Skip links
Inhoud

Medewerker Personeelszaken

Medewerker Personeelszaken

Driebergen, 20 uur per week


Functieomschrijving

Youth for Christ Nederland is een organisatie die jongeren op zoekt op school, op straat en in de kerk. Gedreven door Gods liefde zoeken wij jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Onze unieke kracht is dat we dichterbij de leefwereld van jongeren staan, waardoor we in staat zijn om op eigentijdse wijze het Evangelie te vertalen.

Iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Daarom helpen wij jongeren ongeacht hun geloof, geslacht, ras, kleur, opleiding of anderszins. Honderden vrijwilligers en ruim 80 medewerkers dragen hieraan bij. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen. Bekijk HIER onze promotievideo.

Team Personeel en Organisatie ondersteunt directie en leidinggevenden bij hun taken op het gebied van Human Resource Management en Organisatieontwikkeling. In verband met het vertrek van een medewerker zijn we op zoek naar een Medewerker Personeelszaken, voor 20 uren per week

INHOUD FUNCTIE
Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie en de personeels- en salarisadministratie van Youth for Christ Nederland. Je plaatst vacatures op de media en verzorgt de correspondentie met sollicitanten. Je maakt (wijziging van) arbeidscontracten en vrijwilligerscontracten op, en verwerkt gegevens van medewerkers tijdig in de personeelsadministratie (Afas-Profit) en het archief. Je geeft maandelijks mutaties door aan de externe salarisverwerker, en controleert of de mutaties goed zijn verwerkt en de kosten verantwoord zijn op de juiste kostenplaatsen. Je stemt e.e.a. af met de Financiële administratie en de externe dienstverleners (o.a. Pensioenfondsen, UWV, Belastingdienst). Je denkt op proactieve wijze mee over de verbetering van de werkprocessen, de personeelsadministratie en het -beleid; je signaleert knelpunten en draagt waar mogelijk oplossingen aan.

JOUW PROFIEL
Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie; je hebt inzicht in de processen rondom werving en selectie en personeels- en salarisadministratie. Je functioneert op MBO+/HBO denk- en werkniveau en hebt een relevante afgeronde opleiding. Grondige kennis van de CAO WMD, AFAS-Profit (Insite) is een pré. Je hebt een proactieve, klantgerichte houding en bent resultaatgericht en accuraat in je werk. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent accuraat en kunt goed zelfstandig werken.
Je hebt hart voor jongeren en onderschrijft de missie van Youth for Christ. Het spreekt in je voordeel als je ook actief betrokken bent bij een kerkelijke gemeente en/of het christelijk jeugd- en jongerenwerk.

WAT BIEDEN WIJ
We bieden je een uitdagende baan binnen een organisatie die zich snel ontwikkelt. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen die actief zijn in het jongerenwerk. Salariëring vindt plaats aan de hand van onze Rechtspositieregeling. Het salaris wordt afhankelijk van je opleiding en ervaring berekend naar minimaal € 1.851,24 en maximaal € 2.928,69 bruto per maand bij een volledig dienstverband.

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Hans Lemans (P&O adviseur), hans.lemans@yfc.nl, of Lieske Boon (directiesecretaresse), beiden bereikbaar onder tel. 0343-515744. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.youthforchrist.nl.

SOLLICITEREN?
Mail je brief en CV vóór 24 november 2017 naar sollicitaties@yfc.nl, onder vermelding van ‘Med. PZ'. Gesprekken vinden plaats op 28-30 november 2017.

Plaats:
Driebergen
Beschikbaarheid:
16 - 24 uur
Functiegroep:
Administratief/Secretarieel, P&O/W&S/HRM, Overig
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Kerkgenootschappen/Zending, Overheid/Non profit, Overig
Dienstverband:
Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO, MBO
Regio:
Utrecht
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
8-1-2018
Reageren voor:
24-11-2017

 

Reageren?


Contactpersoon
Hans Lemans
Functie contactpersoon
P&O Adviseur
E-mailadres
hans.lemans@yfc.nl


Shortcuts