Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

 1. Sectorleider

  De Passie Wierden is een snelgroeiende school voor jongeren die goed onderwijs willen en die als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen. We bieden hen een uitdagende leeromgeving waar ze hun talenten ontdekken en leren inzetten. Want we geloven dat God met ieder van hen een uniek plan heeft. Onze leerlingen komen daarvoor uit de wijde omtrek naar Wierden. De Passie heeft ook locaties in Rotterdam en in Utrecht. - Wierden. Lees verder »

 2. Assistent mediathecaris

  De Passie Utrecht is een school voor jongeren die goed onderwijs willen en die als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen. We bieden hen een uitdagende leeromgeving waar ze hun talenten ontdekken en leren inzetten. Want we geloven dat God met ieder van hen een uniek plan heeft. Onze leerlingen komen daarvoor uit de wijde omtrek naar Utrecht. - Utrecht. Lees verder »

 3. Online Marketeer

  Ben jij een marketing professional met ruime ervaring en bewezen successen op het gebied van online marketing? Wil jij deel zijn van de missie van Tear en eraan bijdragen dat meer mensen zelf kunnen opstaan uit armoede en onrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! - Utrecht. Lees verder »

 4. Begeleider Pleegzorg

  Wil jij je inzetten voor gezinnen en jongeren? Sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk om vanuit verschillende belangen te denken en te handelen? Dan zijn we opzoek naar jou! Wat ga je do... - Groningen. Lees verder »

 5. Management Assistent

  Vind je het leuk om als spin in het web te fungeren? Houd je van een dynamisch omgeving en weet je hierin het overzicht te bewaren? Dan zijn we opzoek naar jou! Wat ga je doen? Als management assi... - Rotterdam. Lees verder »

 6. Medewerker werving en selectie pleegzorg

  Wil jij je inzetten voor pleeggezinnen? Vind je het leuk om de optimale match te maken tussen pleegouders en pleegkind? En beschik je over een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding? Dan zi... - Provincie Zeeland/Dordrecht. Lees verder »

 7. MDFT-therapeut

  Wil jij je hart maken voor jongeren en hun gezinnen? Ben je gedreven en sta je stevig in je schoenen? En wil je jezelf verder ontwikkelen als professional? Dan zijn we opzoek naar jou! Multidimens... - Provincie Zeeland. Lees verder »

 8. Programmamedewerker m/v

  De visie van Wycliffe is dat wereldwijd harten en levens vernieuwd worden door de Bijbel in de eigen taal. In een dynamische, internationale omgeving draagt Wycliffe Bijbelvertalers Nederland, samen met lokale en internationale partners, actief hieraan bij door beleidsmatige ondersteuning, financiering en monitoring van programma´s en projecten in Azië/Pacific en Afrika. Daarnaast zetten 140 veldmedewerkers zich actief in om bij te dragen aan de realisatie van deze uitdagende missie. Het team van 20 kantoormedewerkers in Driebergen kenmerkt zich door een saamhorige en open cultuur, met actieve inbreng en betrokkenheid van medewerkers op alle niveaus. - Driebergen. Lees verder »

 9. Institutional Business Developer

  Leprazending is een internationale christelijke organisatie die een professionele aanpak van leprabestrijding combineert met aandacht en liefde voor de individuele patiënt. Wij willen leprapatiënten medisch, sociaal en geestelijk bijstaan. Leprazending Nederland is onderdeel van het internationale netwerk van The Leprosy Mission Global Fellowship (TLM GF), dat zo’n 200 projecten ondersteunt in 20 landen in Azië en Afrika. - Apeldoorn. Lees verder »

 10. JOP Jeugdwerker

  Voor de Gereformeerde Kerk Almkerk is de Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland in samenwerking met JOP op zoek naar een ondernemende en enthousiaste JOP JEUGDWERKER (10 uur per we... - Almkerk. Lees verder »

 11. Jongerenwerker Haarlem

  Youth for Christ Nederland is een organisatie die jongeren opzoekt op school, op straat en in de kerk. Gedreven door Gods liefde zoeken wij jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Onze unieke kracht is dat we dichterbij jongeren staan, waardoor we het evangelie op eigentijdse wijze kunnen vertalen.

  Iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Daarom helpen wij jongeren ongeacht hun geloof, geslacht, ras, kleur, opleiding of anderszins. Honderden vrijwilligers en ruim 80 medewerkers dragen hieraan bij. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen. Onze organisatie is onderverdeeld in drie afdelingen: Lokaal Werk, Training & Toerusting en Ondersteuning & Werving. Ons missionair jongerenwerk wordt door ons uitgevoerd en ondersteund door teams van jongerenwerkers in meer dan 16 steden. - Haarlem. Lees verder »

 12. Ambulant Hulpverlener

  Wil jij gezinnen en jongeren verder helpen? Ben je gedreven en heb je een ruim incasseringsvermogen? Dan zijn we opzoek naar jou! - Goes. Lees verder »

 13. Salesforce Developer (CRM specialist)

  International Justice Mission (IJM) is op zoek naar een Salesforce Developer
  (5 dagen per week: 1 FTE)

  IJM is op zoek naar een enthousiaste Salesforce developer om haar team te versterken. Als Salesforce developer kom je ons ondersteunen bij het ontwikkelen van Software as a Service (SaaS) oplossingen. Je draagt bij aan het functionele en technische ontwerp en het opleveren van SaaS-oplossingen, gebaseerd op Salesforce.com en het Force.com platform. Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert Salesforce.com applicaties op Force.com gebaseerde technologie. Denk hierbij aan APEX en Visual Force.
  Deze functie is een combinatie van administrator en developer vaardigheden. Je bent de enige Salesforce specialist in ons team van 12 medewerkers en daarom wordt er veel van je gevraagd en verwacht. Tegelijk heb je volop de ruimte om je te ontwikkelen en een grote verantwoordelijkheid die het beste in je naar boven kan halen.
  Naast de technische vaardigheden die je inzet, speel je ook een belangrijke rol in het informeren van de Marketing Manager vanuit de data en ondersteun je bij de opzet van data-driven campagnes.
  De Salesforce Developer maakt deel uit van de Operationele afdeling en rapporteert aan de Operationeel Manager.

  Over IJM
  IJM is een wereldwijde organisatie die armen in ontwikkelingslanden beschermt tegen geweld. IJM werkt samen met lokale autoriteiten om slachtoffers te bevrijden, criminelen aan te klagen, bevrijde mensen te helpen herstellen en rechtssystemen te versterken. De advocaten, onderzoekers, sociaal werkers en andere deskundigen van IJM werken samen met lokale autoriteiten en de lokale gemeenschap om slavernij, sekshandel, verkrachting, politiegeweld en landonteigening te bestrijden.
  IJM Nederland is een partnerkantoor van IJM Global. Ons team heeft o.a. als doel om Nederland bewust te maken van moderne slavernij en gewelddadige onderdrukking en om financiën en andere hulpbronnen te genereren die nodig zijn voor IJM’s casework. - Hilversum. Lees verder »
Shortcuts