Skip links
Inhoud

Begeleider C

Begeleider C

Bergschenhoek


Functieomschrijving

Ben jij iemand die niet denkt in onmogelijkheden maar in kansen?
We zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider voor de cliënten van de Rozenhoek. De baan bestaat uit een combinatie van afwisselend werken op 2 gezellige en dynamische woongroepen met 24 inspirerende bewoners, met elk hun eigen uitdagingen en talenten. Daarnaast geef je individueel richting en invulling aan het begeleidingsplan van een aantal bewoners.

Omschrijving:
Je biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan de bewoners van de Rozenhoek in Bergschenhoek, met als uitgangspunt de zorgvisie van Sprank. Dit gebeurt op basis van het zorgplan.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• ondersteunen en begeleiden van cliënten bij hun dagelijkse activiteiten;
• begeleiden van cliënten bij het onderhouden en uitbreiden van hun sociale netwerk;
• onderhouden van externe contacten;
• opstellen en onderhouden van zorgplannen en bewonersverslagen;
• opstellen en bewaken van cliëntenbegroting;
• medicijnverstrekking;
• beheren van financiën van cliënten;
• diverse huishoudelijke en administratieve taken.


Profiel:
Wij zoeken een collega die:
• leeft en werkt vanuit een levend geloof in Jezus Christus en de gereformeerde grondslag van Sprank onderschrijft
• minimaal een relevante MBO-opleiding niveau 4 heeft
• zich zowel mondeling als schriftelijk goed kan uitdrukken
• professioneel, zelfstandig en accuraat kan werken
• ervaring heeft in de gehandicaptenzorg en stevig in zijn of haar schoenen staat
• methodisch kan werken (is een pré)
• kennis heeft van dementie of psychische problematiek (is een pré)


Doelgroepbeschrijving:
De locatie bestaat uit 2 etages, elk met een eigen doelgroep. De eerste etage biedt belevingsgerichte zorg aan ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. Er wordt veel lichamelijke zorg geboden en ondersteuning bij het gebruik van medicatie.
De tweede etage bestaat uit twee structuurgroepen waar ontwikkelingsgerichte zorg wordt geboden. Cliënten dragen zoveel mogelijk zelf hun steentje bij en proberen nieuwe vaardigheden aan te leren. Op beide etages is sprake van milde psychische problematiek en/ of stoornissen in het autistisch spectrum.
De vacature is voor een begeleider op de 2e etage, maar doordat we met 1 rooster werken, kun je ook worden ingezet op de 1e etage.


Aanbod:
Er wordt een jaarcontract geboden voor 20-28 uur per week, met mogelijkheid daarna op onbepaalde tijd. Het is een afwisselende baan in een leuke werkomgeving met inspirerende cliënten. De cliënten dagen je uit om je creatieve vaardigheden en je inzicht in groepsprocessen in te zetten om zo ieder individu tot zijn recht te laten komen. Je komt te werken in actieve teams die gericht zijn op verdieping en ontwikkeling in de Gehandicaptenzorg.

De functie wordt volgens FWG ingedeeld (functiewaarderingssysteem voor de gezondheidszorg). Je werkt op een locatie met 24-uurs zorg, wat betekent dat je werkt in flexibele diensten (waaronder weekend-/slaapdiensten) binnen een cyclisch rooster. Verder is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing en bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.


Informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Agnes ter Beek (coördinerend begeleider), tel 088-0070899 of Marja van Boven (coördinerend begeleider) 088-0070891. Meestal zijn zij te bereiken op de maandag en de donderdag.


Solliciteren:
Interesse? Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met CV o.v.v. vacaturenummer 1921 uiterlijk 22 maart 2019. Voor Sprank is het belangrijk om te weten dat je werkt en leeft vanuit een levend geloof, graag in je brief daar een korte toelichting op geven. Je kunt je sollicitatie mailen naar sollicitaties@stichtingsprank.nl.

Plaats:
Bergschenhoek
Beschikbaarheid:
16 - 24 uur, 24 - 32 uur
Functiegroep:
Medisch/Gezondheidszorg
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector
Dienstverband:
Vast-partime
Werk-/Denkniveau:
MBO
Regio:
Zuid Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
31-3-2019
Reageren voor:
22-3-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Agnes ter Beek
Functie contactpersoon
Coördinerend begeleider
E-mailadres
a.terbeek@stichtingsprank.nl


Shortcuts