Skip links
Inhoud

Management Assistent

Management Assistent


Functieomschrijving


Vind je het leuk om als spin in het web te fungeren? Houd je van een dynamisch omgeving en weet je hierin het overzicht te bewaren? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als management assistent ben je de rechterhand van de gebiedsmanager. Je bent voor hem het centrale punt, waardoor hij verder kan. Je hebt kennis van de organisatie, processen en zorgproducten en weet als geen ander alle zaken organisatorisch op orde te krijgen en te houden. Daarnaast handel je alle lopende mail en post af.

In deze veelzijdige functie ben je proactief en weet je wanneer er opgeschaald moet worden. Je weet voor de voorbereiding van (beleids)notities de gewenste informatie te achterhalen en deze vervolgens op te stellen. Je maakt rapportages en levert maandelijks managementinformatie aan bij de gebiedsmanager.

Wat neem je mee?
HBO werk- en denkniveau;
Een afgeronde secretariële opleiding;
Tussen de 3-5 jaar relevante werkervaring;
Het is een pre als je kennis en ervaring hebt met de toepassing van onze automatiseringspakketten o.a. MoreCare4.
De motivatie en inspiratie van medewerkers van Timon is de christelijke levensovertuiging. Je hebt dan ook een levende relatie met Jezus Christus en wilt dat dit zichtbaar is in je dagelijks leven. Je bent onderdeel van een christelijke / kerkelijke gemeenschap.

Wij krijg je van ons?
Een uitdagende baan in een gedreven organisatie met deskundige collega’s! Ook ontvang je van ons:

Salariëring volgens de CAO Jeugdzorg in schaal 6: € 2.053,91 – € 2.920,07 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
Vakantiegeld van 8%;
Vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (36 uur);
Opleidingsmogelijkheden;
Goede pensioenregeling via PFZW en korting op verschillende verzekeringen.
Wie zijn wij?
We richten ons al meer dan 30 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie.

Timon werkt van Noord Nederland tot Zeeland, maar met name in de grootstedelijke regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Heb je interesse?
Word jij warm van deze vacature en wil je graag aan de slag als rechterhand van onze gebiedsmanager? Druk dan op de solliciteerbutton! Voor meer informatie over de functie kun je op contact opnemen met Bart Wijnbergen (gebiedsmanager), via 06-22395813. Of met Irene Oosting (beleidsadviseur), via 06-83560835 of
i.oosting@timon.nl.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Evelien Boeve (recruiter), via telefoonnummer 06-14390142 of via e-mail e.boeve@timon.nl.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Plaats:
Rotterdam
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur
Functiegroep:
Administratief/Secretarieel
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
Vast-partime
Werk-/Denkniveau:
HBO, MBO
Regio:
Zuid Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-9-2018
Reageren voor:
27-7-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Evelien Boeve
Functie contactpersoon
Recruiter
E-mailadres
e.boeve@timon.nl


Shortcuts