Skip links
Inhoud

Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening regio Amersfoort/Veenendaal

Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening regio Amersfoort/Veenendaal


Functieomschrijving

Ben je een stevige persoonlijkheid, die resultaatgerichtheid combineert met een coachende stijl van leidinggeven? Beschik je over een passende afgeronde hbo-opleiding (bijv. MWD/SPH/Sociaal Werk) en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding? Lees dan snel verder.
Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening regio Amersfoort/Veenendaal
Amersfoort, 36 uur per week

Wat je doet
Als Manager Specialistisch Ambulante Hulpverlening ben je in eerste instantie gericht op het realiseren van kwalitatieve zorg voor de deelnemers (zowel jeugd als volwassen) binnen een professionele en prettige werkomgeving voor de medewerkers. Het team van hbo-opgeleide specialistisch ambulant hulpverleners werkt grotendeels zelfstandig waardoor je sturing moet geven zonder regelmatig persoonlijk contact met hen te hebben. Je weet op een coachende manier regelruimte te geven aan de medewerkers waarbij de focus op het resultaat blijft gericht.
Je onderhoudt het contact met gemeentes, woningbouwcorporaties en andere externe partners om op de hoogte te zijn en te blijven van de ontwikkelingen in de markt. Je bent er op gericht om de dienstverlening continu aan te scherpen en mee te gaan in de bewegende markt.
Daarnaast behoud je het overzicht op het personele en financiële overzicht.

Wij vragen
• Als manager ben je een stevige persoonlijkheid, die resultaatgerichtheid combineert met een coachende stijl van leidinggeven.
• Je hebt een passende afgeronde hbo-opleiding (bijv. MWD/SPH/Sociaal Werk) en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding.
• Je hebt kennis en ervaring met onze bijzondere doelgroep en met ambulante zorg.
• Bij voorkeur heb je ook ervaring met en/of kennis van de jeugdzorg.
• Jij bent een goede netwerker en in staat om het Leger des Heils Midden Nederland te profileren.
• Bij voorkeur heb je ervaring met de verschillende financieringsstromen.
• Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en kan daarom instemmen met de doelstelling van onze stichting en deze onderschrijven.

Wij bieden
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt betekenen.

Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 10, min. €2.900,- en max. €4.300,- bij een fulltime dienstverband (36 uur) van de cao Sociaal Werk. Bij deze cao hoort een eindejaaruitkering van 8,3%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden, waarin je zelf keuzes mag maken.

Over het Leger des Heils
Onze specialistisch ambulante begeleiding is er voor hulp aan jeugdigen, gezinnen, volwassenen en ouderen; mensen van 0-100 jaar die vanwege hun complexe problemen geen grip (meer) hebben op hun leven. Kenmerkend voor onze deelnemers is dat er meerdere grote problemen tegelijkertijd spelen. Onze ambulante teams bestaan uit verschillende specialisten en we werken integraal. Mede hierdoor is de aanpak voor multi-probleem situaties zeer effectief. We werken met verschillende producten gericht op de verschillende doelgroepen en passend bij de hulpvraag.
Onze werklocaties zijn door de gehele provincie Utrecht, echter voor deze functie ligt de nadruk op regio Amersfoort/Veenendaal. Op onze website lees je meer over onze afdeling Specialistisch Ambulante Hulpverlening (www.legerdesheils.nl/midden-nederland/ambulant).

Lijkt dit je wat?
Dan zien wij je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae graag uiterlijk 17 maart 2019 tegemoet via het online sollicitatieformulier. 
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 27 maart en een assessment kan onderdeel uitmaken van het proces.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carla Smedema (Regiomanager) via telefoonnummer 06-1521 0778. Of kijk op werkenbijhetlegerdesheils.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaats:
Amersfoort
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Advies/Staf/Beleid, Bestuur
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector
Dienstverband:
Vast-fulltime
Werk-/Denkniveau:
HBO, MBO
Regio:
Utrecht, Gelderland, Noord Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
4-3-2019
Reageren voor:
2-4-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Carla Smedema
Functie contactpersoon
Regiomanager
E-mailadres
info@legerdesheils.nl
Telefoonnummer mobiel
06-15210778


Shortcuts