Skip links
Inhoud

Recruitment Assistent

Recruitment Assistent


Functieomschrijving


Wil jij werken voor een organisatie die zich hard maakt voor jongeren? Ben jij communicatief vaardig? En vind je het leuk om nieuwe collega’s te werven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Timon is een gedreven organisatie die hard groeit en daarom zijn we constant opzoek naar nieuwe collega’s. Dit betekent een leuke uitdaging voor recruitment! Als recruitment assistent ben je mede verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces, van het opstarten van de vacature tot het moment van indiensttreding. Je ondersteunt de recruiter in de uitvoering van het strategisch recruitment beleid. Je helpt mee in onze proactieve werving om ervoor te zorgen dat de vacatures op het juiste moment worden vervuld. Dit doen we o.a. aan de hand van wervingscampagnes.

Je hebt een belangrijke taak in het monitoren van de lopende procedures. Je nodigt kandidaten uit en coördineert de voortgang van de gesprekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de invulling van alle stage vacatures binnen Stichting Timon. Om dit voor elkaar te krijgen heb je veel contact met alle teams en de Gedragswetenschappers binnen Timon om hun wensen en behoefte af te stemmen.

Wat neem je mee?
Minimaal een afgeronde MBO opleiding op het gebied van HR, Communicatie of Commercie.
Enige werkervaring in het recruitment/HR vak.
Kennis van Social media.
Kennis van HR Office is een pré.
De motivatie en inspiratie van medewerkers van Timon is de christelijke levensovertuiging. Je hebt dan ook een levende relatie met Jezus Christus en wilt dat dit zichtbaar is in je dagelijks leven. Je bent onderdeel van een christelijke / kerkelijke gemeenschap.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende baan in een gedreven organisatie met deskundige collega’s! Je maakt onderdeel uit van het HR team dat bestaat uit een HR Manager, vier HR adviseurs, een medewerker opleiding, een recruiter en twee administratief medewerkers. Ook ontvang je van ons:

Salariëring volgens de CAO Jeugdzorg in schaal 6: € 2.053,92 - € 2.920,07 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
Vakantiegeld van 8%;
Vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband (36 uur);
Goede pensioenregeling via PFZW en korting op verschillende verzekeringen.
Wie zijn wij?
We richten ons al meer dan 35 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. Timon werkt van Noord Nederland tot Zeeland, maar met name in de grootstedelijke regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Vanuit ons Centraal Bureau in Zeist worden de bedrijfsondersteunende diensten gerealiseerd. De afdeling HR is één van de afdelingen binnen Bedrijfsondersteuning.

Plaats:
Zeist
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Functiegroep:
P&O/W&S/HRM
Branche:
Goede Doelen/Ontwikkelingsamenwerking/, Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
Vast-fulltime, Vast-partime, Tijdelijk-fulltime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
MBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-1-2019
Reageren voor:
29-10-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Evelien Boeve
Functie contactpersoon
Recruiter
E-mailadres
e.boeve@timon.nl


Shortcuts