorg varieert van dagbesteding, fulltime wonen in één van onze huizen en individuele begeleiding in de eigen thuissituatie. Sprank zorgt voor ruim 500 cliënten op circa 30 locaties verspreid over heel Nederland.
  In de zorgvisie van Sprank is de driehoekskunde opgenomen. Dit houdt o.a. in dat we de samenwerking tussen verwanten en begeleiders essentieel vinden om goede zorg aan de cliënt te kunnen bieden.


  Identiteit
  Stichting Sprank - de naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Hij heeft ook een doel met de kwetsbare mensen voor wie wij ons inzetten: onze cliënten met een verstandelijke beperking. Bij Sprank werk je als professional samen met familie en anderen die bij de cliënten horen. En zo zorg je ervoor dat zij, jij en wij samen sprankelen! - Drachten. Lees verder »

 7. Ontwikkelaar e-cursussen

  IkzoekGod.nl is samen met ForumC op zoek naar een curcusontwikkelaar voor de website degrotevragen.nl voor 20-24 uur per week. Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen waar wij mee bezig zijn - Driebergen. Lees verder »

 8. Beginnend predikant

  De Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een

  Beginnend predikant voor de Gereformeerde Kerk
  van Nieuweroord – Noordscheschut.
  (voor 3-5 jaar in overleg, voor ca. 20 uur)

  De Gereformeerde Kerk van Nieuweroord - Noordscheschut richt zich op de ontmoeting met God en met elkaar. De gemeente hecht aan traditie, maar zoekt ook naar nieuwe wegen om in deze tijd als kerk van betekenis te zijn voor de dorpsgemeenschappen van Nieuweroord-Noordscheschut. Binnen de kerk mogen verschillen in geloof naast elkaar bestaan. Het gemeenschappelijk verlangen is om ook in de (nabije) toekomst van blijvende waarde voor elkaar en voor de dorpsgemeenschappen te zijn. Daarom willen we het Evangelie graag delen in Woord en daad. Bent u de nieuwe voorganger die onze gemeente daarin voorgaat? - Nieuweroord-Noorscheschut. Lees verder »

 9. Algemeen coördinator

  Stichting Seinpost Slinge is een maatschappelijke organisatie voor ontmoeting en ondersteuning in de wijk Pendrecht in Charlois. Seinpost is een plek waar elke wijkbewoner welkom is. We organiseren activiteiten voor kinderen, tieners, ouderen, of mensen met een hulpvraag. We werken vanuit christelijke kernwaarden: acceptatie, liefde, vertrouwen. Dat geldt voor betaalde medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. - Rotterdam. Lees verder »

 10. Jeugdwerker

  Bij de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland ondersteunen wij met hart en ziel
  de kerk en iedereen die daarbinnen werkt. Daarnaast verrichten wij aansprekende activiteiten in
  binnen- en buitenland om Christelijke gemeenschappen te helpen zichtbaar te zijn in hun omgeving.
  En dat biedt mooie kansen voor professionals. Zo is de Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk nu
  op zoek naar een enthousiaste Jeugdwerker voor de Protestantse Gemeente Nederhorst den Berg

  Jeugdwerker (8 uur per week) - Nederhorst den Berg. Lees verder »

 11. Senior Beleidsmedewerker Kwaliteit

  Stichting Sprank - de naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Hij heeft ook een doel met de kwetsbare mensen voor wie wij ons inzetten: onze cliënten met een verstandelijke beperking.

  Sprank zorgt voor ruim 500 cliënten op circa 30 locaties verspreid over heel Nederland. Ze wonen in een van onze huizen, maken gebruik van onze dagbesteding of krijgen individuele begeleiding in de eigen thuissituatie - Zwolle. Lees verder »

 12. Beginnend predikant voor de Protestantse Gemeente Ouwsterhaule-Scharsterbrug

  De Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een Beginnend predikant voor de Protestantse Gemeente Ouwsterhaule-Scharsterbrug (voor 3 tot 5 jaar voor 32 uur) De Prot... - Gemeente Ouwsterhaule-Scharsterbrug. Lees verder »

 13. Projectcontroller en kwaliteitsmedewerker

  Ben jij een projectcontroller met een hart voor ontwikkelingswerk? Ben jij sterk in detailwerk en het voorbereiden van audits? Wil jij bijdragen aan de missie van Tear; mensen helpen om zélf op te staan uit armoede en onrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! - Utrecht. Lees verder »

 14. Coödinator opleiding Verpleegkunde

  De opleiding Verpleegkunde heeft op dit moment ongeveer 88 medewerkers in dienst en biedt kwalitatief goed onderwijs. Naast de Hbo opleiding Verpleegkunde biedt de CHE ook scholingstrajecten voor professionals in de vorm van post-hbo’s en maatwerk. Deze trajecten worden verzorgd door de afdeling CHE voor Professionals.

  Voor de CHE voor Professionals zoeken wij een:

  Coördinator
  Betrekkingsomvang 0,3 fte
  Indiensttreding 1 oktober 2019 - Ede. Lees verder »

 15. Begeleider C

  Stichting Sprank - de naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Hij heeft ook een doel met de kwetsbare mensen voor wie wij ons inzetten: onze cliënten met een verstandelijke beperking. Bij Sprank werk je als professional samen met familie en anderen die bij de cliënten horen. En zo zorg je ervoor dat zij, jij en wij samen sprankelen! - Sappemeer. Lees verder »

 16. Coördinerend begeleider Stadskanaal

  Stichting Sprank - de naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Hij heeft ook een doel met de kwetsbare mensen voor wie wij ons inzetten: onze cliënten met een verstandelijke beperking. Bij Sprank werk je als professional samen met familie en anderen die bij de cliënten horen. En zo zorg je ervoor dat zij, jij en wij samen sprankelen! - Stadskanaal. Lees verder »

 17. Senior Fondsenwerver

  Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief.... - Zeist. Lees verder »

 18. Begeleider Gehandicaptenzorg

  • Je geeft mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg.
  • Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij.
  • Je daagt ze uit, met zoveel mogelijk nieuwe prikkels en activiteiten.

  Spreekt dit je aan? Op onze locatie Mooi-land in Doorwerth wonen 27 cliënten. Voor hen zoeken wij een Begeleider voor gemiddeld 24 tot 32 uur in de week (bespreekbaar). In een repeterend rooster met wisselende diensten. - Doorwerth. Lees verder »

 19. Begeleider MVG l Locatie De Es l Vierhouten

  Begeleider MVG
  Vierhouten, 16-32 uren per week
  Je helpt mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven.
  Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij.
  Je zoekt naar zinvolle activiteiten en geeft de cliënt ruimte om trots op zichzelf te zijn.

  Ben jij een begeleider met daadkracht, ervaring, zelfreflectie, relativeringsvermogen én heb je genoeg incasseringsvermogen om de individuele doelen van cliënten te kunnen ondersteunen? Dan zoeken wij jou! - Vierhouten. Lees verder »

 20. Ziektevervanging Begeleiders B

  Met spoed zijn we op zoek naar vervanging voor enkele zieke collega's. - Drachten. Lees verder »
Shortcuts