Skip links
Inhoud

Fondsenwerver

Fondsenwerver

Agapè is op zoek naar een fondsenwerver voor minimaal 24 uur per week.


Functieomschrijving

De afdeling Operations telt momenteel 12 medewerkers, die leidinggevenden en medewerkers van Agapè en GAiN vakinhoudelijk ondersteunen. Jij wordt deel van het team Fondswerving en werkt daarin nauw samen met de communicatiecollega’s.
Wat is Agapè?
Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Doelgroepgerichte onderdelen van Agapè zijn de bewegingen Athletes in Action, IkzoekGod.nl en StudentLife. Daarnaast werkt Agapè nauw samen met zusterorganisatie GAiN, die gericht is op hulpverlening.

Wat ga je doen?
Vanuit onze vernieuwde en aangescherpte visie is het onze ambitie meer samen te werken met andere organisaties, ons effectiever te focussen op steden en om meer christenen te mobiliseren om Nederland te bereiken. Als Fondswerver/|Relatiebeheerder vervul je een belangrijke rol in de realisatie van deze ambitie. In deze rol adviseer en help je de verschillende bewegingen van Agape om hun Team Partner Development naar een financieel gezonde situatie te brengen en voer je samen met de directie de plannen uit voor Corporate Funding. Je coacht en werkt samen met een junior fondsenwerver.

Wie zoeken wij?
Je kunt en wilt getuigen van jouw levende relatie met Jezus en draagt de missie van Agapè en GAiN een warm hart toe. Je hebt een HBO-opleiding afgerond en hebt interesse in het vakgebied van fondsenwerving en relatiebeheer. Je hebt goede luistervaardigheden, overtuigingskracht, werklust en doorzettingsvermogen. Je werkt gestructureerd en nauwgezet. Aan het teamoverleg, trainingen, conferenties en overige personeelsbijeenkomsten van Agapè neem je actief deel.

Dit bieden wij jou
Wij bieden een uitermate boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie.

Werken bij Agapè is meer ..
Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Je krijgt de gelegenheid om je handen te vouwen in de Baas zijn tijd en je leert leven in vertrouwen. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De sfeer op kantoor is informeel; er is oog voor jou.

Wat bieden wij?
Bij Agapè werken de meeste medewerkers op basis van persoonlijke fondsenwerving, maar voor deze functie is salaris beschikbaar, in onderling overleg vast te stellen.

Wil je meer informatie of solliciteren?
Vragen kun je stellen aan Frits Baksteen, manager bedrijfsvoering (f.baksteen@agape.nl of 085-484 4610). Stuur je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: ldhr@agape.nl.

Plaats:
Driebergen
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur
Functiegroep:
Fondsenwerving/Ledenwerving
Branche:
Goede Doelen/Ontwikkelingsamenwerking/, Kerkgenootschappen/Zending
Dienstverband:
Vast-partime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-12-2019
Salaris (o.b.v. fulltime dienstverband)
In onderling overleg vast te stellen

 

Reageren?


Contactpersoon
Frits Baksteen
Functie contactpersoon
manager bedrijfsvoering
E-mailadres
f.baksteen@agape.nl
Telefoonnummer vast
085-484 4610


Shortcuts