Skip links
Inhoud

Trainee Online Marketing BEAM en Dag6

Trainee Online Marketing BEAM en Dag6

36 uur per week


Functieomschrijving

Je hebt talent en veel zin om aan de slag te gaan. Je zit boordevol ideeën en bent op zoek naar een uitdaging. Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Wil jij aan de slag binnen een professionele mediaorganisatie met een missie? Grijp dan nu je kans!

BEAM is het jongerenmerk van de EO dat jou - via verschillende media - wil inspireren om te groeien in je geloof en te leven vanuit het voorbeeld van Jezus, waardoor jij op jouw beurt meer liefde en positiviteit zichtbaar kan maken in onze maatschappij.
Dag6 is een startup en samenwerkingsverband tussen de EO en het Nederlands Dagblad en brengt dagelijks nieuws, achtergronden en inspirerende verhalen. Een nieuwsplatform gemaakt door mensen die geloven. In God en in de wereld.

Trainee Online Marketing
Als trainee online marketing bij de EO werk je vanuit het marketingteam samen met collega’s aan verschillende integrale projecten met het doel leden, abonnees en fondsen te werven. Je bedenkt samen nieuwe online marketingcampagnes en acties en bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Als trainee online marketing ga jij je onder andere bezighouden met:

De werkzaamheden
• Je richt onlinecampagnes in op platformen als Google Adwords, Facebook en affiliatenetwerken;
• Je richt e-mailnieuwsbrieven in;
• Je optimaliseert dagelijks lopende campagnes;
• Je hebt kennis van SEO-optimalisatie;
• Je denkt mee in grotere onlineprojecten en zal daarin je eigen aandeel uitvoeren.

De ideale trainee
• Je hebt een relevante afgeronde Hbo-opleiding met als richting Marketing, Communicatie of Commerciële economie en hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
• Je hebt gedegen kennis van online advertentieplatformen zoals Google Adwords, Facebook power editor etc en kunt hier dus zelfstandig mee werken;
• Je kunt goed overweg met Google Analytics, Google Tag Manager, Photoshop en verschillende CMS-platformen;
• Je hebt basiskennis SEO-optimalisatie;
• Je bent bekend met de online marketing terminologie. Dus termen als CPC, CPA, CTR, conversiepixel, conversieoptimalisatie, A/B-testing etc zijn voor jou dagelijks taalgebruik;
• Je hebt intrinsieke motivatie om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkeling in het online marketing landschap;
• Je bent mondeling en schriftelijk communicatief zeer vaardig;
• Je kunt uitstekend zelfstandig werken en je functioneert goed in teamverband;
• Je hebt uitstekende contactuele vaardigheden en bent in staat relaties op te bouwen en te onderhouden;
• Je bent een overtuigd christen en staat van harte achter de doelstelling van de EO.

De EO
De EO is een eigentijds mediabedrijf met de missie om de mooiste verhalen te vertellen over God en over het volgen van Jezus. Daarmee leveren we al bijna 50 jaar een bijdrage aan de pluriformiteit binnen het publieke bestel. Dat doen we door programma’s op televisie en radio en via bladen, internet en evenementen. Deze missie is verwoord in ‘Leef Je Geloof’. We willen niet alleen praten over ons geloof, maar het ook vooral in de praktijk brengen en de verbinding zoeken met mensen die niet geloven. Binnen de EO doen we dat met meer dan driehonderd enthousiaste professionals, in een inspirerend en innovatief werkklimaat met een laagdrempelige bedrijfscultuur. Er is veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling.

Wat bieden wij
Te veel om op te noemen! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren collega binnen het vakgebied van jouw functie. Je gaat jezelf ontwikkelen door verdiepende trainingen buiten de deur en trainingen op het gebied van soft skills binnen de EO te volgen. Samen met de andere trainees volg je een maandelijks intervisie traject waar je enorm veel van elkaar gaat leren! Op basis van een 36-urige werkweek ga je € 2200,- per maand verdienen. Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van de EO.

Solliciteren
Tot 1 januari 2018 kun je online solliciteren op deze baan. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Debora de Groot (Hoofd Marketing) via 06 46741636.

Plaats:
Hilversum
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Overig
Branche:
Overig
Dienstverband:
Tijdelijk-fulltime
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Noord Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
4-12-2017
Reageren voor:
1-1-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Debora de Groot
Functie contactpersoon
Hoofd Communicatie
E-mailadres
vacatures@eo.nl


Shortcuts