Skip links
Inhoud

Stagiair(e) communicatie en fondsenwerving

Stagiair(e) communicatie en fondsenwerving

ten behoeve van Zingen in de Kerk


Functieomschrijving

Zit jij in het tweede of derde jaar van je studie en op zoek naar een interessante stageplek waar je jouw kennis en kunde in de praktijk kan brengen en volop ruimte krijgt om ervaring op te doen? Dan is deze stageplek iets voor jou! Om bij Zingen in de Kerk te werken hoef je zelf niet te kunnen zingen. Wij zijn er voornamelijk achter de schermen; promotie, communicatie, planning, organisatie, doelstellingen en financiën. Achter de concerten gaat een wereld schuil aan scherpzinnige businesscases, onderhandelingen, strategische beslissingen en online marketing. Samen met een enthousiast en gedreven team bouw jij samen aan het merk Zingen in de Kerk. En dat is niet het enige; samen met tientallen vrijwilligers door het hele land maak jij van de concerten een succes!
Wat ga je doen?
Je draait mee binnen het cluster Communicatie & Fondsenwerving en samen met de collega’s op het gebied van Fondsenwerving houdt je je bezig met online marketing (promoten van evenementen, versturen van mailingen e.d.), verricht je marktonderzoek onder bezoekers, je bezoekt concerten en je zet workshops op. Ook draag je bij aan de interne communicatie met de vrijwilligers rond Zingen in de Kerk. Daarnaast krijg je uiteraard een kijkje in de keuken van het gehele cluster Communicatie & Fondsenwerving en draai je mee in de verschillende overleggen. Heb je zelf gerichte leerdoelen, dan kunnen we het daar uiteraard over hebben!

Wat verwachten wij van jou?
Wij vinden het belangrijk dat je actief kerkelijk betrokken bent, bij voorkeur binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Je zit in het 2e of 3e jaar van je studie communicatie. Je bent leergierig, proactief, creatief en denkt in mogelijkheden en wil graag een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen en professionaliseren van Zingen in de Kerk.

Wat mag jij van ons verwachten?
Binnen de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een professioneel en gedreven cluster en je krijgt binnen het team fondsenwerving je eigen taken. Je standplaats is Utrecht. De stageperiode ligt rond de 6 maanden met als gewenste startdatum zo spoedig mogelijk. Je ontvangt een stagevergoeding van maximaal € 200,- per maand op fulltime basis en uiteraard kun je gratis bij concerten aanwezig zijn.

Geïnteresseerd?
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse in deze stageplek? Neem dan
contact met ons op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Daan Damsteeg (fondsenwerver), via: d.damsteeg@protestantsekerk.nl of tel. 06-13148730.
Je sollicitatiebrief met CV kun je tot en met 1 januari 2020 sturen naar vacatures@protestantsekerk.nl, o.v.v. vacaturenummer 2019-057. We zien uit naar je reactie!

Plaats:
Utrecht
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Kerkgenootschap/Missionair/Zending
Branche:
Kerkgenootschappen/Zending
Dienstverband:
Stage
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
2-3-2020
Reageren voor:
31-12-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Daan Damsteeg
Functie contactpersoon
fondsenwerver
E-mailadres
d.damsteeg@protestantsekerk.nl
Telefoonnummer mobiel
06-13148730


Shortcuts