Skip links
Inhoud

Onderwijskundig adviseur

Onderwijskundig adviseur

Bij de CHE, reageren voor 21 mei 2018


Functieomschrijving

De opleidingen van de CHE zijn georganiseerd in drie domeinen die worden ondersteund door de dienst Service en Expertise. Binnen de dienst heeft het team Onderwijs & Kwaliteit een innoverende en ondersteunende rol met betrekking tot de inrichting en vormgeving van onderwijs en onderzoek.

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden van de afdeling Onderwijs & Kwaliteit zijn wij op zoek naar een

Onderwijskundig adviseur
Betrekkingsomvang 32 tot 40 uur per week


die met en vanuit het team Onderwijs & Kwaliteit wil bijdragen aan vernieuwing van deeltijd- en voltijdonderwijs en doorontwikkeling van nieuwe opleidingen.


Profiel
Je bent een ervaren en bevlogen collega die een bijdrage wil leveren aan het ontwikkelen van de onderwijsvisie en het uitwerken van opleidingsconcepten. Je ondersteunt opleidingen in curriculumontwikkeling en coacht docenten bij ontwerp en implementatie. Verder begeleid je opleidingen in accreditatie- en kwaliteitsverbeteringstrajecten. Je hebt visie op het HBO-onderwijs van de toekomst en voedt dit door deelname aan externe netwerken.

Functie-eisen
- Een master-opleiding op het gebied van onderwijskunde;
- Ervaring met curriculum-ontwikkeling en accreditatie in het hoger onderwijs;
- Ervaring in het opleiden van studenten in een blended leeromgeving;
- Naast inhoudelijke kwaliteit beschik je over een coachende en verbindende stijl van werken en ben je in staat om anderen mee te nemen in innovatie.
- Affiniteit met en kennis van praktijkgericht onderzoek
- Kennis en ervaring met subsidies in het HBO is een pré
Identiteit en Professionaliteit
De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft - ook na ruim 60 jaar - hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. Dat is iets waar elke medewerker van de CHE aan bij mag dragen door samen betrokken professionals op te leiden die de samenleving dienen, hoop brengen en vanuit hun overtuiging het verschil maken.
Medewerkers van de CHE zijn de identiteitsdragers van de organisatie. Levende voorbeelden voor studenten en collega’s, ieder met zijn of haar eigen verhaal en achtergrond. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op een positieve manier handen en voeten geven aan de identiteit van de school.
Informatie en sollicitatie
Je komt terecht in een kwalitatief sterke organisatie. Je krijgt een tijdelijk jaarcontract, wat bij goed functioneren verlengd kan worden. De CHE biedt een salaris conform de Cao-hbo schaal 10 of 11 afhankelijk van kennis en ervaring en biedt daarnaast gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8 % vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3 % en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Meer informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Gerrit v.d. Heijden (gvanderheijden@che.nl), directeur dienst S&E of Annette Mombarg (ahmombarg@che.nl), personeelsadviseur. Beide zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318-696300. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 21 mei 2018 per e-mail naar afdeling P&O (werken@che.nl) t.a.v. mw. C. Maatjes o.v.v. vacature ‘onderwijskundig adviseur’. De gesprekken staan gepland op maandag 28 mei.

Plaats:
Ede
Beschikbaarheid:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Advies/Staf/Beleid, Onderwijs/Training/Opleiding
Branche:
Onderwijs/Training/Opleiding/Scholing
Dienstverband:
Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO, Universitair
Regio:
Gelderland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-7-2018
Reageren voor:
21-5-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Annette Mombarg
Functie contactpersoon
personeelsadviseur
E-mailadres
werken@che.nl


Shortcuts