Skip links
Inhoud

Bedrijfsvoerder

Bedrijfsvoerder

32-40 uur


Functieomschrijving

Youth for Christ is een gepassioneerde missionaire beweging van jongeren en jongerenwerkers, die opvalt doordat ze God voortdurend zoekt, groeit in lokaal missionair jongerenwerk en durft te laten zien waar ze voor staat. Gedreven door Gods liefde, zoeken we jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Onze unieke kracht is dat we dichterbij jongeren staan. Alle jongeren verdienen de kans om Jezus te leren kennen. Daarom helpen wij jongeren ongeacht hun geloof, geslacht, ras, kleur, opleiding of anderszins.

Youth for Christ is lokaal actief in vier Youth for Christ centra en op 20 lokale plekken en ondersteunt lokale initiatieven en missionaire kerken. Honderden vrijwilligers en ruim 80 medewerkers dragen hieraan bij. Het hoofdkantoor is (tot medio 2019) gevestigd in Driebergen.

Wij zijn op zoek naar een Bedrijfsvoerder (32-40 uur)

Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Vormen gebed en het lezen van de Bijbel vaste onderdelen in jouw leven omdat je gelooft dat je op die manier God steeds beter leert kennen? Ben jij ondertussen ook nog de bedrijfseconomische topper die wij zoeken? Dan is dit misschien wel de functie die bij jou past!

DE FUNCTIE
Als bedrijfsvoerder ben je verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van Youth for Christ Nederland en geef je direct leiding aan vier teams: financiën, facilitair, werving en P&O. Binnen deze teams werken twaalf medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het financieel beleid en de jaarrekening en eindverantwoordelijk op het gebeid van facilitair beleid, werving en P&O. Je denkt strategisch mee met het missionair jongerenwerk vanuit het perspectief van bedrijfsvoering. Hierin werk je nauw samen met de teamleiders missionair jongerenwerk. Je maakt onderdeel uit van het MT (samen met vier anderen, waaronder de directeur).

JOUW PROFIEL
Je hebt ruime ervaring met leidinggeven over ondersteunende afdelingen (liefst in de non-profit sector). Je bent uitstekend thuis in financiële planning-en-control-processen en bent in staat om meerjarige visie in een meerjarig financieel beleid te vertalen. Daarnaast heb je ruime kennis in bedrijfsprocessen op het gebied van facilitair, werving en P&O.
Je werkt projectmatig en houdt ervan om jouw medewerkers te motiveren hun werkzaamheden zo professioneel mogelijk uit te voeren. Je luistert goed, analyseert wat nodig is verbindt daar vervolgens de goede acties aan. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Je onderschrijft de doelstelling van Youth for Christ en je bent onderdeel van een geloofsgemeenschap die je helpt groeien in je geloof.


WAT BIEDEN WIJ
We bieden je een mooie uitdaging binnen een dynamische organisatie. Je wordt onderdeel van een netwerk van gedreven mensen die actief zijn in het jongerenwerk. Salariëring vindt plaats aan de hand van ons personeelsreglement en zal (afhankelijk van ervaring) liggen tussen de € 3.528,44 en € 3.802,55 (op basis van een 40-urige werkweek).

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bram Rebergen (directeur), tel. 06 119 168 58. Kijk ook op www.yfc.nl.

SOLLICITEREN?
Mail je brief en CV uiterlijk 16 juni 2019 naar sollicitaties@yfc.nl, onder vermelding van Bedrijfsvoerder. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden tussen 19 en 26 juni.

Plaats:
Driebergen - Rijsenburg
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Financieel-economisch, Advies/Staf/Beleid
Branche:
Overheid/Non profit, Overig
Dienstverband:
Vast-fulltime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-7-2019
Reageren voor:
30-6-2019

 

Reageren?


Contactpersoon
Bram Rebergen
Functie contactpersoon
Directeur
E-mailadres
sollicitaties@yfc.nl
Telefoonnummer mobiel
06 119 168 58


Shortcuts