Skip links
Inhoud

Facilitair Manager

Facilitair Manager


Functieomschrijving


Als Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere positionering van de afdeling binnen Stichting Timon, met als doel onze hulpverleners maximaal te ondersteunen in hun dagelijks werk.

Wat ga je doen?
We zoeken een inspirerende manager met een uitgesproken visie op facilitaire dienstverlening. De afdeling groeit in kwaliteit en kwantiteit om de vele uitdagingen binnen de organisatie een plek te geven. Dit vraagt om een duidelijke en koersvaste doorontwikkeling naar een volgend niveau.

Je geeft op betrokken, motiverende en coachende wijze leiding aan de afdeling Facilitair. Je coacht en motiveert je eigen medewerkers en hebt oog voor de mens, als ook voor de verbetering van de kwaliteit. Je weet de professionaliteit en de motivatie van de medewerkers aan te spreken en bent een inhoudelijk gesprekspartner, houdt het overzicht, weet prioriteiten te stellen en draagt zorg voor weloverwogen besluitvorming. Je rapporteert aan de directeur bedrijfsvoering.

Daarnaast ben je de intermediair tussen de directie, de gebiedsmanagers en de medewerkers op de afdeling Facilitair. Je wordt om jouw inhoudelijk inbreng en professionaliteit bij allerhande vraagstukken betrokken op het gebied van huisvesting, veiligheid, facilitair en inkoop. Samen met de andere managers van bedrijfsondersteuning werk je aan projecten die afdeling overstijgend zijn en participeer je in afdeling overstijgende overleggen.

Veilig wonen en werken is één van de belangrijkste punten binnen Stichting Timon en binnen de werkzaamheden van de facilitaire afdeling. Je stuurt dan ook op de afgesproken uitgangspunten en (wettelijke) richtlijnen. Voor volgend jaar staan er een aantal nieuwe locaties op de planning. Jij bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle facilitaire zaken.

Wat neem je mee?
Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van facilitair management, hotelmanagement of bedrijfskunde.
Je hebt minimaal 8 jaar ervaring met de volgende thema’s: huisvesting, onderhoud, veiligheid, facilitair en inkoop.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het aansturen van een middelgroot team in binnen- en buitendienst.
Je hebt aantoonbaar ervaring met het procesmatig denken, het verbeteren van processen en het projectmatig werken.
Je bent resultaatgericht en proactief, signaleert knelpunten en prioriteiten en weet hier adequaat op in te springen.
Je schakelt snel tussen de diverse werkzaamheden: van beleidsontwikkeling, tot advisering, van management tot (waar nodig) uitvoering van facilitaire werkzaamheden.
Medewerkers van Timon vinden hun inspiratie en motivatie in het christelijk geloof. Je bent overtuigd christen en wilt het volgen van Jezus Christus handen en voeten geven in je dagelijks werk en leven. Je bent onderdeel van een christelijke/kerkelijke gemeenschap.

Wij krijg je van ons?
Een uitdagende baan in een gedreven organisatie met deskundige collega’s! Het facilitair team bestaat uit een 13 medewerkers. Ook ontvang je van ons:

Salariëring is marktconform volgens de CAO Jeugdzorg.
Vakantiegeld van 8% en vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband (36 uur);
Goede pensioenregeling via PFZW en korting op verschillende verzekeringen.
Wie zijn wij?
We richten ons al meer dan 35 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. Timon werkt van Noord Nederland tot Zeeland, maar met name in de grootstedelijke regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Vanuit ons Centraal Bureau in Zeist worden de bedrijfsondersteunende diensten aangestuurd. De afdeling facilitair is één van de afdelingen binnen Bedrijfsondersteuning.

Plaats:
Zeist
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Maatschappelijke dienstverlening, Overig, Directie/Management
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
Vast-fulltime
Werk-/Denkniveau:
HBO, Universitair
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-3-2019
Reageren voor:
26-11-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Evelien Boeve
Functie contactpersoon
Recruiter
E-mailadres
e.boeve@timon.nl


Shortcuts