Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

 1. Projectmedewerker Academie van de Protestantse Kerk

  Heb jij hart voor de kerk en wil jij je inzetten om de vele vrijwillige ambtsdragers in onze kerk toe te rusten in hun belangrijke taak? Ben je netwerker in hart en nieren en wil je in samenwerking... - Nederland. Lees verder »

 2. Interim predikant

  De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een Interim predikant (2 x 18 uur) De Protestantse Kerk in Nederland telt zo’n twee miljoen leden in ruim zestienh... - Nederland. Lees verder »

 3. Financial Officer IF

  We are Dorcas and we desire justice, both for people and their communities, so that they flourish. We strive for lasting change for those who live in poverty, are excluded, or are caught in a crisis. This is how we follow Jesus Christ.

  We are a Christian organization and we work prayerfully. We value entrepreneurship and are ready to go off the beaten track. We desire to partner with everyone who shares our mission.

  To properly financially administrate, monitor and report on projects funded by Institutional Funds and to ensure compliance with internal procedures and donor requirements, the Finance department is looking for a knowledgeable and hands-on

  Financial Officer IF
  Employment 0,8 – 1,0 FTE
  To be stationed in Andijk, the Netherlands. Occasional travel required. - Andijk. Lees verder »

 4. (Online) Marketing- en Communicatiespecialist

  Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Op ons kantoor in Nederland (Zwolle) ontstaat binnenkort een uitdagende vacature voor een ervaren (Online) Ma... - Zwolle. Lees verder »

 5. Projectleider Office365

  Wat ga je doen? Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van de uitrol van Office 365 binnen Stichting Timon. Van het begin tot en met de afronding. Je bent verantwoordelijk voor ... - Zeist. Lees verder »

 6. Relatiebeheerder Winkels

  Wij zijn Dorcas en wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien. Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer. Wij werken aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten. Zo volgen wij Jezus Christus na.

  Wij zijn een christelijke organisatie en wij doen biddend ons werk. Wij kiezen niet per se gebaande wegen, maar tonen ondernemerschap. Wij werken zo veel mogelijk samen met iedereen die zich in onze missie herkent.

  In Nederland hebben we drieëndertig Dorcas-winkels waar we tweedehands spullen verkopen. Team Winkels faciliteert en begeleidt de betrokken winkelbesturen. Het team bestaat uit een teamleider en vijf relatiebeheerders. Omdat we het aantal Dorcas-winkels uitbreiden, zijn we op zoek naar een professionele en innovatieve:

  Relatiebeheerder Winkels
  Omvang dienstverband: 0,8-1,0 FTE
  Aanvang dienstverband: z.s.m.
  Standplaats: woonplaats, voorkeur Zuid Holland - woonplaats, voorkeur Zuid Holland. Lees verder »

 7. Maatschappelijk Begeleider

  Heb je een hart voor jongeren en wil je hen begeleiden op weg naar zelfstandigheid? Ben je gedreven en sta je stevig in je schoenen? En wil je jezelf verder ontwikkelen als professional? Dan zijn we op zoek naar jou! - Amsterdam. Lees verder »

 8. Contractmanager IT

  De Dienstenorganisatie van de Protestantse kerk is op zoek naar een: Contractmanager IT 32-36 uur per week In verband met een organisatiewijziging binnen het Service Center, van de Dienstenorgan... - Utrecht. Lees verder »

 9. Managementassistent

  Geestelijke vernieuwing: dat is waar Opwekking voor staat!

  En die boodschap van Gods koninkrijk willen we brengen. We geloven in de kracht ervan, of het nu door getuigenissen, bemoedigingen of inspireren is.

  Voor de ondersteuning van directie en management zijn we op zoek naar versterking van ons team. Ben jij een kei in het beheren van een overvolle mailbox, weet jij goed te prioriteren en te filteren, heb je ervaring met het maken van complexe afspraken, planningen en vergaderverslagen, zie je werk liggen en zie je het als een uitdaging om te ontzorgen? Als jouw eerste reactie is ‘dat regel ik wel even’, dan zit je goed. - Putten. Lees verder »

 10. Medewerker boekhouding

  Open Doors is een internationale christelijke organisatie die wereldwijd vervolgde christenen ondersteunt. We verspreiden Bijbels en boeken, geven trainingen en bieden praktische hulp. Ons kantoor in Ermelo zet zich specifiek in voor gebed, bewustwording en fondsenwerving in Nederland, om daarmee het veldwerk mogelijk te maken. Met de verschillende teams voeren we momenteel een professionaliseringsslag door om de vervolgde kerk nog beter te dienen.

  Team Support voert de processen uit die horen bij het gebied ‘bedrijfsvoering’, namelijk ICT, Financiën, Facilitair en Inkoop/Traffic. Deze processen zijn ondersteunend aan de hele organisatie. De medewerkers van Financiën zorgen voor juiste, volledige en tijdige verwerking van financiële gegevens en maken rapportages en analyses.

  Voor het team Support zijn wij per direct op zoek naar een:

  Medewerker boekhouding (m/v) - Ermelo. Lees verder »

 11. Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening regio Amersfoort/Veenendaal

  Ben je een stevige persoonlijkheid, die resultaatgerichtheid combineert met een coachende stijl van leidinggeven? Beschik je over een passende afgeronde hbo-opleiding (bijv. MWD/SPH/Sociaal Werk) en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding? Lees dan snel verder. - Amersfoort. Lees verder »

 12. Missionaire Projectleider

  De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een:


  Missionaire PROJECTLEIDER
  om inhoudelijk en qua organisatie missionaire projecten vorm te geven
  (0,8 á 1,0 FTE)


  Heb je missionaire ervaring? Ken je de actuele missionaire literatuur en ontwikkelingen? Ben je goed in het organiseren van projecten? Houd je van de kerk? Ben je niet van sociale media en podia af te houden en weet je mensen te verbinden? Dan is deze functie voor jou! De Protestantse Kerk zoekt een gedreven vrouw of man, die het leuk vindt om inhoudelijk en organisatorisch bij te dragen aan ambitieuze missionaire projecten en daarbij regelmatig het voortouw neemt als projectleider. - Utrecht. Lees verder »

 13. Gedragswetenschapper (Ambulante jeugdhulp en jonge moeders)

  Vind je het leuk om teams en individuele professionals inhoudelijk en methodisch te coachen en verder te helpen? Wil jij bezig zijn met het leveren en door ontwikkelen van de juiste zorg? Dan zijn we op zoek naar jou! - Rotterdam Rijnmond. Lees verder »

 14. Gedragswetenschapper (Pleegzorg)

  Vind je het leuk om teams en individuele professionals inhoudelijk en methodisch te coachen en verder te helpen? Wil jij bezig zijn met het leveren en door ontwikkelen van de juiste zorg? Dan zijn we op zoek naar jou! - Dordrecht. Lees verder »
Shortcuts