Skip links
Inhoud

MDFT-therapeut

MDFT-therapeut


Functieomschrijving

Multidimensionele Familietherapie (MDFT) is een evidence-based, semi-geprotocolleerde familietherapie gericht op gezinnen met jongeren van 12 tot 18 jaar.

Als MDFT-therapeut pas je de MDFT methodiek toe op jongeren en hun gezinssysteem met ernstige en complexe gedragsproblemen. Voor deze plek ben je reeds opgeleid of wordt je opgeleid tot MDFT-therapeut in het behandelen van meervoudige gedragsproblematiek en in middelengebruik en –afhankelijkheid. Je bent werkzaam op de verschillende domeinen en outreachend.

Hoe bereik je dat:
•Je past de MDFT methodiek toe.
•Je werkt samen met de MDFT-supervisor aangaande de MDFT behandeling.
•Je maakt deel uit van een intervisiegroep.

Wat neem je mee?

Je bent ondernemend en proactief. Je bent iemand die stil durft te staan bij emoties en tegelijkertijd pragmatisch. Je bent optimistisch ingesteld en bereid tot werken buiten kantooruren. Je bent bereid de MDFT opleiding te volgen of bent deze recentelijk gestart. Kortom je bent een duizendpoot!

Verder beschik je over:
•Een relevante HBO of WO opleiding.
•Meerdere jaren ervaring in de (jeugd)hulpverlening.
•Kennis van jongeren met ernstige gedragsproblemen en/of sociaal emotionele problemen.
•Kennis van systeemgerichte benadering.
•Kennis van de sociale kaart.

Je hebt een levende relatie met Jezus Christus en wilt dat dit zichtbaar is in je dagelijks leven. Je bent onderdeel van een christelijke / kerkelijke gemeenschap.

Wat krijg je van ons?

Een enorm uitdagende baan! De salariëring is volgens de CAO Jeugdzorg in schaal 9 ( € 2.414,50 - € 3.606,18) bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Na succesvol afronden van de opleiding (van twee jaar) wordt je ingeschaald in schaal 10. Er wordt een eigen bijdrage van de kosten van de opleiding verwacht. De eerstvolgende opleiding start in september 2018.

Verder heb je recht op een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling via PFZW en korting op verzekeringen. Ook biedt Timon veel opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op 200 verlofuren bij fulltime (36 uur) dienstverband.

Wie zijn wij?

Timon is een bevlogen organisatie met een geheel eigen benadering van de zorg. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. We richten ons al meer dan 30 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Timon is met name werkzaam in de grootstedelijke regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Gedreven door overtuiging

De motivatie en inspiratie van medewerkers van Timon is de christelijke levensovertuiging. Daarbij kan iedere jongere of ouder, ongeacht (culturele) achtergrond en levensovertuiging, een beroep doen op Timon. Hierbij hebben we aandacht voor hun diversiteit.

Plaats:
Rotterdam
Beschikbaarheid:
24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Functiegroep:
Maatschappelijke dienstverlening, Medisch/Gezondheidszorg, Overig
Branche:
Gezondheids/Welzijn sector, Maatschappelijke dienstverlening, Overig
Dienstverband:
Vast-fulltime, Vast-partime, Tijdelijk-fulltime, Tijdelijk-parttime
Werk-/Denkniveau:
HBO, Universitair
Regio:
Zuid Holland
Wie mag er reageren?
Iedereen
Aanvangsdatum functie:
1-9-2018
Reageren voor:
30-4-2018

 

Reageren?


Contactpersoon
Manfred Santing
Functie contactpersoon
HR Adviseur
E-mailadres
m.santing@timon.nl


Shortcuts