Skip links
Inhoud

Teamleider Financiën & Control

Teamleider Financiën & Control

fulltime, 36 uur per week


Functieomschrijving

Ben jij gedreven en mensgericht met oog voor kwaliteit zodat de (interne) klant goed ondersteund wordt en wil je graag meer betekenis geven aan je werk én je leven? Als teamleider Financiën & Control kun je samen met het team aan de slag om de (meerjaren) doelstelling te bereiken en te gaan voor een optimaal teamresultaat die ten dienste staat van de inhoudelijke afdelingen van de Dienstenorganisatie voor de Protestantse Kerk.
Het team bestaat uit 17 medewerkers, waaronder controllers, medewerkers reporting & control, accounting en salarisadministratie. De afdeling heeft de ambitie om te groeien naar een actieve rol als business partner van de clustermanagers, passend bij de strategie van de Dienstenorganisatie.

Wat verwachten wij van jou?
We vinden het belangrijk dat je meelevend lid bent van de Protestantse Kerk in Nederland en van daaruit je passie kwijt kunt in het werk als teamleider Financiën & Control. We zoeken in jou een ervaren mensgerichte teamleider die oog heeft voor het individu en persoonlijke kwaliteiten. Je hebt visie op business control en kan mensen meenemen in veranderingsprocessen. We willen de kwaliteit van de dienstverlening verder verbeteren. Daarbij is het belangrijk dat je transparant bent in je communicatie en verwachtingen en werkt vanuit een klantgerichte mindset. Vanzelfsprekend heb je een opleiding op financieel/economisch gebied het liefst op academisch niveau.

Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden jou een afwisselende functie waarin je de kans krijgt om je vleugels uit te slaan. De functie is ingeschaald in schaal 12 (€ 3.572,05 - € 5.512,42 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Daarnaast is er sprake van een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Het gaat om een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Behalve mooie loopbaanperspectieven vind je bij de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. In een omgeving waar verbondenheid en ambitie centraal staan.

Geïnteresseerd?
Overweeg jij om de volgende stap in je loopbaan te maken maar wil je nog meer informatie? Je kunt contact opnemen met Clustermanager Service Center, Martin Geerars via: m.geerars@protestantsekerk.nl.
Solliciteren doe je door jouw schriftelijke reactie met CV (in één PDF bestand) uiterlijk 15 februari a.s. te sturen naar vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Marja van der Vlis, HR Adviseur, onder vermelding van vacaturenummer 2020-002.

Plaats:
Utrecht
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Kerkgenootschap/Missionair/Zending
Branche:
Kerkgenootschappen/Zending
Dienstverband:
Tijdelijk-fulltime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-4-2020
Reageren voor:
15-2-2020

 

Reageren?


Contactpersoon
Marja van der Vlis
Functie contactpersoon
HR Adviseur
E-mailadres
vacatures@protestantsekerk.nl


Shortcuts