Skip links
Inhoud

Meer Betaalde Banen

 1. Diverse vacatures

  HR, Financiële/ Salarisadministratie, Facilitair, IT, Marketing & Communicatie, Pleegzorg, Toegang - Zeist / Rotterdam. Lees verder »

 2. Online Marketing Medewerker

  Ontwikkel jij de nieuwe online werving campagnes voor de EO?

  Als online marketing medewerker bij de EO werk je vanuit het marketingteam samen met collega’s aan verschillende integrale projecten met het doel leden, abonnees en fondsen te werven. Je bedenkt samen nieuwe online marketing campagnes en acties en bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Als medewerker online marketing ga jij je onder andere bezig houden met: - Hilversum. Lees verder »

 3. Country Program Director

  Help a Child (Red een Kind) is recruiting a Country Program Director (Kigali, Rwanda) Are you an ambitious, entrepreneurial and high energy professional with significant Program Management and de... - Kigali. Lees verder »

 4. Financieel administratief medewerker

  Ben jij op zoek naar een rol waar je je passie voor het werk van God kunt combineren met je sterke cijfermatige inzicht?
  Heb jij mbo-niveau en minimaal 4 jaar ervaring in de financiële administratie en wil je aan de slag in een gedreven en dynamisch kantoorteam?
  Dan willen wij graag met jou kennismaken!

  Wij zijn wegens het vertrek van een collega per direct op zoek naar iemand die enerzijds in staat is om de financiële afdeling te ondersteunen, zelf een deel van de boekhouding oppakt en anderzijds een deel van de abonnementenadministratie verzorgt. - Putten. Lees verder »

 5. Marketing- en communicatieadviseur

  Ben jij de Marketing- en communicatieadviseur die meewerkt aan de positionering van Opwekking in het algemeen en binnen projecten? Weet jij hoe je onze achterban blijft binden en boeien en ben je sterk in zowel plannen maken als deze ook zelf uitvoeren? - Putten. Lees verder »

 6. Directeur

  Wij zijn op zoek naar een inspirerende en gedreven directeur, voor 0,8 fte. Je leeft vanuit je relatie met de Heere Jezus Christus en bent christen in woord en in daad. Je weet je nauw verbonden met het gereformeerd belijden en bent een betrokken lid van een hervormd gereformeerde gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland. - Bilthoven. Lees verder »

 7. Beginnende predikant voor de Protestantse gemeente Winsum - Halfambt

  De Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een Beginnende predikant voor de Protestantse gemeente Winsum - Halfambt (24 uur per week, voor een periode van 4 jaar) De... - Winsum - Halfambt. Lees verder »

 8. Manager Strategic Relations

  Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. We zijn in verband met vervanging op zoek naar een bevlogen en ambitieuze Manager Strategic Relations (... - Zwolle. Lees verder »

 9. Projectleider ICT

  Onze opdrachtgever verlangt ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien. Zij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen zij zich niet bij neer. Zo volgen zij Jezus Christus na.

  Ze zijn een christelijke organisatie en doen biddend hun werk. Ze kiezen niet per se gebaande wegen, maar tonen ondernemerschap. Ze werken zo veel mogelijk samen met iedereen die zich in hun missie herkent. - Andijk. Lees verder »

 10. Medewerker Personeelszaken

  Youth for Christ Nederland is een organisatie die jongeren op zoekt op school, op straat en in de kerk. Gedreven door Gods liefde zoeken wij jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Onze unieke kracht is dat we dichterbij de leefwereld van jongeren staan, waardoor we in staat zijn om op eigentijdse wijze het Evangelie te vertalen.

  Iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Daarom helpen wij jongeren ongeacht hun geloof, geslacht, ras, kleur, opleiding of anderszins. Honderden vrijwilligers en ruim 80 medewerkers dragen hieraan bij. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen. Bekijk HIER onze promotievideo.

  Team Personeel en Organisatie ondersteunt directie en leidinggevenden bij hun taken op het gebied van Human Resource Management en Organisatieontwikkeling. In verband met het vertrek van een medewerker zijn we op zoek naar een Medewerker Personeelszaken, voor 20 uren per week - Driebergen. Lees verder »

 11. Medewerkers Administratieve ondersteuning

  de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar twee Medewerkers Administratieve ondersteuning 32-36 uur per week (0.89 -1 FTE) De Protestantse Kerk in Nederland telt... - Utrecht. Lees verder »

 12. Beginnende predikant

  De Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een Beginnende predikant voor de Gereformeerde Kerk ‘De Open Hof’ te Hendrik- Ido- Ambacht (18 uur per week, voor een perio... - Hendrik- Ido- Ambacht. Lees verder »

 13. Projectcoördinator Geloven in de Stad

  Geloven in de Stad is een netwerk van ruim 20 kerken en organisaties die dienstbaar willen zijn in onze stad. We verlangen ernaar dat steeds meer mensen om ons heen geraakt worden door het evangelie. We werken als Geloven in de Stad vanuit de overtuiging dat God maar één Kerk kent in de stad en dat het aan ons is om dat zichtbaar en werkbaar te maken.
  Om ons verlangen te realiseren neemt Geloven in de Stad het initiatief voor een heel scala aan activiteiten. Activiteiten met en door ouderen, jongeren, jong-volwassenen. Gericht op het verbinden van mensen in de stad – met elkaar, met de Kerk, met God. Tijdens Sonrise op 10 locaties in de stad; met organisaties als het GIDS Zorgloket, Youth for Christ, Schuldhulpmaatjes, Present en Serve the City helpen we de Kerk om ook praktisch dienstbaar te zijn. De bases van Geloven in de Stad zijn netwerken voor bemoediging, inspiratie, ondersteuning: voorgangers, ondernemers en jongerenwerkers. - Haarlem. Lees verder »

 14. Missionair Pionier Hart voor Velserbroek

  Hart voor Velserbroek is een initiatief van verschillende kerken uit de regio. We willen ons graag inzetten om de inwoners van Velserbroek met elkaar te verbinden en om vanuit ons geloof van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen. We willen een plek bieden waar mensen zich welkom voelen en waar ze met hun geloofsvragen en zoektocht naar toe kunnen.
  Sinds 1 oktober 2017 zijn wij officieel van start gegaan als Pioniersplek van drie kerken; PKN Het Kruispunt Velserbroek, CGK Goede Herderkerk Haarlem en NGK Wilhelminakerk Haarlem. Ook het lokale netwerk van kerken, Geloven in de Stad, is betrokken bij deze plek. - Velserbroek. Lees verder »

 15. Relatiemanager zakelijke markt

  Ken jij de zakenwereld als je broekzak en wil je die kennis inzetten voor de kwetsbare medemens? Vind je het belangrijk dat we meer projecten, onder andere voor werk en inkomen, kunnen opzetten zodat mensen op hun eigen benen leren staan?
  Wij hebben een vacature voor een relatiemanager zakelijke markt. - Nijkerk. Lees verder »

 16. Ambassadeur van jongeren binnen de Protestantse Kerk

  Namens de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is JOP op zoek naar een Ambassadeur van jongeren binnen de Protestantse Kerk 24 uur per week (0,67 FTE) Ben jij flexibel, geloo... - Utrecht. Lees verder »

 17. Lector Voeding en Gezondheid bij de opleiding Verpleegkunde

  De Christelijke Hogeschool Ede is een kennisinstituut in de Food Valley dat samenwerkt met partners in de regio. Binnen de hogeschool zijn verschillende lectoraatsteams betrokken bij onderzoek. Als onderdeel van de Food Valley leveren we in de regio een bijdrage aan kennisontwikkeling. Deze kennisontwikkeling dient het onderwijs aan studenten en wil regionale praktijken rondom voeding en gezondheid versterken.

  De opleiding Verpleegkunde is één van de opleidingen binnen het domein Theologie, Welzijn en Zorg van de CHE. Het domein is op zoek naar een

  Lector Voeding en Gezondheid (M/V)

  Betrekkingsomvang circa 0,6 – 0,8 fte, 24 – 32 uur per week
  Indiensttreding per 1 december 2017 of zo mogelijk eerder
  Het gaat om een aanstelling voor een jaar, met intentie tot omzetten in een vast dienstverband - Ede. Lees verder »

 18. Lector Voeding en Gezondheid bij de opleiding Verpleegkunde

  De Christelijke Hogeschool Ede is een kennisinstituut in de Food Valley dat samenwerkt met partners in de regio. Binnen de hogeschool zijn verschillende lectoraatsteams betrokken bij onderzoek. Als onderdeel van de Food Valley leveren we in de regio een bijdrage aan kennisontwikkeling. Deze kennisontwikkeling dient het onderwijs aan studenten en wil regionale praktijken rondom voeding en gezondheid versterken.

  De opleiding Verpleegkunde is één van de opleidingen binnen het domein Theologie, Welzijn en Zorg van de CHE. Het domein is op zoek naar een


  Lector Voeding en Gezondheid (M/V)

  Betrekkingsomvang circa 0,6 – 0,8 fte, 24 – 32 uur per week
  Indiensttreding per 1 december 2017 of zo mogelijk eerder
  Het gaat om een aanstelling voor een jaar, met intentie tot omzetten in een vast dienstverband

  De lector zal specifiek verbonden zijn aan de opleiding Verpleegkunde. De opleiding leidt studenten op tot hbo-verpleegkundige; ook ontwikkelt ze door middel van onderzoek kennis over goede zorg in de beroepspraktijk. - Ede. Lees verder »
Shortcuts