Skip links
Inhoud

Jongerenwerker kerk

Jongerenwerker kerk


Functieomschrijving

Youth for Christ is een gepassioneerde missionaire beweging van jongeren en jongerenwerkers, die opvalt doordat ze God voortdurend zoekt, groeit in lokaal missionair jongerenwerk en durft te laten zien waar ze voor staat. Gedreven door Gods liefde, zoeken we jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Onze unieke kracht is dat we dichterbij jongeren staan. Alle jongeren verdienen de kans om Jezus te leren kennen. Daarom helpen wij jongeren ongeacht hun geloof, geslacht, ras, kleur, opleiding of anderszins.

Youth for Christ is lokaal actief in vier Youth for Christ centra en op 20 lokale plekken en ondersteunt lokale initiatieven en missionaire kerken. Honderden vrijwilligers en ruim 80 medewerkers dragen hieraan bij. Het hoofdkantoor is per 1 december 2019 gevestigd in Utrecht.

Voor het team van Youth for Christ | Kerk Deventer zijn wij op zoek naar een
jongerenwerker (14 uur)

Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is dit misschien wel de functie die bij jou past!

DE FUNCTIE
Als jongerenwerker ga je aan de slag in een kerk waar wij mee samenwerken. Je bent verantwoordelijk voor uitvoerend jongerenwerk, ondersteuning en coaching van vrijwilligers. Samen sta je voor duurzaam missionair jongerenwerk. Daarbij ben je onderdeel van een team van jongerenwerkers en bouw je mee aan de ontwikkeling van het jongerenwerk in kerken. Je werkt voornamelijk in de middag- en avonduren.
In deze functie ben je niet alleen actief in de kerk maar ook inzetbaar binnen het jongerenwerk van The Mall. Je helpt jongeren ontwikkelen d.m.v. training en coaching.

JOUW PROFIEL
Bij voorkeur heb je enige jaren werkervaring in het jongerenwerk/meidenwerk. Je staat stevig in je schoenen en weet te werken met verschillende groepen jongeren binnen de kerk. Je functioneert op HBO denk- en werkniveau en hebt een relevante opleiding. Je bent vaardig in het verzamelen en analyseren van informatie van jongeren om hiermee een duidelijk plan van aanpak te ontwikkelen. Behoeftegericht- en relationeel jongerenwerk zit in je genen: je bent gericht op samenwerking met teamleden, vrijwilligers en de mensen in de kerk waarin je werkt. Je kunt zelfstandig en in teamverband goed functioneren. Je bent gepassioneerd om duurzaam jongerenwerk te ontwikkelen. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent (actief) betrokken bij een kerkelijke gemeente.

WAT BIEDEN WIJ
We bieden je een uitdagende baan binnen een organisatie die zich snel ontwikkelt. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen die actief zijn in het jongerenwerk. Je start met een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Salariëring vindt plaats aan de hand van ons personeelsreglement.

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over deze functie of de kerken waarmee wij samenwerken, neem dan contact op met Hermen Keizer (teamleider Deventer), tel. 06-51844506. Kijk ook op www.yfc.nl.

SOLLICITEREN?
Mail je brief en CV vóór 12 december 2019 naar sollicitaties@yfc.nl, onder vermelding van jongerenwerker kerk.

Plaats:
Deventer
Beschikbaarheid:
12 - 16 uur
Functiegroep:
Kerkgenootschap/Missionair/Zending, Maatschappelijke dienstverlening, Overig
Branche:
Overheid/Non profit
Dienstverband:
Vast-partime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Overijssel
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-1-2020
Reageren voor:
12-12-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Judith de Vries
Functie contactpersoon
Teamleider P&O
E-mailadres
sollicitaties@yfc.nl


Shortcuts