Skip links
Inhoud

Medewerker HR administratie

Medewerker HR administratie


Functieomschrijving


Wil jij werken voor een organisatie die zich hard maakt voor jongeren? Ben jij nauwkeurig en geordend en heb je ervaring als administratief medewerker? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als medewerker HR administratie zorg jij ervoor dat alle HR processen nauwkeurig verlopen. Je houdt je onder meer bezig met de verwerking van mutaties in het personeelsinformatiesysteem. Daarnaast draag je zorg voor het opvragen van referenties, het aanvragen van VOG en het aanleggen, actueel houden en opschonen van de personeelsdossiers. Je verwerkt ziek- en herstelmeldingen en bewaakt termijnen binnen de wet Poortwachter. Ook signaleer je, controleer je en bewaak je tijdigheid en juistheid van documenten en rapportages. Verder ben je klantgericht en vind je het leuk om de HR afdeling te ondersteunen.

In deze veelzijdige functie heb je contact met medewerkers over hun arbeidsvoorwaarden en overige personele regelingen. Je werkt veel samen met de HR adviseurs en de salarisadministratie.

Je komt te werken in het HR team bestaande uit vier HR adviseurs, een medewerker opleidingen, een recruiter en een HR Manager. Daarnaast heb je nog een collega die samen met jou de administratie voor haar rekening neemt.

Wat neem je mee?
Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR of administratie;
Je hebt ervaring als medewerker HR administratie;
Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het HR vakgebied;
Ervaring met personeelsinformatiesysteem Cobra is een pré;
Je bent integer.
De motivatie en inspiratie van medewerkers van Timon is de christelijke levensovertuiging. Je hebt dan ook een levende relatie met Jezus Christus en wilt dat dit zichtbaar is in je dagelijks leven. Je bent onderdeel van een christelijke / kerkelijke gemeenschap.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende baan in een gedreven organisatie met deskundige collega’s! Ook ontvang je van ons:

Salariëring volgens de CAO Jeugdzorg in schaal 6: € 2.053,91 - € 2.920,07 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
Vakantiegeld van 8% en vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (36 uur);
Goede pensioenregeling via PFZW en korting op verschillende verzekeringen.
Wie zijn wij?
We richten ons al meer dan 35 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. Timon werkt van Noord Nederland tot Zeeland, maar met name in de grootstedelijke regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Vanuit ons Centraal Bureau in Zeist worden de bedrijfsondersteunende diensten gerealiseerd. De afdeling HR is één van de afdelingen binnen Bedrijfsondersteuning.

Plaats:
Zeist
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
P&O/W&S/HRM
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
Vast-fulltime, Vast-partime, Tijdelijk-fulltime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
MBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-1-2019
Reageren voor:
22-10-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Evelien Boeve
Functie contactpersoon
Recruiter
E-mailadres
e.boeve@timon.nl


Shortcuts