Skip links
Inhoud

Begeleider Pleegzorg

Begeleider Pleegzorg


Functieomschrijving


Wil jij je inzetten voor gezinnen en jongeren? Sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk om vanuit verschillende belangen te denken en te handelen? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Pleegzorg begeleider begeleid je pleegkinderen bij pleeggezinnen. In deze uitdagende functie weet je de verschillende belangen van pleegkind, ouders en pleegouders goed af te wegen en communiceer je helder met alle partijen over de verschillende verwachtingen en doelen. Binnen de gezinnen is er sprake van verschillende gezins- en opvoedproblematiek. Er kunnen heftige situaties plaatsvinden, zoals gedwongen uithuisplaatsing. Je weet hoe je hiermee om moet gaan, herkent disfunctioneren en weet welke methodieken je in kunt zetten om de opvoedsituatie zo optimaal mogelijk te maken. Het is belangrijk dat je in stressbestendig bent en het oog voor kwaliteit niet verliest.

Als Pleegzorg begeleider bezoek je de gezinnen zelfstandig en weet je je eigen werk goed te organiseren. Je vindt het belangrijk om kennis en ontwikkelingen binnen het vakgebied bij te houden en zoekt een organisatie die je daarin wilt ondersteunen. Je onderhoudt je eigen regionale netwerk en breidt deze uit.

Wat neem je mee?
Een afgeronde relevante HBO opleiding.
Je bent SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) geregistreerd.
Enkele jaren ervaring in de (jeugd)hulpverlening.
De motivatie en inspiratie van medewerkers van Timon is de christelijke levensovertuiging. Je hebt dan ook een levende relatie met Jezus Christus en wilt dat dit zichtbaar is in je dagelijks leven. Je bent onderdeel van een christelijke / kerkelijke gemeenschap.

Wij krijg je van ons?
Een uitdagende baan in een gedreven organisatie met deskundige collega’s! Je maakt onderdeel uit van een kleinschalig zelf organiserend team. Je team wordt ondersteund door een teamcoach en inhoudelijk begeleid door een Gedragswetenschapper. Ook ontvang je van ons:

Salariëring volgens de CAO Jeugdzorg in schaal 9: € 2.503,43 – € 3.739,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
Vakantiegeld van 8%;
Vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (36 uur);
Een eigen coach die je helpt met je persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling.
Opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld de training contextueel werken.
Goede pensioenregeling via PFZW en korting op verschillende verzekeringen;
Onregelmatigheidstoeslag;
Flexibel in te delen werktijden.
Wie zijn wij?
We richten ons al meer dan 30 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. Timon werkt van Noord Nederland tot Zeeland, maar met name in de grootstedelijke regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Heb je interesse?
Word jij warm van deze vacature en wil je graag aan de slag met het begeleiden van pleegkinderen en pleeggezinnen? Druk dan op de solliciteerbutton! Voor meer informatie over de functie kun je op contact opnemen met Mirjam Harkema (begeleider pleegzorg), via telefoonnummer 06-12318767 of via e-mail m.harkema@timon.nl.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Evelien Boeve (recruiter), via telefoonnummer 06-14390142 of via e-mail e.boeve@timon.nl.

We ontvangen je sollicitatie graag voor vrijdag 21 juli. Meer uren (tot max. 32 uur) is bespreekbaar. Bij voldoende reacties zullen we de procedure al eerder starten. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 26 juli.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Plaats:
Groningen
Beschikbaarheid:
16 - 24 uur, 24 - 32 uur
Functiegroep:
Maatschappelijke dienstverlening, Medisch/Gezondheidszorg, ZZP/Interim/Project
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
Vast-partime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Groningen
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-9-2018
Reageren voor:
23-7-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Evelien Boeve
Functie contactpersoon
Recruiter
E-mailadres
e.boeve@timon.nl


Shortcuts