Skip links
Inhoud

Manager

Manager

Regiomanager Bilthoven en Bodegraven


Functieomschrijving

Accolade Zorg is een organisatie met een herkenbare christelijke identiteit. Christelijke zorg heeft ons hart. Dat komt tot uiting in de benadering van cliënten, de onderlinge omgang en de (werk)sfeer. Wij koesteren de waarden respect, compassie en verantwoordelijkheid en zien deze bij medewerkers. Wij verwachten van medewerkers dat zij het christelijk karakter van Accolade van harte delen en vanuit Gods liefde er voor hun naasten willen zijn.
Accolade Zorg richt zich op verpleging, verzorging, dagopvang, thuiszorg en verhuur van appartementen aan senioren. Accolade Zorg biedt zorg verspreidt over de regio’s Assen/Groningen, De Bilt, Zeist en Amersfoort.

Accolade Zorg is een organisatie in beweging met als koers de zorg dicht bij de cliënt te brengen. Met dat doel voor ogen zijn er Accoladebreed allerlei ontwikkelingen gaande en initiatieven op regionaal en lokaal niveau.
Het speerpunt van Accolade Zorg is het creëren en benutten van kansen om christelijke zorg te behouden en te versterken. Om de organisatieambities mee te helpen realiseren, zoeken we voor de regio Bilthoven een

regiomanager
32 uur per week

De functie
Je profileert Accolade Zorg in de regio. Je signaleert kansen en vertaalt deze in concrete acties. Je versterkt en onderhoudt daarom actief je netwerk. Je maakt deel uit van het managementteam en levert daarin een bijdrage aan de strategische koers van de organisatie. Binnen je aandachtsgebied ben je actief bezig met het realiseren hiervan.
Je bent als regiomanager integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de regio Bilthoven en Bodegraven.
De dienstverlening van deze regio strekt zich uit over de aandachtsgebieden wonen, zorg, behandeling en welzijn.
d’ Amandelboom in Bilthoven heeft veel verschillende woonvormen.
Van een eigen kamer in het groepswonen tot huurappartementen.
Er wonen ouderen en volwassenen met NAH. In Bodegraven kunnen ouderen met dementie wonen op een mooie, kleinschalige woonboerderij met 13 medebewoners.
Je stimuleert en motiveert je omgeving om waar nodig te veranderen in werkwijzen, gedrag en cultuur. Je organiseert en zorgt voor de uitvoering van de dienstverlening in de regionale markt vanuit het concept ‘cliënt in de regie’ en netwerkparticipatie.

Wij zoeken iemand die zich in het volgende profiel herkent:
• Een ondernemende manager die inspirerend leiderschap toont en mensen weet mee te nemen in verandering
• Een academisch denk- en werkniveau, aantoonbaar gericht op het gebied van organisatiemanagement (waarbij de aspecten markt, organisatieontwikkeling en leiding geven centraal staan)
• Affiniteit met de ouderenzorg
• Bekendheid met de aandachtsgebieden wonen, zorg, behandeling en welzijn
• Stevig in de onderhandeling, analytisch en resultaatgericht
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring met het aangaan en onderhouden van externe relaties
• Meerdere jaren aantoonbare relevante ervaring
• Meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente en bewust kiezend voor verbinding van de christelijke levensovertuiging in het professioneel handelenWij bieden
Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met een prettige werksfeer en voldoende ruimte voor eigen initiatief. We starten in eerste instantie met een dienstverband van een jaar.
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is maximaal ingeschaald in FWG 70 volgens de salarisschaal van de cao VVT. Ook is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals fiscale uitruilmogelijkheden.

Solliciteren
Je schriftelijke sollicitatie en CV dienen uiterlijk 24 september a.s. binnen te zijn bij: Accolade Zorg, t.a.v. P&O, Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin of per e-mail naar: werkenbij@accoladezorg.nl

Procedure
In je sollicitatie lezen wij je motivatie voor deze functie én wat leven en werken vanuit je christelijke levensovertuiging voor jou betekent. Een VOG is een vereiste, een aanvraag maakt deel uit van de procedure.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Voor nadere informatie over het functieprofiel kun je terecht bij
René van der Wal, manager P&O Accolade Zorg en voor vragen over de procedure kun je terecht bij afdeling P&O, telefoon 030-6973400. Wil je het volledige functieprofiel, stuur dan een mail naar werkenbij@accoladezorg.nl

Plaats:
Bilthoven en Bodegraven
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Directie/Management
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Overheid/Non profit
Dienstverband:
Vast-partime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
Universitair
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-12-2018
Reageren voor:
24-9-2018
Salaris (o.b.v. fulltime dienstverband)
FWG 70 volgens cao VVT

 

Reageren?


Contactpersoon
P&O
Functie contactpersoon
P&O
E-mailadres
werkenbij@accoladezorg.nl
Telefoonnummer vast
030-6973400


Shortcuts