Skip links
Inhoud

Directiesecretaresse

Directiesecretaresse

met affiniteit voor fondsenwerving


Functieomschrijving

Stichting 3xM is een internationale zendingsorganisatie die Tv-programma’s uitzendt in West Afrika, Centraal-Azië, Pakistan en Bangladesh. De programma’s worden gemaakt door lokale, getrainde partnerorganisaties die de cultuur goed kennen. De programma’s van 3xM gaan over sociale noden in de plaatselijke samenleving, zoals corruptie in Bangladesh, kwetsbare kinderen in Centraal Azië en Hiv/ Aids in West-Afrika. In de programma’s worden verhalen verteld door slachtoffers en daders en wordt een christelijk alternatief geboden.
3xM is op zoek naar een:
Directiesecretaresse met affiniteit voor fondsenwerving m/v 32 uur per week
Je functie:
Als directiesecretaresse vind je het leuk om de directeur te ontzorgen. Je regelt en organiseert voor hem veel praktische zaken als notulen, reizen en hotelboekingen. Veel communicatie gaat daarbij in het Engels. Daarnaast ondersteun je de directeur in zijn rol als fondsenwerver USA. Je correspondeert, op aangeven van de directeur, met internationale (Engelstalige) donateurs, voorziet hen van de meest actuele projectinformatie en beheert de internationale website, sociale media accounts en de donateurs database. Maandelijks verzorg je een Engelstalige nieuwsbrief voor de donateurs. In deze ondersteuning van de fondsenwerving denk je mee over de manier waarop deze donateurs het beste benaderd kunnen worden en ben je sparringpartner van de directeur. Daarnaast ondersteun je het Nederlandse bestuur door het voorbereiden en notuleren van de vergaderingen.

Over de hele breedte val je op door je opgeruimde, accurate en dienstverlenende instelling. Je bent uitstekend in staat directeur en bestuur aan te vullen en voelt goed aan op welke manier met Engelstalige donateurs moet worden gecommuniceerd.

Wat zoeken wij:
• Je leeft en werkt vanuit je christelijk geloof;
• Je wordt enthousiast van de visie en doelstellingen van 3xM;
• Je beschikt over een relevante hbo opleiding;
• Je hebt minimaal drie jaar ervaring als secretaresse en affiniteit met fondsenwerving;
• Je wilt graag ontzorgen en hebt een dienstverlenende instelling, maar kunt ook goed je grenzen bewaken;
• Je communiceert uitstekend in zowel Nederlands als Engels;
• Je houdt er van om mee te denken en te sparren, je werkt snel en nauwkeurig en bent resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig en hebt een proactieve houding;
• Je bent gewend te werken met de softwareprogramma’s in MS Office;
• Je vindt het leuk mee te veren met een enthousiaste en extraverte directeur;

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende, boeiende en afwisselende functie binnen 3xM. De functie is ingedeeld in BBRA schaal 7, minus 10%.

Interesse?
Spreekt de functie je aan en herken jij je in de functieomschrijving? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je sollicitatie vóór 1 juli richten aan de heer Dick Tillema, Manager Bedrijfsvoering, via d.tillema@3xm.nl. Ook voor inhoudelijke vragen over de functie en de procedure kun je bij hem terecht. Zijn telefoonnummer is 06 50463805.

Plaats:
Amersfoort
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Functiegroep:
Administratief/Secretarieel
Branche:
Goede Doelen/Ontwikkelingsamenwerking/
Dienstverband:
Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-7-2018
Reageren voor:
1-7-2018
Salaris (o.b.v. fulltime dienstverband)
BBRA schaal 7 (minus 10%)
Denominatie
Overige kerken en christelijke geloofsgemeenschappen

 

Reageren?


Contactpersoon
Dick Tillema
Functie contactpersoon
Manager Bedrijfsvoering
E-mailadres
d.tillema@3xm.nl
Telefoonnummer vast
033 2864103
Telefoonnummer mobiel
06 50463805


Shortcuts