Skip links
Inhoud

Projectcoördinator Geloven in de Stad

Projectcoördinator Geloven in de Stad


Functieomschrijving

Geloven in de Stad is een netwerk van ruim 20 kerken en organisaties die dienstbaar willen zijn in onze stad. We verlangen ernaar dat steeds meer mensen om ons heen geraakt worden door het evangelie. We werken als Geloven in de Stad vanuit de overtuiging dat God maar één Kerk kent in de stad en dat het aan ons is om dat zichtbaar en werkbaar te maken.
Om ons verlangen te realiseren neemt Geloven in de Stad het initiatief voor een heel scala aan activiteiten. Activiteiten met en door ouderen, jongeren, jong-volwassenen. Gericht op het verbinden van mensen in de stad – met elkaar, met de Kerk, met God. Tijdens Sonrise op 10 locaties in de stad; met organisaties als het GIDS Zorgloket, Youth for Christ, Schuldhulpmaatjes, Present en Serve the City helpen we de Kerk om ook praktisch dienstbaar te zijn. De bases van Geloven in de Stad zijn netwerken voor bemoediging, inspiratie, ondersteuning: voorgangers, ondernemers en jongerenwerkers.

De belangrijkste verantwoordelijkheid van de projectcoördinator is om projecten te realiseren of te ondersteunen in de uitvoering. Praktisch betekent dit dat je verantwoordelijk wordt voor de voorbereiding, het opstarten en de realisatie van enkele nieuwe initiatieven. Verder ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en waar nodig de vernieuwing van bestaande initiatieven (o.a. de Alphacampagne, GIDS-ondernemers, vluchtelingen). Je ondersteunt de afzonderlijke projecten en Geloven in de Stad door te investeren in het netwerk van plaatselijke partners: zowel de maatschappelijke organisaties als de kerken. Ook draag je bij aan het werven en ondersteunen van vrijwilligers en het opbouwen en versterken van relaties met financiers en fondsen.

Plaats:
Haarlem
Beschikbaarheid:
16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Functiegroep:
Kerkgenootschap/Missionair/Zending, Onderwijs/Training/Opleiding, P&O/W&S/HRM, Directie/Management
Branche:
Kerkgenootschappen/Zending, Maatschappelijke dienstverlening
Dienstverband:
ZZP
Werk-/Denkniveau:
HBO
Regio:
Noord Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-1-2018
Reageren voor:
25-12-2017
Salaris (o.b.v. fulltime dienstverband)
op basis van een vriendenkring
Denominatie
Overige kerken en christelijke geloofsgemeenschappen

 

Reageren?


Contactpersoon
Hans Luttik
Functie contactpersoon
Coordinator
E-mailadres
hansluttik@gmail.com
Telefoonnummer mobiel
06 42200924


Shortcuts