Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

 1. Informatiemanager

  Je bent op een punt in je carrière gekomen dat je jouw ervaring graag wil inzetten op een plek die er echt toe doet. De CHE leidt studenten op tot professionals die weten wie ze zijn en weten wat ze kunnen betekenen in hun beroep. Door jouw inzet draag je een steentje bij aan de facilitering van goed onderwijs en het optimaal functioneren van de informatievoorziening.
  We zijn op zoek naar een
  Informatiemanager
  Betrekkingsomvang: 0,6 – 1,0 fte
  Startdatum: in overleg - Ede. Lees verder »

 2. Beginnend Predikant

  De Protestantse Gemeente Harderwijk wil een open, zorgzame en gastvrije gemeente zijn, die een gelovig perspectief biedt aan een veelkleurige gemeenschap van mensen, verbonden met elkaar en met de wereld om ons heen. - Harderwijk. Lees verder »

 3. Project Financial Officer

  Red een Kind is een christelijke, internationale hulporganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Dat doen we door kwetsbare gemeenschappen te versterken, zodat zij hun leefomstandigheden en kansen zélf duurzaam kunnen verbeteren. Red een Kind werkt in gebieden waar veel armoede is en op plekken waar een ramp of (dreigend) conflict kinderen en gezinnen extra kwetsbaar maakt. We werken samen met internationale en lokale organisaties. Red een Kind werkt in India, Kenia, Ethiopië, Malawi, Burundi, Rwanda, DRC, Oeganda en Zuid-Soedan. - Zwolle. Lees verder »

 4. Projectleider voor de Groene Kerkenactie

  Ben jij een gedreven, communicatief sterke en innovatieve projectleider? Werk je makkelijk zelfstandig en ben je ondernemend, maar ook een echte teamspeler? Wil jij bijdragen aan de missie van de Groene Kerkenactie, dan zijn wij op zoek naar jou! - Utrecht. Lees verder »

 5. Docent Engels 2e graads

  De Passie Utrecht is een snelgroeiende school voor jongeren die goed onderwijs willen en die als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen. We bieden hen een uitdagende leeromgeving waar ze hun talenten ontdekken en leren inzetten. Want we geloven dat God met ieder van hen een uniek plan heeft. Onze leerlingen komen daarvoor uit de wijde omtrek naar Utrecht. - Utrecht. Lees verder »

 6. Woordvoerder / Projectleider Communicatie

  Wie zijn wij?
  De EO is een eigentijds mediabedrijf en maakt deel uit van het publieke bestel. Verhalen vertellen is ons vak en de missie is om de mooiste verhalen te vertellen over God en het volgen van Jezus. Dat is al 50 jaar de basis om te bouwen aan de samenleving. Dat doet de EO door programma’s op televisie en radio en via bladen, internet en evenementen. Bij de EO wil men niet alleen praten over geloof, maar het ook vooral in de praktijk brengen en de verbinding zoeken met mensen die niet geloven. De EO doet dat met ongeveer 370 enthousiaste professionals in een inspirerend en innovatief werkklimaat met laagdrempelige bedrijfscultuur. - Hilversum. Lees verder »

 7. Assistent recruiter

  Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief.... - Zeist. Lees verder »

 8. medewerker Studentzaken

  Wij zijn op zoek naar een collega die graag de overstap wil maken naar een leuke en afwisselende functie binnen het team van Studentzaken. Je gaat aanmeldingen van nieuwe studenten verwerken en zorgt administratief voor een goede voorbereiding van de start van de studie van de student.
  Medewerker Studentzaken
  Voor het aanmeldproces
  Betrekkingsomvang: 0,5 – 0,6 fte - Ede. Lees verder »

 9. Informatiespecialist

  Wil jij impact maken met data binnen de jeugdzorg? Gaat jouw hart sneller kloppen van een data-gedreven organisatie? Kom dan werken bij Timon! Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor k... - Zeist. Lees verder »

 10. Fondswerver / relatiebeheerder

  A Rocha Nederland is een christelijke natuurbeweging die bijna helemaal uit vrijwilligers bestaat. Vanuit ons geloof dragen we bij aan natuurbehoud en inspireren we christenen en kerken om zorgzaam om te gaan met Gods schepping.

  Om krachtiger te opereren zoeken we een

  fondsenwerver / relatiebeheerder (16 uur) - Amersfoort. Lees verder »

 11. Bestuurssecretaresse

  De Passie groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een:

  Bestuurssecretaresse
  (0.6 FTE)

  Zijn regelen en organiseren jouw tweede natuur? Ben je secuur een accuraat? Dan zoeken wij jou als onze bestuurssecretaresse! Je ondersteunt onze bestuurder, stafmedewerkers en raad van toezicht in hun werk voor de scholen. - Houten. Lees verder »

 12. Medewerker zorgfacturatie

  Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief.... - Zeist. Lees verder »

 13. Specialist Cliëntregistratie

  Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief.... - Zeist. Lees verder »

 14. Young Professional - Projectmedewerker

  De dienstenorganisatie is voor het team JOP, Jong Protestant is op zoek naar een Young Professional - Projectmedewerker (20 uur per week) Word jij blij van toffe spellen bedenken voor Sirkelslag... - general. Lees verder »

 15. Medewerker verhuuradministratie

  Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief.... - Zeist. Lees verder »

 16. Ervaren Medewerker Financiën

  Stichting 3xM is een internationale zendingsorganisatie die Tv-programma’s uitzendt in West Afrika, Centraal-Azië, Afghanistan, Pakistan en Bangladesh. De programma’s worden gemaakt met lokale partnerorganisaties waar goed opgeleide mensen werken die de cultuur goed kennen. De programma’s van 3xM gaan over sociale noden in de plaatselijke samenleving, zoals corruptie in Bangladesh, kwetsbare kinderen in Centraal Azië en Hiv/ Aids in West-Afrika. In de programma’s worden verhalen verteld door slachtoffers en daders en wordt een christelijk alternatief geboden. - Amersfoort. Lees verder »

 17. Marketeer

  Stichting 3xM Stichting 3xM is een internationale zendingsorganisatie die landen in het 10/40 Window bereikt met het evangelie doormiddel van het maken van tv-programma’s en online uitzendingen. Dit doen wij in West-Afrika, Centraal-Azië, Pakistan, Bangladesh en Afghanistan. We hebben plannen om uit te breiden, waarvoor onderzoek in meerdere landen wordt gedaan, waaronder Japan. De programma’s worden gemaakt met lokale partnerorganisaties waar goed opgeleide mensen werken die de cultuur goed kennen. De programma’s van 3xM gaan over sociale noden in de plaatselijke samenleving, zoals corruptie in Bangladesh, kwetsbare kinderen in Centraal Azië en Hiv/ Aids in West-Afrika. In de programma’s worden verhalen verteld door slachtoffers en daders en wordt een christelijk alternatief geboden. - Amersfoort. Lees verder »

 18. Senior Officer Projects and Partner Relations

  Al bijna 40 jaar bereikt 3xM miljoenen kijkers via Christelijke televisieprogramma’s met een boodschap van hoop, vaak op de gevaarlijkste plaatsen ter wereld. Daarnaast heeft 3xM de technologie van de 21e eeuw omarmd, door het gebruik van sociale media als een krachtig middel om uit te reiken naar mensen in landen waar het evangelie moeilijk toegankelijk is voor de bevolking. Uniek in de programmering en content creatie is de combinatie van urgente sociale thema’s waarmee het kijkerspubliek zich kan identificeren (zoals HIV, huiselijk geweld, mensenhandel, misbruik van vrouwen) met de hoopgevende en transformerende boodschap van het evangelie. Via nazorg bieden we kijkers hulp en helpen hen om Christus te leren kennen. - Amersfoort. Lees verder »

 19. Projectleider

  Ben jij een oplossingsgerichte projectleider en heb je affiniteit met projecten voor jongeren en studenten? Wil jij bijdragen aan de missie van Tear; mensen helpen om zélf op te staan uit armoede en onrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! - Utrecht. Lees verder »

 20. Projectmedewerker

  Ben jij een sterke organisator met een praktische instelling en heb je affiniteit met jongeren en studenten? Wil jij bijdragen aan de missie van Tear; mensen helpen om zélf op te staan uit armoede en onrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! - Utrecht. Lees verder »
Shortcuts