Skip links
Inhoud

Begeleider B 14,4 uur

Begeleider B 14,4 uur

Amersfoort Vathorst


Functieomschrijving

Hart van Vathorst - drie organisaties (Sprank, Accolade Zorg en Bzzzonder) samen met een kerk vanuit een christelijke identiteit onder één dak - is ontstaan en gebouwd vanuit een droom. Wij dromen van een plek in de wijk waar iedereen welkom is en waar elk talent gezien en gewaardeerd wordt. Op deze plek ontmoeten, groeien, leven en geloven bewoners, wijkgenoten, vrijwilligers en professionals samen en zoeken zij nieuwe wegen in het zorgen voor elkaar. In Hart van Vathorst verwelkomen we ieder mens met zijn of haar talent en vanuit Hart van Vathorst nemen we in de wijk positie in om vorm te geven aan het samenleven in de wijk. Sprank biedt op deze locatie zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.

Sprank Rood is een groep waar 8 jong volwassen cliënten wonen met een matige verstandelijke beperking. Deze cliënten hebben veel nabijheid, structuur, voorspelbaarheid en een veilige huiselijke leefomgeving nodig. Voor deze gezellige, eigenwijze en dynamische groep zoeken we een collega die gezelligheid brengt, maar ook overwicht op de groep kan houden.
De cliënten vragen begeleiding bij de ADL. De begeleider stimuleert de cliënt om wat de cliënt zelf kan ook zelf te blijven doen. Tijdens maaltijden is er een A-begeleider aanwezig, deze ondersteunt en biedt een helpende hand op de groep.

De werktijden bij Sprank Rood zijn onregelmatig; ochtenddienst is van 07.00 tot 11.00 uur, een dagdienst van 07.00 of 10.45 tot 15.45 uur, avonddienst van 15.30 tot 23.00 uur, met af en toe een slaapdienst van 23.00 tot 11:00 uur. Deze diensten worden zowel door de week als in het weekend gewerkt.

Als begeleider B bied je zorg, ondersteuning en begeleiding aan de bewoners, met als uitgangspunt de zorgvisie van Sprank. Dit gebeurt op basis van het zorgplan. Je maakt deel uit van een team van begeleiders A, B en C en een coördinerend begeleider.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• ondersteunen en begeleiden van cliënten bij hun dagelijkse activiteiten;
• begeleiden van cliënten bij het onderhouden en uitbreiden van hun sociale netwerk
• aangaan en onderhouden van externe contacten
• het leveren van een bijdrage aan het beheer van financiën
• signaleren en rapporteren
• medicijnverstrekking
• vormgeven aan de samenwerking met de andere organisatie binnen Hart van Vathorst
• diverse huishoudelijke en licht administratieve taken.

Profiel
Wij zoeken een gedreven collega die:
• leeft en werkt vanuit een levend geloof in Jezus Christus en lid is van een christelijke geloofsgemeenschap
• een relevante Mbo-opleiding (minimaal niveau 3) heeft (richting, agogiek, pedagogiek)
• zich zowel mondeling als schriftelijke goed kan uitdrukken
• zelfstandig kan werken, ondernemend en flexibel is
• ervaring heeft met verscheidene computerprogramma`s o.a. met elektronische cliëntendossiers
Ons aanbod
Er wordt een jaarcontract aangeboden voor 40% (14.40 uur per week) met ingang van 1 april 2019. De mogelijkheid bestaat om meer uren in te vallen in de maanden juli/augustus.
De functie wordt volgens FWG 30 ingedeeld (functiewaarderingssysteem voor de gezondheidszorg). Verder is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing en bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook staan scholings-en ontwikkelingsmogelijkheden bij ons centraal.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rianka Streuper (coördinerend begeleider). Rianka is op dinsdag en donderdag te bereiken onder tel.nr. 033-2030441. Of stuur een mail naar r.streuper@stichtingsprank.nl
Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 26 februari tussen 14.00-16.00 locatie Hart van Vathorst in Amersfoort.

Solliciteren
Interesse? Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met CV o.v.v. vacaturenummer 1916 uiterlijk 21 februari 2019. Voor Sprank is het belangrijk om te weten dat je werkt en leeft vanuit een levend geloof. Lees hier meer over in de brochure 'Zo zien wij zorg'. Graag in je brief daar een korte toelichting op geven. Je kunt je sollicitatie mailen naar sollicitaties@stichtingsprank.nl
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 26 februari as.

Plaats:
Amersfoort
Beschikbaarheid:
12 - 16 uur
Functiegroep:
Medisch/Gezondheidszorg
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector
Dienstverband:
Vast-partime
Werk-/Denkniveau:
MBO
Regio:
Utrecht, Gelderland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
30-3-2019
Reageren voor:
25-3-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Rianka Streuper
Functie contactpersoon
Coördinerend begeleider
E-mailadres
r.streuper@stichtingsprank.nl


Shortcuts