Skip links
Inhoud

Medewerker Praktijkbureau

Medewerker Praktijkbureau

bij de CHE, reageren vóór 23 juni 2018


Functieomschrijving

Binnen de Christelijke Hogeschool Ede omvat het domein Theologie Welzijn en Zorg een aantal hbo-opleidingen (Godsdienst Pastoraal Werk, Godsdienstleraar, Social Work en Verpleegkunde).
Binnen de opleidingen neemt praktijkleren een belangrijke plek in. De organisatie hiervan vindt plaats op de praktijkbureaus van de drie opleidingen.

Domein TWZ is op zoek naar een:

Medewerker Praktijkbureau
Betrekkingsomvang: 1,0 fte, onder te verdelen in 2x 0,5 fte of 0,7/0,3 fte
Ingangsdatum 20 aug. 2018 of zo mogelijk eerder
Het gaat om een jaarcontract met intentie tot verlenging
Sluitingstermijn: 23 juni 2018

Context
In deze functie ben je, afhankelijk van de uiteindelijke betrekkingsomvang werkzaam op een of twee praktijkbureaus, waar je samen met andere medewerkers het hele proces rondom stage en praktijk coördineert en ondersteunt. Het praktijkbureau valt onder het opleidingsbureau . Het praktijkbureau onderhoudt contacten met stage-biedende instellingen, bereidt studenten voor op het stagetraject, geeft voorlichting en is aanspreekpunt voor zowel in- als externe contacten.

Werkzaamheden
Je bent o.a. verantwoordelijk voor:
• bijhouden, administreren en archiveren van stagegegevens in CRM;
• aanleveren gegevens voor stagefonds;
• aanmelding van studenten bij stage biedende instellingen;
• invoeren van cijfers;
• beheren van de bank met gegevens van mogelijke afstudeer- en projectstages;
• beheren van de stagegegevens van voltijds- en deeltijdopleidingen.


Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een collega of collega’s met een energieke, betrokken en betrouwbare pro-actieve houding, die ervan houdt om in samenwerking met collega’s zaken tot stand te brengen. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen:
• afgeronde administratieve opleiding met focus op databeheer op minimaal MBO-niveau 4;
• goede beheersing van de Nederlandse taal;
• ruime ervaring met en kennis van het Microsoft Office pakket;
• ervaring met CRM is een pré;
• goede communicatieve vaardigheden;
• flexibel, dienstverlenend en zelfstandig kunnen werken.


Profiel van de CHE

Christelijke identiteit
We geloven dat God op een liefdevolle manier betrokken is op ons leven en op de samenleving. Door Jezus Christus is er verzoening en hoop voor de wereld en wij mogen met Hem meewerken om dit in ons leven en werken tot uiting te brengen.
Wij doen dit door als hogeschool professionals op te leiden die de samenleving dienen als betrokken vakmensen en die hun overtuiging weten te verbinden met hun professioneel handelen.
Als medewerkers proberen we ‘levende gidsen en voorbeelden’ voor studenten en collega’s te zijn, ieder met zijn of haar eigen verhaal en achtergrond.
We verwachten dan ook dat je als nieuwe medewerker van harte bereid bent om binnen een protestants-christelijke werkgemeenschap je plek in te nemen en mede verantwoordelijkheid te dragen voor die gemeenschap. We verwachten dat je, vanuit de visie dat de Bijbel het woord van God is, een bijdrage wilt leveren aan de missie van de CHE.

Arbeidsvoorwaarden
Bij de Christelijke Hogeschool kom je terecht in een kwalitatief sterke organisatie, die met haar onderwijs structureel landelijk hoog scoort. Salariëring is conform de cao-hbo en is afhankelijk van ervaring, tot een maximum van schaal 6 van de cao-hbo ( maximaal € 2.588,- per maand bij een volledige werkweek); daarnaast gelden gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en Sollicitatie
Meer informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Christien van Harskamp, hoofd opleidingsbureau van domein TWZ. Zij is te bereiken per mail cvharskamp@che.nl. Voor vragen met betrekking tot de procedure kan contact opgenomen worden met Jan Werkman, personeelsadviseur, bereikbaar via jwerkman@che.nl. Beiden zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 0318-696300.

We vinden het belangrijk dat ook interne kandidaten de mogelijkheid krijgen te reageren. Zij worden van harte uitgenodigd te solliciteren op deze vacature. Bij gelijke geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur.

Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 19 juni 2018 en bij voorkeur per e-mail. Je kunt deze sturen aan mevrouw Corien Maatjes, Postbus 80, 6710 BB te Ede werken@che.nl, o.v.v. SW 2018-08

Sluitingstermijn: zaterdag 23 juni.
De gesprekken staan gepland op maandag 2 juli tussen 13.00 en 16.00 uur.

Plaats:
Ede
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Administratief/Secretarieel
Branche:
Onderwijs/Training/Opleiding/Scholing
Dienstverband:
Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
MBO
Regio:
Gelderland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
20-8-2018
Reageren voor:
23-6-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Christien van Harskamp
Functie contactpersoon
hoofd opleidingsbureau
E-mailadres
werken@che.nl


Shortcuts