Skip links
Inhoud

Meer Vrijwilligers Vacatures - Doneer je talent!

 1. Communicatiemedewerker

  Frontiers is een internationale organisatie die, met liefde en respect, moslims wil uitnodigen om Jezus te volgen. Ons verlangen is om onder alle moslimvolken communities van Jezus- volgelingen te zien ontstaan. - Harderwijk. Lees verder »

 2. Vrijwilliger of stagiair Online marketing & Social media

  Op zoek naar een uitdagende stage of vrijwilligersfunctie op het gebied van social media en online marketing? Wij zijn op zoek naar een stagiair of vrijwilliger die sterk is op het gebied van online marketing en social media en die onze marketingafdeling wil komen ondersteunen! - Zeist. Lees verder »

 3. Vrijwilliger Preventie

  Als vrijwilliger preventie werk je aan het terugdringen van het aantal onbedoelde zwangerschappen in Nederland. Dit doe je onder meer door het geven van voorlichtingslessen op scholen, in buurthuizen, bij geloofsgemeenschappen of op andere plekken waar jongeren zijn. Dit doe je onder supervisie van preventiemedewerkers. Je maakt gebruik van het voorlichtingsmateriaal van Siriz. Door nieuwe scholen en andere jongereninstanties of –verenigingen te werven, creëer je een netwerk. Je vertegenwoordigt Siriz op scholen, buurthuizen en andere plaatsen waar groepen jongeren zich verzamelen. - Eindhoven. Lees verder »

 4. CRM-Beheerder

  Dorcas komt in actie voor mensen in nood en armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Geïnspireerd door Mattheüs 25:31-46 om te zorgen voor armen en verdrukten, werkt Dorcas al meer dan 35 jaar aan hulp- en ontwikkelingsprojecten in Oost-Europa, Azië en Afrika. Dorcas is actief met 168 projecten in 18 landen op het gebied van duurzame ontwikkeling, sociale zorg en noodhulp en wederopbouw.

  Om het beheer van onze kerkelijke accounts te optimaliseren zijn wij op zoek naar een:

  CRM-beheerder
  vrijwilligersfunctie
  minimaal 4 uur / week - Vanuit huis. Lees verder »
Shortcuts