Skip links
Inhoud

MDFT-therapeut

MDFT-therapeut


Functieomschrijving


Wil jij je hart maken voor jongeren en hun gezinnen? Ben je gedreven en sta je stevig in je schoenen? En wil je jezelf verder ontwikkelen als professional? Dan zijn we opzoek naar jou!

Multidimensionele Familietherapie (MDFT) is een evidence-based, semi-geprotocolleerde familietherapie gericht op gezinnen met jongeren van 12 tot 18 jaar.

Wat ga je doen?
Als MDFT-therapeut pas je de MDFT methodiek toe op jongeren en hun gezinssysteem met ernstige en complexe gedragsproblemen. De begeleiding van de gezinnen is intensief en het is daarom van belang dat je proactief bent en ondernemend. Je durft stil te staan bij emoties en bent tegelijkertijd pragmatisch en zelfstandig.

Voor deze functie ben je reeds opgeleid als MDFT-therapeut of word je opgeleid tot MDFT-therapeut. Tijdens de opleiding leer je het behandelen van meervoudige gedragsproblematiek en het behandelen van middelengebruik en –afhankelijkheid.

Je bent werkzaam op verschillende domeinen en outreachend. Als MDFT-therapeut werk je samen met de MDFT-supervisor aangaande de MDFT-behandeling. Daarnaast maak je deel uit van een intervisiegroep.

Wat neem je mee?
Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding met een registratie in het beroepsregister SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).
Minimaal twee jaar ervaring in de (jeugd)hulverlening.
Kennis van jongeren met ernstige gedragsproblemen en/of sociaal emotionele problemen.
Kennis van systeemgerichte benadering.
De motivatie en inspiratie van medewerkers van Timon is de christelijke levensovertuiging. Je hebt dan ook een levende relatie met Jezus Christus en wilt dat dit zichtbaar is in je dagelijks leven. Je bent onderdeel van een christelijke / kerkelijke gemeenschap.

Wat krijg je van ons?
Een uitdagende baan in een gedreven organisatie met deskundige collega’s! Je maakt onderdeel uit van een zelf organiserend kleinschalig team. Je team wordt ondersteund door een teamcoach. Ook ontvang je van ons:

Salariëring volgens de CAO Jeugdzorg in schaal 9: € 2.454,34 - € 3.665,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
Na succesvolle afronding van de opleiding (duur 2 jaar) of als je de opleiding al hebt afgerond word je ingeschaald in schaal 10 volgens de cao Jeugdzorg.
Vakantiegeld van 8%;
Vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (36 uur);
Goede pensioenregeling via PFZW en korting op verschillende verzekeringen;
Onregelmatigheidstoeslag.
Wie zijn wij?
We richten ons al meer dan 30 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie.

Timon werkt van Noord Nederland tot Zeeland, maar met name in de grootstedelijke regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Heb je interesse?
Ben jij optimistisch ingesteld en word je warm van het lezen van deze tekst? Druk dan op de solliciteerbutton! De eerstvolgende opleiding start in september 2018. Er wordt een eigen bijdrage van de kosten voor de opleiding gevraagd.

Voor meer informatie over de functie kun je op contact opnemen met Liselot Koning (MDFT-supervisor), 06-8187 7542 of via l.koning@timon.nl.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Manfred Santing (HR adviseur), via telefoonnummer 06-81877535 of via e-mail m.santing@timon.nl.

We ontvangen je sollicitatie graag voor 23 juli. Bij voldoende reacties zullen we de procedure al eerder starten.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Plaats:
Provincie Zeeland
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur
Functiegroep:
Maatschappelijke dienstverlening, Medisch/Gezondheidszorg
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
Vast-partime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Zeeland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-9-2018
Reageren voor:
23-7-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Evelien Boeve
Functie contactpersoon
Recruiter
E-mailadres
e.boeve@timon.nl


Shortcuts